CoronaMens en Dier

Cardioloog noemt resultaten van nieuwe studie over coronavaccins ‘verontrustend’

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

De coronavaccins zijn onvoldoende getest en belangrijke groepen, waaronder zwangere vrouwen, zijn uitgesloten. Dat zei de Amerikaanse cardioloog Peter McCullough afgelopen week tijdens een bijeenkomst in Pennsylvania. Toch werden zwangere vrouwen aangemoedigd, later zelfs gedwongen, om de vaccins te nemen.

McCullough noemde de resultaten van een nieuwe studie ‘verontrustend’. Uit die studie blijkt dat het mRNA in het vaccin veel langer in het lichaam achterblijft dan gedacht. “Het [onderzoek] laat zien dat het mRNA maanden na vaccinatie nog in de lymfeklieren zit,” zei de cardioloog. “Het vaccin verlaat het lichaam niet. Het wordt na 60 dagen nog aangetroffen in de lymfeklieren.”

Hij verwees daarnaast naar een Zweeds onderzoek dat in februari is gepubliceerd en laat zien dat het mRNA-vaccin in de lever wordt omgezet in DNA. Dit wordt ook wel reverse-transcriptie genoemd.

Faliekant naast

“Dit komt terecht in onze chromosomen. Als blijkt dat de gehele code in menselijke chromosomen terechtkomt en spike-eiwitten gaat aanmaken in cellen, en wordt overgedragen van cellen van de ouders op cellen van de dochter, en wordt doorgegeven aan de embryo, hebben we een probleem,” waarschuwde McCullough.

Op de website van het CDC, het Amerikaanse RIVM, staat dat vaccins het menselijk genoom niet veranderen. Het lijkt er nu sterk op dat het CDC er faliekant naast zat, aldus de cardioloog.

Nu vechten ze voor hun leven

Bij de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS zijn 24.000 sterfgevallen en 34.000 meldingen van myocarditis of pericarditis na coronavaccinatie geregistreerd. Nog eens 44.000 mensen zijn na de prik blijvend invalide geraakt.

McCullough wees erop dat sommige kinderen een ernstige ontstekingsreactie krijgen na het vaccin. “Sommigen liggen aan de beademing. Dit waren kerngezonde kinderen en nu vechten ze voor hun leven.”

[The Epoch Times]

5 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Charlotte
Charlotte
10 maanden geleden

En maar doorgaan met die troep! Bah 😳 😤

Ome Jan
Ome Jan
10 maanden geleden

En nog lopen die moordenaars nog steeds vrij rond! En de politie staat weer aan de verkeerde kant van de geschiedenis.

Vlinder
Vlinder
10 maanden geleden

MSM doe je werk zodat de onbewuste bevolking bewust zal worden!

AEJ Verduijn
AEJ Verduijn
10 maanden geleden

Ik was al bang dat er zoiets zou gaan gebeuren, nog voordat men was begonnen met het prikken van deze experimentele gentherapie prik. Godzijdank zijn mijn kleinkinderen nog steeds niet geïnjecteerd met deze troep. 🤲🏾

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x