Mens en Dier

Jensen: Veel demonstraties zijn geregisseerd. Er zitten grote geldschieters achter

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De wereldwijde protesten zijn bedoeld om ons tegen elkaar op te zetten, stelt Jensen in een nieuwe aflevering van zijn YouTube-show. “Na corona komt er nu een rassenoorlog. En dat heeft alles te maken met het destabiliseren van de samenleving.”

We moeten met zijn allen – ongeacht welke kleur je hebt – eens gaan zien hoe gevaarlijk onze echte vijand is, aldus Jensen, toevoegende dat we gaan verliezen als we in de val lopen door mee te doen met die demonstraties. “Dan worden we tegen elkaar uitgespeeld.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Heel veel van die demonstraties zijn geproduceerd en georganiseerd door grote organisaties. Dat is geen complottheorie.”

We weten het natuurlijk allemaal

Jensen verwees naar een interview met de Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr, die zei dat hij een groot onderzoek is begonnen naar de organisaties achter de demonstraties. “Die zijn er om de boel bewust te destabiliseren.”

“Ze zijn er al achter wie het zijn. We weten natuurlijk allemaal wie dit organiseren. Hier zitten grote geldschieters achter. En die willen iets voor elkaar krijgen. Wat willen ze? Ze willen strijd tussen ons creëren om ons te destabiliseren en dan kunnen zij het overnemen.”

Wakker

“Daarom is het ook grappig – en dat heeft hij nog nooit eerder gedaan – dat George Soros ontkent deze demonstraties te hebben gefinancierd. Dat doet hij nooit. Hij voelt dus ook dat het heet wordt in de keuken omdat we het allemaal zien. Deze mensen waren altijd onzichtbaar op de achtergrond.”

Door de lockdown hebben de mensen veel tijd gehad om thuis op onderzoek uit te gaan en eens te kijken hoe alle lijntjes lopen, zegt Jensen. “En daardoor zijn veel mensen wakker geworden.”

[Jensen]

4.8 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
4 jaren geleden

In deze youtube video van Project Veritas worden namen genoemd van geldschieters (o.a. gevestigd in Silicon Valley = grote IT bedrijven.)

https://youtu.be/rqp7J05HuK4

Willem
Willem
4 jaren geleden

Ja dat klopt en daarom worden ze ook niet tegengehouden door onze “dappere” politie en ME die vandaag wel de kermis exploitanten blokkeerden, Want als je opkomt voor je broodwinning moet je kapot, de ME wat ook gewoon mensen zijn maar dan zonder verstand “befehl ist befehl” beseffen niet dat ze ook in deze klote maatschappij moeten leven waarin alles op slot zit en blijft zitten. Vraagt niemand zich af waarom er nog steeds 1,5 meter is en mondkapjes en dat Rutte nog steeds de scepter zwaait ondanks zijn leugens en bedrog. Alles is voor bij, er is geen virus meer en het was nooit zo erg. Nog 2,5 week dan is de 1,5 meter wet een feit en de nazistaat in 2021, geen verkiezingen meer, geen reizen niet meer vrij rondlopen, geen auto meer rijden helemaal niks meer. En onze medemensen de ME en boa’s bruinhemden en politie gaan daar voor zorgen, die kunnen je gewoon een kogel geven straks, staat in het verdrag van Lissabon, al jaren maar ja, niemand las het ook niet toen ik het een jaar of 10 over plaatste, zal wel meevallen allemaal hoorde ik en las ik, welnee dat gebeurt hier niet, jij bent gek….Jullie zien het het is gedaan. Einde verhaal.

Mark
Mark
4 jaren geleden

Robert Jensen is de enige die verteld hoe het echt in elkaar zit en hij kent de gemanipuleerde media als geen ander.
Natuurlijk wordt de informatie gemanipuleerd die je in de kranten leest en op televisie ziet, vandaar dat het een puinhoop is in de wereld want dit gebeurt overal en er wordt bewust misinformatie aan de mensheid gegeven.
We leven in een wereld waar de leugen regeert en waar de leugenaars regeren.
Robert vecht voor de rechten van de mensen, onthuld de waarheid, bekijkt de echte cijfers en vecht voor onze vrijheid.
Hoe kun je zo iemand niet steunen..
Hatelijk bedankt Robert Jensen, voor mij ben je een Held.

Rayoflight
Rayoflight
4 jaren geleden

Stating the obvious.

Tja we weten het allemaal , maar kunnen er ook allemaal niets aan doen. Geschiedenis word nu weggehaald ,

Weg met het verleden.

Standbeelden weg. Mooie kunst uit 18eeuw toen er nog mensen waren.
Weet niet wat voor een generatie domme geïndoctrineerde marxisten deze jeugd is , wil het ook niet weten.

Eindeloos Geld aan de macht.

NWO dendert door. Licht aan het einde van de tunnel ? Weet het niet.
Dan denk ik aan Trump , Amerika , patrioten. Eigenlijk gebeurt er weinig tot nu toe. Ooit zei ie dat hij de globalisten zou aanpakken. Doet hij dat ? President heeft toch wel iets macht. Genoeg macht om terrorisme in z’n land te voorkomen toch ? Blijkbaar niet ,FBI vind Christenen een grotere dreiging dan AntiFa. FBI ook omgekocht , eindeloos geld.

Jensen beter.

Dus heb ik weinig hoop op beter. Nederlandse politiek doet in ieder geval niets. FvD is teleurstellend. Lijkt me een honeypot. Lekker stemmen vangen. Verbaasde TB altijd dezelfde show.
Dan is Jensen veel beter met zijn frontale aanvallen op NWO. Gewoon zeggen waar het op staat.

Toekomst.

Wat volgt na de standbeelden ? Misschien zijn oude mensen ook een beetje als standbeelden. 3 jaar geleden had je ‘het Mandela effect’ dit was google die aan het experimenteren was hoe je het verleden kon veranderen.

Oude mensen zijn een probleem. Dan moet je hun vertellen dat hun geheugen slecht is. Werkt dat niet gooi je ze net als de standbeelden weg. Mooie nieuwe marxistische toekomst.

Klein verzet.

Lijkt me dat we al verder zijn dan ‘point of no return’ . Word het de komende maanden nog slechter door weer een psy-op is het definitief. Iets met de LGTQ+ kudde misschien. Iedereen de straat op en dan covid-whatever. Iets verzet op de brink…

SHOUT FOR FREEDOM : WE ZIJN ALLEMAAL MENSEN DIE GELUKKIG MOGEN ZIJN , WEG MET DE NWO EN DE VALSE MEDIA. (en weer verder lopen)

(Paar mensen kijken om , eentje knikt ? Iets bereikt ? Weet ik niet.)

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x