Homepagina » Buitenland » Nigel Farage sloopt eurocraten tijdens schijnproces tegen Hongaarse premier Orban. Bekijk hier de beelden
Nigel Farage sloopt eurocraten tijdens schijnproces tegen Hongaarse premier Orban. Bekijk hier de beelden

Nigel Farage sloopt eurocraten tijdens schijnproces tegen Hongaarse premier Orban. Bekijk hier de beelden

Het Europees Parlement heeft ingestemd met het activeren van de zwaarste strafprocedure tegen Hongarije: de artikel 7-procedure.

De ontwikkelingen in het voormalige Oostblokland vormen een ‘systemische bedreiging’ voor de Europese waarden, vindt het parlement.

Het land kan uiteindelijk het stemrecht in de ministerraden worden ontnomen.

Soros

De voormalige Ukip-leider Nigel Farage prees de Hongaarse premier Viktor Orban in een passionele speech omdat hij ‘opstaat’ tegen het autoritaire migratiebeleid in de EU.

Farage riep hem op het Brusselse blok te verlaten. Hij zei dat Hongarije het risico loopt te worden gestraft omdat het land opstaat tegen George Soros.

De Hongaarse premier had volgens hem het volste recht om op te staan tegen de miljardair, die geld steekt in ‘het vernietigen van onze traditionele vormen van democratie’.

Schijnproces

“Meneer Orban, gelukkig is er tenminste één Europese leider die bereid is om te staan voor zijn principes, zijn land, zijn cultuur en zijn volk,” klonk het.

Hij zei verder dat de Hongaarse premier deel uitmaakt van een schijnproces, waarbij een aantal politieke non-entiteiten met de beschuldigende vinger wijzen en schreeuwen.

“En de hoofdaanklager, de commissaris die deel uitmaakt van een ongekozen regering, heeft het lef om u de les te lezen over democratie,” zei Farage.

Brezjnevdoctrine

“Dit is niets meer dan een aanpassing van de Brezjnevdoctrine,” voegde hij toe. “Je bent niet onafhankelijk in deze Unie. Je runt je eigen land niet. Daar zorgt artikel 7 wel voor.”

“Ze willen uw stemrecht afnemen en de Europese financiering stopzetten,” klonk het. “En dat alles omdat u het lef had om op te staan tegen George Soros.”

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[europarl]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • RayOfLight schreef:

  Die lach at 2:30 van orban daar doe je het toch voor.

  Weg met de EU !

  52 likes
  • Gezinusk schreef:

   RayOfLight,

   Precies:-) Naast dat spreekt 1 minuut 40 boekdelen waar we één van de Oekraïne oorlogsophitsers, Guy Verhofstadt, in beeld zien. Zo lang er geen enkel rekenschap word gehouden met verkiezingsuitslagen van EU lidstaten – de stem van het volk – mag het fascistisch bolwerk te Brussel keihard worden aangepakt.

   37 likes
   • Joris schreef:

    Verhofstadt is een zakenman, geen politicus: Luister naar Arno Wellens: vanaf 19:35 min. https://www.youtube.com/watch?v=2kkHicSMz5M

    3 likes
    • Gezinusk schreef:

     Joris,

     Veel politici in Brussel opereren voor multinationals en worden zodoende via die weg in het Brusselse parlement geinstalleerd. Het is alsware een ons kent ons cultuur omdat de meeste politieke kopstukken in Brussel lid zijn van [besloten denktanks] als de Council on Foreign Relations, Bilderberg etc.. Daar word de globale agenda bepaald ter bevordering van een, of laat ik maar zeggen, hun Nieuwe Wereld Orde, vanwege de lucratieve verdiensten er aan.

     Europarlementariër Guy Verhofstadt en Hans van Baalen stonden destijds op het plein in Kiev de Oekraïense bevolking op te naaien ter bevordering van dit proces. Het was een Brusselse coup die uiteindelijk mislukte. Als deze destijds was geslaagd was de Oekraïne door Soros en co met de zelfde tactiek bestreden alswaar de inwoners van andere EU lidstaten onder gebukt door gaan sinds de EU grondwet er doorheen werd gejast. De mainstream media heeft hier een belangrijk aandeel in die weer opereert volgens de agenda die door de besloten denktanks zijn opgezet, de cirkel is rond.

     Overigens bedankt voor de link. De Oekraïne bezit de grootste titaniummijnen ter wereld en is rijk aan gas. Naast Belgische en Franse bedrijven waren ook Exxon mobiel en Shell er actief.
     Zie link van milieudefensie; dubieuze schaliegasdeal Shell met Rutte en Janoekovitsj – lozing afvalwater boringen Oekraïne,

     https://www.youtube.com/watch?v=3NB-P8PhISA

     16 likes
    • Gerard schreef:

     De heer Von Hofstadt is meer een soort van minister van propaganda. Zijn manier van spreken en mimiek heeft hij volgens mij afgekeken van iemand uit het verleden.

     3 likes
  • H.J. schreef:

   Inderdaad stoppen met dat EU monster en Schengen per direct afschaffen en gewoon weer ieder land baas in eigen huis.
   En gelukszoekers terug naar hun roots.

   14 likes
 • wolfje schreef:

  waarom horen we dat geluid niet vaker in europa

  29 likes
  • peter snijder schreef:

   orban een dictator?
   dit ongekozen Eu volk en hun grote vriend Soros is verantwoordelijk voor de censuurgolf op de sociale media en het open grenzen beleid met de de asieltsunami, die het einde zal kunnen betekenen van het Europa zoals wij het nu kennen.
   farage heeft groot gelijk, het soort,dat daar zijn zakken zit te vullen moet eens in de dictatoriale balk van het eigen oog kijken ,voordat ze de splinter gaan zoeken van de enige man met nog een ruggegraat, Orban,

   36 likes
 • Peter schreef:

  Farage en het domme volk staan te juichen terwijl Orban de rechtsstaat afbreekt.

  2 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   Wow, dit slaat alles, als dit dreigfilmpje van die vreemdeling aan het Duitse volk in duitsland ook rond gaat…
   Wat is dit voor smeerlapperij? Waarom kan die zomaar dreigen op camera dat hij ongestraft alles n**kt in dat Duitsland? Niet moeilijk dat die Duitsers opstaan…

   2 likes
   • Gladiator schreef:

    @MR,

    Over smeerlapperij gesproken en over het WAAROM DIT ALLEMAAL gebeurd bekijk dit docu’tje maar eens eventjes en laat e.e.a. eens bezinken.

    Vanuit het zich van de gemiddelde Afrikaan gezien heeft de man in dat “dreigfilmpje” helaas voor de volle 100% GELIJK en oei, ik weet het, dat doet pijn, vreselijk pijn echter de ware schuldigen zitten in de regeringen van alle Europese landen alsmede in het EU parlement!!!!!!!!!!!!!!

    zie en huiver!!

    https://www.youtube.com/watch?v=nsCBN4sHHSA&ab_channel=Jasinna

    51 min pure waarheid in het Duits gesproken en megagoed gebracht door Jasinna!!

    Tot horens!!

    Gladiator

    0 likes
 • jolo schreef:

  Gauw exit voordat je geld verdampt, door de komst van de gehele wereld in europa?

  3 likes
 • Willie schreef:

  Een op 02.47 min. wat zie je daar? De man zonder scrupules, Frans Timmerman! Om te kotsen zoals die daar zit te lachen; het doet hem totaal niets. Daar kunnen we nog veel van verwachten maar niets goeds.

  2 likes
 • Wil schreef:

  Het mooie is dat we in een Europese “democratie”leven, en nu is er Victor Orban die er een andere mening op na houd dan de rest en nu wordt ie afgebrand.
  Niet echt democratisch toch? of zou het dan toch een Europese dictatuur zijn?

  0 likes
 • x

  Check Also

  baudet

  Baudet stelt D66-minister Kaag kritische vraag over Soros: ‘Kwalijke aantijging’

  D66 wil alle Nederlandse soevereiniteit weggeven. Maar ...

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  >