Mens en Dier

Freek Jansen ageert tegen Build Back Better-plan voor nieuwe wereldorde: ‘Riekt naar censuur en propaganda’

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister Blok schreef de Tweede Kamer een brief over de essentie van het EU-klimaatpact van de Europese Commissie. In die brief staan allerlei ‘klimaatdingen’, zei FVD-Kamerlid Freek Jansen donderdag tijdens het debat over klimaat en energie. Zo hebben we een klimaatcampagne, klimaatambitie, klimaatambassadeurs, klimaatbescherming, enzovoorts.

Al die klimaatdingen verhullen een schimmige agenda die het uiteindelijke doel heeft onze hele maatschappij te veranderen, zei Jansen. En het kabinet steunt dit, want het is hun invulling van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Deze zogenoemde SDGs vormen het VN-plan voor een nieuwe wereldorde, aldus het Kamerlid. Hij wees erop dat ‘wereldleiders’ al een jaar lang strooien met de term Build Back Better. Ook premier Rutte deed dat.

De plannen blijven schimmig

Ook op de G7-top in Cornwall staat Build Back Better centraal. “De drie woorden schitteren groot op de homepage van de organisatie,” zei Jansen. Alle internationale organisaties steunen dit beleid en zijn dus voorstander van een totale maatschappelijke omwenteling op wereldwijd niveau.

Wat Build Back Better precies betekent, blijft onduidelijk, want het hele besluitvormingsproces speelt zich af op internationaal niveau. Zo ver mogelijk van de burgers af. De plannen blijven schimmig omdat de voorstanders nooit met open vizier strijden. Je zult ze nooit horen zeggen: wij willen niet dat u nog auto rijdt of wij willen niet dat u nog met het vliegtuig op vakantie gaat.

Je zult ze ook nooit horen zeggen dat ze wetten maken om mensen te dwingen en het onderwijs zo in te richten dat kinderen er stellig van overtuigd zijn dat de wereld binnen nu en 10 jaar vergaat. Dat zou op te veel weerstand stuiten, aldus Jansen.

Niemand weet wat dat betekent

Door middel van zo ambtelijk mogelijke zinnen proberen ze hun ware intenties te verbloemen. Zo schreef minister Blok in zijn brief over ‘het vormen van een proactieve brug tussen het maatschappelijk middenveld en klimaatpact-ambassadeurs’. “Niemand weet wat dat betekent.”

De Commissie legt daarbij de nadruk op het informeren van burgers en het tegengaan van ‘fake news’. “Dit riekt gewoon naar censuur en propaganda,” benadrukte Jansen.

4.9 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Eigenlijk is het allemaal héél erg simpel:

DE DUIVELSE & PARASITAIRE ELITE WIL TOTALE CONTROLE OVER HUN MENSELIJKE-KUDDE…

De rest is alleen maar details & bijzaak

Katootje
Katootje
2 jaren geleden

Zij zijn niet eerlijk en open en zullen dat NOOIT zijn
Alles is een grote leugen in hun voordeel

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 jaren geleden

Climate Science Destroyed In 8 Minutes
https://www.youtube.com/watch?v=n-W76C0kkwc

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Duidelijk!

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x