Great ResetMens en Dier

Franse president Macron pleit tijdens APEC-top voor wereldorde

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

De Franse president Emmanuel Macron beschrijft de huidige wereld als ‘een jungle’, waarin de Verenigde Staten en China ‘twee grote olifanten zijn die steeds nerveuzer proberen te worden’.

“Als ze heel nerveus worden en een oorlog starten, zal dat een probleem zijn voor de rest van de jungle,” zei hij op de APEC-top, het economische samenwerkingsverband voor Aziatische landen en landen grenzend aan de Grote Oceaan.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grote vergissing

De Franse leider pleitte voor ‘samenwerking tussen veel andere dieren’: tijgers, apen, enzovoorts. Hij riep daarnaast op tot het vormen van een wereldorde.

“Staan jullie aan de kant van de VS of China?” vroeg Macron. “Veel mensen willen dat er twee ordes zijn in deze wereld. Dat is een grote vergissing. We hebben behoefte aan één enkele wereldorde.”

Niet langer een complottheorie

Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek merkt op dat het niet langer een complottheorie is dat onze elites een wereldorde nastreven.

Macron was in juni 2014 aanwezig bij de Bilderbergconferentie in Kopenhagen. Drie jaar later werd hij president van Frankrijk. Daarnaast is hij een Young Global Leader van het World Economic Forum.

4.7 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
18 dagen geleden

De maskers vallen af!

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
18 dagen geleden

Belachelijk dat ze het maar blijven proberen. Zouden ze hun zin krijgen dan zouden we worden geleid door een stel heel kortzichtige klungels met oogkleppen.

Gelukkig hebben steeds meer mensen door wat een puinhoop deze ‘leiders’ nu al maken.

Theo
Theo
18 dagen geleden

Alleen ezels zien ’t niet

Spooked
Spooked
18 dagen geleden

“Zis is a zuge mistake” jesus hij begint nu zelfs te praten als opperhoofd-crimineel-psychopaat labschwans! Doe toch normaal Macron, stel je niet zo aan en probeer geen psychopaten na te apen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

115
0
We lezen graag je reactie!x