Buitenland

Uroloog ziet tekenen van onvruchtbaarheid en prostaatkanker bij gevaccineerde mannen

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een uroloog uit Palm Beach County in Florida waarschuwt dat coronavaccins kunnen leiden tot een verhoogde PSA-waarde. Normaal gesproken kan dat een teken zijn van prostaatkanker of onvruchtbaarheid.

Uroloog Diego Rubinowicz zei tegen zender CBS 12 dat sommige mannen die recentelijk het experimentele vaccin hebben genomen, ‘onterecht’ een verhoogde PSA-waarde hebben. Hij heeft patiënten gehad die zes weken na vaccinatie nog steeds verhoogde waardes hadden. Toen de arts deze patiënten enkele weken later testte, waren hun waardes weer ‘normaal’.

Nog altijd een stuk hoger dan normaal

De PSA-waarde van een anonieme patiënt steeg in een maand tijd van 0,4 naar 3,4. Enkele weken later zakte de waarde naar 1,5, nog altijd een stuk hoger dan normaal.

Dr. Rubinowicz zei dat hij mensen niet afraadt om het coronavaccin te nemen, maar dat hij ze alleen wil informeren over mogelijke bijwerkingen. Hij adviseert mensen om pas enkele weken na coronavaccinatie hun PSA-waarde te laten meten.

Wat zijn de effecten?

De vraag is nu wat de effecten van deze bijwerking zijn en of de waardes bij alle patiënten weer terugkeren naar normaal. CBS 12 meldde dat verhoogde PSA-waardes vaak worden gezien bij mannen met prostaatkanker. Verslaggeefster Lena Salzbank beweerde dat de vaccins ‘veilig zijn’ en dat ‘bijwerkingen extreem zeldzaam zijn’.

[Infowars]

4.8 30 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dubito
Dubito
1 jaar geleden

Daar zijn de ‘extreem zeldzame’ bijwerkingen weer. Zijn heel veel verschillende bijwerkingen bij elkaar nog steeds ‘extremely rare’?
Binnenkort zal bekend worden dat vaccinaties zonder ernstige bijwerkingen ‘exetremely rare’ zijn.
Geen bijwerkingen? Gefeliciteerd – u bent een grote uitzondering. U bent een ‘survivor’, en hebt recht op een gratis extra prik met dubbele dosis.

willemijnenzo
willemijnenzo
1 jaar geleden

Zijn er ook vrouwen getest? ivm het vaccin? zijn hun waardes ook verhoogd? of komt het alleen voor bij mannen?

Lucky
Lucky
1 jaar geleden

Oh wauw, Lena Salzbank roept wat. De Coronaprikken (GEEN VACCINS) zijn volkomen veilig. Nou ja, op die 1,25 miljoen GEMELDE BIJWERKINGEN dan natuurlijk. Kans op bijwerkingen dus minstens 2000x zo groot als iets winnen in de Staatsloterij.
Alleen hersenloze schapen geloven deze lulverhalen nog.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Dit is nog maar het begin!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x