Buitenland

Time legt complot rond Amerikaanse verkiezingen bloot: ‘Ze geven het gewoon toe’

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Time Magazine gaat in een artikel dat op donderdag is gepubliceerd dieper in op de ‘geheime schaduwcampagne’ die de presidentsverkiezingen van 2020 ‘heeft gered’.

Er gebeurde op 3 november iets vreemds na de verkiezingen: niets, schrijft Molly Ball. Er gebeurde volgens haar nog iets geks: de grote Amerikaanse corporaties keerden zich tegen Trump. “Het was heel erg vreemd,” zei Trump na de verkiezingen. Hij doelde op het feit dat Biden al na enkele dagen werd uitgeroepen tot winnaar terwijl er in veel sleutelstaten nog volop werd geteld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ergens had Trump gelijk,” schrijft Ball. “Er ontvouwde zich achter de schermen een complot.” Linkse activisten en zakenmagnaten sloten een pact. Ze zorgden ervoor dat staten hun kiessystemen en -wetten veranderden, ze zamelden honderden miljoenen in, hielden rechtszaken over voter suppression tegen, huurden een leger van stembureaumedewerkers in en zorgden ervoor dat miljoenen mensen voor het eerst via post stemden. Ze zetten social mediabedrijven onder druk om hard op te treden tegen desinformatie en bestreden smeercampagnes die viraal gingen. Na de verkiezingsdag zorgden ze ervoor dat Trump de uitslag niet kon terugdraaien.”

Goed gefinancierde cabal

Time wijst Mike Podhorzer, politiek directeur van de American Federation of Labor and Congress of Industrial Organizations – de grootste vakbondsfederatie in de Verenigde Staten – aan als ‘architect’ achter het project, samen met ‘verzetsorganisaties’.

Ball spreekt van een ‘goed gefinancierde cabal bestaande uit machtige mensen die achter de schermen samenwerkten om de perceptie te beïnvloeden, regels en wetten te veranderen, mediaberichtgeving te sturen en de informatiestroom te beheersen’. Ze hebben de verkiezingen ‘niet vervalst, maar versterkt’.

Veel prominenten hebben inmiddels op het stuk gereageerd. “Volgens Time zijn de verkiezingen ‘versterkt’, maar niet vervalst. Natuurlijk zijn ze niet vervalst,” reageerde Donald Trump jr. “Dit is krankzinnig, maar iedereen moet het lezen om erachter te komen hoe erg het was.”

Veel ‘complottheorieën’ blijken te kloppen

“Time geeft het gewoon toe,” schreef lid van het Huis van Afgevaardigden Lauren Boebert. “Bevestigen ze nu wat Trump al die tijd heeft gezegd?” vroeg journalist Andray Domise.

“Dus de verkiezingen zijn niet vervalst. Er was alleen maar een geheime cabal bestaande uit machtige elites en corporaties die samenwerkten om de verkiezingswetten aan te passen, de media te beïnvloeden en Big Tech ervan te overtuigen om kritische geluiden de kop in te drukken,” sprak Greg Price van de Daily Caller sarcastisch.

“Het blijkt nu dat veel van Trumps ‘complottheorieën’ over de manier waarop de machtigste figuren samenspanden om hem weg te krijgen… kloppen,” zei de Republikeinse strateeg Blair Brandt.

“Als je dit enkele maanden geleden op Twitter had geschreven, zou je zijn verbannen,” aldus Mark Hemingway van RealClearInvestigations.

[Fox News]

4.8 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
3 jaren geleden

Nou, de Time legd het complot niet bloot hoor, het was allang bekend dat
Joebama ’the Cheater’ Biden de verkiezingen heeft gestolen dmv grootschalige verkiezingsfraude.
De Time is misschien de eerste MSM die het toegeven. Dat is toch iets anders dan ‘blootleggen’.

Februari
Februari
3 jaren geleden

Bizar.

OmaD
OmaD
3 jaren geleden

Hier gaan de verkiezingen òf niet door, eventueel uitgesteld òf ook frauduleus stemmen tellen. Let op: burgemeesters riepen al dat ze niet de ‘veiligheid’ kunnen bieden met stemmen. Net als druif Gommers al heeft geroepen dat half maart (verkiezingen 17 maart) er weer een ‘golf’ komt.

Silbereye
Silbereye
3 jaren geleden

Kan niet anders dan dat dit tot een burgeroorlog leid

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x