CoronaBinnenland

Kabinet ‘neemt willens en wetens een groot risico’ met volksgezondheid door prikken te blijven stapelen

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

De vaccineffectiviteit van de eerste twee coronavaccins is gedaald naar 0 procent, meldt het RIVM. Mensen die tot voor kort ‘volledig gevaccineerd’ waren, zijn dus niet meer beschermd tegen corona.

Volgens BVNL, de partij van Wybren van Haga, is hier sprake van misleiding door de overheid. De partij eist opheldering van minister Kuipers van VWS. Die bereidt de GGD’en momenteel voor op een nieuwe prikronde.

Eigenlijk zijn we nu dus terug bij af

“Opmerkelijk, aangezien er door het kabinet hoog van de toren werd geblazen over de uitstekende werking van vaccins. De ‘enige uitweg’ uit de coronacrisis werd het vaccineren zelfs genoemd. Niets is minder waar,” aldus BVNL.

Van Haga zegt: “Zoals vele experts al vanaf het begin van de coronacrisis hebben gezegd, is vaccineren helemaal niet de heilige graal. Eigenlijk zijn we nu dus terug bij af. En ondertussen hebben mensen zich plat laten spuiten met een experimenteel vaccin, omdat hen was voorgehouden dat dat de oplossing was. Het is weinig anders dan misleiding. Maar het kabinet prikt vrolijk verder. Waar houdt dit op?”

Niet te rechtvaardigen

Het Kamerlid vraagt Kuipers ook wat de potentiële bijwerkingen en gevolgen zijn van herhaaldelijk vaccineren met een vaccin waarvan de effecten op de lange termijn nog onbekend zijn.

“De meldingen van vaccinatieschade lopen op. We weten dat herhaaldelijk prikken de kans op bijwerkingen zoals hartaandoeningen vergroot. Het kabinet neemt dus willens en wetens een groot risico met de volksgezondheid door prikken te blijven stapelen. Dat is wat ons betreft niet te rechtvaardigen, afgezet tegen de geringe bescherming die de vaccins bieden,” benadrukt Van Haga.

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
6 maanden geleden

Blijven spuiten tot we kruipen, gewoon misdadig en niemand wordt hiervoor gestraft?

William
William
6 maanden geleden

IS TOCH NOOIT BEDOELD ALS COVIDPRIK, MAAR ALS GIFSPUIT.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
6 maanden geleden

Wie is de gek? De gek of degene die gek volgt?
(Obi Wan Kenobi).

Sophie
Sophie
6 maanden geleden

Wordt dit al gepubliceerd in alle landelijke dagbladen en in het journaal?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

113
0
We lezen graag je reactie!x