Buitenland

Nigel Farage sloopt eurocraten tijdens schijnproces tegen Hongaarse premier Orban. Bekijk hier de beelden

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Europees Parlement heeft ingestemd met het activeren van de zwaarste strafprocedure tegen Hongarije: de artikel 7-procedure.

De ontwikkelingen in het voormalige Oostblokland vormen een ‘systemische bedreiging’ voor de Europese waarden, vindt het parlement.

Het land kan uiteindelijk het stemrecht in de ministerraden worden ontnomen.

Soros

De voormalige Ukip-leider Nigel Farage prees de Hongaarse premier Viktor Orban in een passionele speech omdat hij ‘opstaat’ tegen het autoritaire migratiebeleid in de EU.

Farage riep hem op het Brusselse blok te verlaten. Hij zei dat Hongarije het risico loopt te worden gestraft omdat het land opstaat tegen George Soros.

De Hongaarse premier had volgens hem het volste recht om op te staan tegen de miljardair, die geld steekt in ‘het vernietigen van onze traditionele vormen van democratie’.

Schijnproces

“Meneer Orban, gelukkig is er tenminste één Europese leider die bereid is om te staan voor zijn principes, zijn land, zijn cultuur en zijn volk,” klonk het.

Hij zei verder dat de Hongaarse premier deel uitmaakt van een schijnproces, waarbij een aantal politieke non-entiteiten met de beschuldigende vinger wijzen en schreeuwen.

“En de hoofdaanklager, de commissaris die deel uitmaakt van een ongekozen regering, heeft het lef om u de les te lezen over democratie,” zei Farage.

Brezjnevdoctrine

“Dit is niets meer dan een aanpassing van de Brezjnevdoctrine,” voegde hij toe. “Je bent niet onafhankelijk in deze Unie. Je runt je eigen land niet. Daar zorgt artikel 7 wel voor.”

“Ze willen uw stemrecht afnemen en de Europese financiering stopzetten,” klonk het. “En dat alles omdat u het lef had om op te staan tegen George Soros.”

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[europarl]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
3 jaren geleden

waarom horen we dat geluid niet vaker in europa

RayOfLight
RayOfLight
3 jaren geleden

Die lach at 2:30 van orban daar doe je het toch voor.

Weg met de EU !

Peter
Peter
3 jaren geleden

Farage en het domme volk staan te juichen terwijl Orban de rechtsstaat afbreekt.

Spooky
Spooky
3 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x