CoronaBinnenland

Verpleegkundige: ‘Wat ik nu meemaak, heb ik nog nooit in de 17 jaar dat ik werkzaam ben in de zorg gezien’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Jacqueline werkt als zelfstandig verpleegkundige in de thuiszorg en heeft ervoor gekozen om zich niet te laten vaccineren. “Wat ik nu meemaak, heb ik nog nooit in de 17 jaar dat ik werkzaam ben in de zorg gezien,” schrijft ze in een bericht dat is gepubliceerd door Zorgmedewerkers Verenigd.

“Mijn gevaccineerde collega’s krijgen keer op keer Covid en ik mag dan inspringen. Deze week zijn bij één cliënt beide collega’s ziek. Ik sta er nu alleen voor en vervanging is niet te vinden. Het verbaast me hoe vatbaar mijn collega’s momenteel zijn. Zowel voor Covid, maar ook de gewone griep,” zegt de verpleegkundige.

Zorgwekkende situatie

Ze vindt het een zorgwekkende situatie aangezien er in haar werkgebied niet veel verpleegkundigen meer te vinden zijn. “Hoelang gaat dit door?” vraagt Jacqueline.

Ondertussen varen de vaccinmakers wel bij de verkoop van coronaprikken. Het Duitse BioNTech heeft in het eerste kwartaal een veel hogere omzet geboekt. De omzet van het bedrijf is meer dan verdrievoudigd naar een slordige 6,4 miljard euro. Ook de winst was op jaarbasis ruim drie keer zo groot met 3,7 miljard euro.

Miljoenen levens

Financieel directeur Jens Holstein beweerde dat ‘de wereldwijde inzet van ons vaccin waarschijnlijk miljoenen levens heeft gered’.

Ook Pfizer deed in het eerste kwartaal goede zaken met het coronavaccin. Zowel de omzet als de winst schoot de hoogte in. Pfizer verkocht voor 24,4 miljard euro aan medicijnen, een toename van 77 procent ten opzichte van vorig jaar. De winst kwam uit op 7,9 miljard dollar, 61 procent meer dan een jaar eerder.

Saillant detail: Pfizer blijft actief op de Russische markt.

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
10 maanden geleden

Het heeft geen miljoenen levens gered, het dood miljarden levens. Oftewel meer dan de wetelbebvolking. Onjecties zijn vieze zooi. En pfizer behoort te stoppen na 1 dode, rest ook trouwens, en een ueder gaat gewoon door. Oh dus pfizer legt geen sancties op naar rusland. Vreemd. Terwijl eenieder van het gas af moet ed…rare bedoening

VRIJHEID?
VRIJHEID?
10 maanden geleden

Deze verpleegkundige vraagt zich af hoelang dit nog doorgaat, dit stopt pas als alle misdadigers die verantwoordelijk zijn voor het op grote schaal uitmoorden van het menselijk ras achter slot en grendel verdwijnen!!!

Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

Natuurlijk immuunsysteem wordt vernield door de injecties, hoe meer injecties hoe minder immuniteit…

Stenley
Stenley
10 maanden geleden

Wanneer??? tot dat het volk het stopt het systeem is zo corrupt, anders was er al lang ingegrepen..

Stel er ontploffen van een nieuwe electronische auto de accu’s en dit is bv geval nr 3 binnen een maand.

Dan wordt de hele productie terug gehaald voor een terugroepactie.

Nu de vaccins al vele doden en gewonden hebben veroorzaakt, er gebeurd niets sterker nog de ggd prikt gewoon door.

Verwacht niet dat dit normaal wordt aangepakt zoals het zou moeten want dan was dat allang gebeurd namelijk.

Wil je dat het stopt?.. sta op voordat het te laat is

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

74
0
We lezen graag je reactie!x