CoronaMens en Dier

Cardioloog noemt resultaten van nieuwe studie over coronavaccins ‘verontrustend’

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

De coronavaccins zijn onvoldoende getest en belangrijke groepen, waaronder zwangere vrouwen, zijn uitgesloten. Dat zei de Amerikaanse cardioloog Peter McCullough afgelopen week tijdens een bijeenkomst in Pennsylvania. Toch werden zwangere vrouwen aangemoedigd, later zelfs gedwongen, om de vaccins te nemen.

McCullough noemde de resultaten van een nieuwe studie ‘verontrustend’. Uit die studie blijkt dat het mRNA in het vaccin veel langer in het lichaam achterblijft dan gedacht. “Het [onderzoek] laat zien dat het mRNA maanden na vaccinatie nog in de lymfeklieren zit,” zei de cardioloog. “Het vaccin verlaat het lichaam niet. Het wordt na 60 dagen nog aangetroffen in de lymfeklieren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij verwees daarnaast naar een Zweeds onderzoek dat in februari is gepubliceerd en laat zien dat het mRNA-vaccin in de lever wordt omgezet in DNA. Dit wordt ook wel reverse-transcriptie genoemd.

Faliekant naast

“Dit komt terecht in onze chromosomen. Als blijkt dat de gehele code in menselijke chromosomen terechtkomt en spike-eiwitten gaat aanmaken in cellen, en wordt overgedragen van cellen van de ouders op cellen van de dochter, en wordt doorgegeven aan de embryo, hebben we een probleem,” waarschuwde McCullough.

Op de website van het CDC, het Amerikaanse RIVM, staat dat vaccins het menselijk genoom niet veranderen. Het lijkt er nu sterk op dat het CDC er faliekant naast zat, aldus de cardioloog.

Nu vechten ze voor hun leven

Bij de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS zijn 24.000 sterfgevallen en 34.000 meldingen van myocarditis of pericarditis na coronavaccinatie geregistreerd. Nog eens 44.000 mensen zijn na de prik blijvend invalide geraakt.

McCullough wees erop dat sommige kinderen een ernstige ontstekingsreactie krijgen na het vaccin. “Sommigen liggen aan de beademing. Dit waren kerngezonde kinderen en nu vechten ze voor hun leven.”

[The Epoch Times]

5 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Charlotte
Charlotte
2 jaren geleden

En maar doorgaan met die troep! Bah 😳 😤

Ome Jan
Ome Jan
2 jaren geleden

En nog lopen die moordenaars nog steeds vrij rond! En de politie staat weer aan de verkeerde kant van de geschiedenis.

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

MSM doe je werk zodat de onbewuste bevolking bewust zal worden!

AEJ Verduijn
AEJ Verduijn
2 jaren geleden

Ik was al bang dat er zoiets zou gaan gebeuren, nog voordat men was begonnen met het prikken van deze experimentele gentherapie prik. Godzijdank zijn mijn kleinkinderen nog steeds niet geïnjecteerd met deze troep. 🤲🏾

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x