CoronaBuitenland

Geboosterde weerman uit de running wegens bloedproppen in been en longen

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!

De Amerikaanse weerman en journalist Al Roker, die gevaccineerd en geboosterd is, heeft onthuld dat hij onlangs in het ziekenhuis is opgenomen vanwege bloedproppen.

De weerman is normaal gesproken te zien in de Today Show op NBC. Velen vroegen zich de afgelopen weken af waar hij was. Op Twitter schrijft Roker dat hij in het ziekenhuis is beland vanwege bloedproppen in zijn been en longen.


In januari 2021 liet Roker zich live op tv vaccineren. Hij kreeg de Pfizer-prik toegediend.

In september onthulde de weerman dat hij positief was getest op corona terwijl hij een week daarvoor een boosterprik had gehaald. Hij zei dat hij milde klachten had.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al Roker (@alroker)

Bloedproppen zijn bekende bijwerkingen van de coronaprikken. Begrafenisondernemers en balsemers treffen ze veelvuldig aan in de lichamen van mensen die gevaccineerd waren.

[The Gateway Pundit]

4.9 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
13 dagen geleden

HOE moet je hier in vredesnaam nog op reageren? Het zoveelste verhaal over de enorme schade die die zogenaamde “levensreddende” experimentele gentechinjecties (ik weiger absoluut om ze vaccins te noemen) aanrichten.

In dit geval gaat het om een bekende weerman, die zo “fortunate” is, dat hij excellente zorg ontvangt in het ziekenhuis. NATUURLIJK krijgt hij die, want vele ogen zijn op hem gericht, dus zullen ze ALLES uit de kast halen om hem zo goed mogelijk te behandelen.

OF hij daarmee gered wordt op de langere termijn…. DAT is maar de hele grote vraag. Dat ligt nog even in de toekomst verscholen. Als je kijkt naar vele anderen, die met dezelfde problemen kampen of hebben gekampt, dan heb IK er in ieder geval een zeer hard hoofd in.

Hier gaat het om een “geval” in Noord Amerika, maar in Canada hebben ze hele andere plannen met zieke mensen. Ten minste als het gaat om ARME mensen. Daar moet je als overheid zeker niet te veel geld aan spenderen. Dat is het niet waard.
Dus kunnen deze mensen nu op kosten van de overheid euthanasie laten plegen.

JA ECHT, wat een “fantastisch” en genereus gebaar van die overheid, die eerst de levens van vele Canadese burgers totaal heeft verziekt.

IK heb er maar één woord voor en dat is: GODGEKLAAGD!

Daarnaast heeft één van de grootste griezels, die helaas nog steeds op deze aardbol rondlopen, genaamd Bill Gates, alvast aangekondigd dat er binnenkort ECHT wat gedaan moet worden aan die enorm gestegen kosten in de gezondheidszorg.

Hij heeft daar al wat op bedacht. Wat hem betreft komen er “doodseskaders”, die zieke mensen die veel te veel geld kosten, definitief naar de eeuwige jachtvelden zullen sturen.

Het wordt de allerhoogste tijd, dat deze satanisten met z’n allen voor eeuwig gaan verdwijnen.

DAN wordt de wereld eindelijk een aangename plek om in vrede en liefde met elkaar te leven.

Huib
Huib
13 dagen geleden

Ik hoop dat Gerrit Hiemstra (de klimaatveranderings leugenaar )dit ook leest.

Avax
Avax
13 dagen geleden

Ik vond ‘de klontenprik’ altijd al een goede benaming.

H.J.
H.J.
13 dagen geleden

Inderdaad deze vaccinaties met een spul wat nooit goed is onderzocht, heeft een heel ander doel.
De mensheid komt daar zelf wel achter.
Overheid stop met liegen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x