Homepagina » Buitenland » Time legt complot rond Amerikaanse verkiezingen bloot: ‘Ze geven het gewoon toe’
time
Foto: Donald Trump neemt afscheid (CC0)

Time legt complot rond Amerikaanse verkiezingen bloot: ‘Ze geven het gewoon toe’

Time Magazine gaat in een artikel dat op donderdag is gepubliceerd dieper in op de ‘geheime schaduwcampagne’ die de presidentsverkiezingen van 2020 ‘heeft gered’.

Er gebeurde op 3 november iets vreemds na de verkiezingen: niets, schrijft Molly Ball. Er gebeurde volgens haar nog iets geks: de grote Amerikaanse corporaties keerden zich tegen Trump. “Het was heel erg vreemd,” zei Trump na de verkiezingen. Hij doelde op het feit dat Biden al na enkele dagen werd uitgeroepen tot winnaar terwijl er in veel sleutelstaten nog volop werd geteld.

“Ergens had Trump gelijk,” schrijft Ball. “Er ontvouwde zich achter de schermen een complot.” Linkse activisten en zakenmagnaten sloten een pact. Ze zorgden ervoor dat staten hun kiessystemen en -wetten veranderden, ze zamelden honderden miljoenen in, hielden rechtszaken over voter suppression tegen, huurden een leger van stembureaumedewerkers in en zorgden ervoor dat miljoenen mensen voor het eerst via post stemden. Ze zetten social mediabedrijven onder druk om hard op te treden tegen desinformatie en bestreden smeercampagnes die viraal gingen. Na de verkiezingsdag zorgden ze ervoor dat Trump de uitslag niet kon terugdraaien.”

Goed gefinancierde cabal

Time wijst Mike Podhorzer, politiek directeur van de American Federation of Labor and Congress of Industrial Organizations – de grootste vakbondsfederatie in de Verenigde Staten – aan als ‘architect’ achter het project, samen met ‘verzetsorganisaties’.

Ball spreekt van een ‘goed gefinancierde cabal bestaande uit machtige mensen die achter de schermen samenwerkten om de perceptie te beïnvloeden, regels en wetten te veranderen, mediaberichtgeving te sturen en de informatiestroom te beheersen’. Ze hebben de verkiezingen ‘niet vervalst, maar versterkt’.

Veel prominenten hebben inmiddels op het stuk gereageerd. “Volgens Time zijn de verkiezingen ‘versterkt’, maar niet vervalst. Natuurlijk zijn ze niet vervalst,” reageerde Donald Trump jr. “Dit is krankzinnig, maar iedereen moet het lezen om erachter te komen hoe erg het was.”

Veel ‘complottheorieën’ blijken te kloppen

“Time geeft het gewoon toe,” schreef lid van het Huis van Afgevaardigden Lauren Boebert. “Bevestigen ze nu wat Trump al die tijd heeft gezegd?” vroeg journalist Andray Domise.

“Dus de verkiezingen zijn niet vervalst. Er was alleen maar een geheime cabal bestaande uit machtige elites en corporaties die samenwerkten om de verkiezingswetten aan te passen, de media te beïnvloeden en Big Tech ervan te overtuigen om kritische geluiden de kop in te drukken,” sprak Greg Price van de Daily Caller sarcastisch.

“Het blijkt nu dat veel van Trumps ‘complottheorieën’ over de manier waarop de machtigste figuren samenspanden om hem weg te krijgen… kloppen,” zei de Republikeinse strateeg Blair Brandt.

“Als je dit enkele maanden geleden op Twitter had geschreven, zou je zijn verbannen,” aldus Mark Hemingway van RealClearInvestigations.

[Fox News]
4.8 78 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
2 maanden geleden

Nou, de Time legd het complot niet bloot hoor, het was allang bekend dat
Joebama ‘the Cheater’ Biden de verkiezingen heeft gestolen dmv grootschalige verkiezingsfraude.
De Time is misschien de eerste MSM die het toegeven. Dat is toch iets anders dan ‘blootleggen’.

bbbbbbbb
bbbbbbbb
Reactie op  Jeroen
2 maanden geleden

Damage control omdat ze zelf meededen.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
Reactie op  Jeroen
2 maanden geleden

Sterker nog, Joe heeft er zelfs over opgeschept. Voter Fraud Organization
https://www.youtube.com/channel/UC24VFuS-3azc1V5AqlSfTgg/featured

Lawke
Lawke
Reactie op  Jeroen
2 maanden geleden

Time Magazine geeft toe wat vele Amerikanen, schaamteloos bestempeld als complotdenkers, al aan het zeggen waren.. Dit bevestigt de uitspraken van miljoenen Amerikanen en anderen wereldwijd dat de verkiezing gemanipuleerd werd en dus onwettig was. Maar te laat vrees ik om nog iets te ondernemen nu.. jammer genoeg.

Februari
Februari
2 maanden geleden

Bizar.

OmaD
OmaD
2 maanden geleden

Hier gaan de verkiezingen òf niet door, eventueel uitgesteld òf ook frauduleus stemmen tellen. Let op: burgemeesters riepen al dat ze niet de ‘veiligheid’ kunnen bieden met stemmen. Net als druif Gommers al heeft geroepen dat half maart (verkiezingen 17 maart) er weer een ‘golf’ komt.

Rob
Rob
Reactie op  OmaD
2 maanden geleden

Het maakt toch ook al niet mer uit wat wel of niet zal gebeuren met de verkiezingen. Het is achter de schermen allang beslist dat Rutte en de VVD weer de grootste gaan worden. Bespaar je de energie om je op te winden over de verkiezingen. Als er tenminste nog verkiezingen komen. Rutte en de Jonge hebben met zijn tweeën nu alle macht en dat is ook precies de bedoeling. Dan zijn hun ideeën straks wet. Meer heeft de elite niet nodig, alleen twee uitermate nuttige idioten die doen wat ze opgedragen wordt.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  OmaD
2 maanden geleden

Veiligheid, er staan al schotten tussen de stemhokjes!

Silbereye
Silbereye
2 maanden geleden

Kan niet anders dan dat dit tot een burgeroorlog leid

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Silbereye
2 maanden geleden

Hoop het voor de autenthieke White and Red USA citizen !

AapNootMies
AapNootMies
Reactie op  Silbereye
2 maanden geleden

Hahaha, ja natuurlijk. Ik hoop dat je Amerika bedoelt en niet Nederland.

Erfwachter
Erfwachter
Reactie op  Silbereye
2 maanden geleden

Laat ons hopen ,zo kan het niet verder een volk dat onderdrukt wordt komt in opstand , dat is een natuurlijk gegeven

Simon
Simon
2 maanden geleden

https://www.stopworldcontrol.com/absolute/ Absolute proof that the 2020 Election was stolen – Documentary By Mike Lindell

Jean-Marie
Jean-Marie
2 maanden geleden

Hun arrogantie is open en bloot. Hoe kun je nog van een democratie spreken als dit soort duistere krachten ongestoord ons naar een soort fascisme 2.0 leiden? Hier is het ook niet veel beter (met Dominion en Smartmatic). 2e Kamer een stelletje 150 plafond starende randdebielen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Jean-Marie
2 maanden geleden

Uh, als die 150 gasten al aanwezig zijn en niet met hun privé-zaken bezig zijn!

Arnold
Arnold
Reactie op  Jean-Marie
2 maanden geleden

Jean-Marie, er zijn wel een paar uitzonderingen op die 150, dat weet je zelf ook wel.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Conclusie: Het volk van de Verenigde Staten van Amerika heeft de democratische president Biden gewild want anders hadden zij zich niet in de luren laten leggen door de propaganda.

Uiteindelijk krijgt het volk altijd wat het verdient, ook straks in Nederland als Mark R met 50+ zetels de Kamer binnenstormt en dat gaat gebeuren.

Appie
Appie
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Zou het nodig zijn dat mark .R alleen met zetels van 50+ de kamer gaat halen , ik hoop het van harte

Dubito
Dubito
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Ja, dat blijkt wel uit de overweldigende steunbetuigingen voor Biden, vlaggen, spandoeken, tv-documentaires, gigantische oplagecijfers voor zijn meesterlijke Nobelprijs-waardige boeken, de Netflix serie die in de maak is over zijn tumultueuze en vruchtbare leven, het verschijnen van zoonlief Hunter Biden in talloze talkshows met sky high kijkcijfers – en dat geldt mutatis mutandis natuurlijk ook voor Mark Rutte.

We verdienen niets anders dan het beste.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Mensen die niet wakker zijn kiezen altijd de weg van de minste weerstand. Dat doet namelijk geen pijn.

Maar zodra zij met de waarheid geconfronteerd worden, is dat niet de waarheid die zij willen horen.

Dus gaan zij liever op de ingeslagen weg voort en daar gokken politici op en profiteren daarvan. Dat is een vorm van valse macht.

Het is dan ook gemakkelijker om mensen voor de gek te houden dan ze van de waarheid te overtuigen.

Mensen die voor Rutte kiezen, graven dan ook hun eigen graf, maar zien dat niet, tenminste niet zolang de angst van een niet bestaand virus overheerst.

Daaruit blijkt dat Rutte en Jonge onderdeel zijn van het door te voeren te voeren plan en maar te doen hebben wat hen van hogerhand wordt opgedragen.

Onderdeel zijn van de elite van de wereld komt met een enorme dosis arrogantie. Zij sluiten zich dus aan bij Bill Gates, het WHO en Klaus Schwab, maar dan wel over de ruggen van hun eigen bevolking.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Hoi ProAsfalt.

Ik zal niet beweren dat Trump verloren heeft omdat het volk van de VS het wilde want daarvoor was de aanhang van Trump aanzienlijk groot.

Ik geloof wel dat er op de achtergrond machtige elitaire bewegingen actief zijn geweest die het mede mogelijk hebben gemaakt dat Trump uiteindelijk aan het kortste eind trok.

Donald Trump was een vreemde eend in de bijt. Een rotte appel voor de status quo. Machtige bewegingen van een heersende elite die via allerlei organen, instituten en denktanks met elkaar verbonden zijn. Van het Atlantic coucil t/m het aspen- en brookings institute, de Council on foreign relations(cfr) enz.

Trump is nergens aan verbonden. Stond nergens op de lijst maar zou hun agenda’s voor de langere termijn aangaande binnen- en met name buitenlands beleid, zwaar verpesten. Hij liet de status quo die na de tweede wereldoorlog zeer machtig en invloedrijk was geworden links liggen.

Organisaties waar voorheen presidenten naar toe belden als ze een nieuwe minister nodig hadden, of een staatssecretaris. Dan pakte ze de lijst van de CFR er bij en belden. Omdat ze wisten dat de leden in het zelfde straatje meedachten. Meewerkten aan agenda’s die in sommige gevallen veertig jaar geleden al waren opgezet om voor de toekomst uitgewerkt te worden.

Dat Michael Podhorzer nu word genoemd die achter het plan zou zitten van een geheime schaduwcampagne? En of er verder linkse of rechtste activisten. Podhorzer is mogelijk via allerlei tussenschakels erbij betrokken. Komt dan even in beeld maar representeert niet het gezicht van de status quo. Zij moeten na vier jaar Trump gedacht hebben; Jij nooit meer. Althans, er wordt aan gewerkt.

Ondertussen wist Cfr lid, President Biden in de eerste weken van zijn presidentschap allerlei verdragen die Trump om zeep had geholpen, terug te draaien. De schade die Hillary niet kon voorkomen wordt door Biden hersteld.

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Deels heb je wel gelijk, maar het is natuurlijk moeilijk strijden tegen politie en leger.
Zeker als de structuur tot aansturing ontbreekt, die de politie en leger wel tot in de puntjes geregeld hebben.
Daarbij komt dat Trump die al vooraf waarschuwde voor poststem fraude, nooit mee had mogen gaan in deze manier van verkiezing.
Ook wij gaan hier dezelfde fout maken, alle stemmen die later dan de verkiezingsdag binnen komen, moeten ongeldig verklaart worden.

Henk
Henk
2 maanden geleden

‘goed gefinancierde cabal bestaande uit machtige mensen die achter de schermen samenwerkten om de perceptie te beïnvloeden,

Bovenstaande wil ik per direct geloven, het zijn niet enkel de Criminele Democraten in de regering die de zaak bedonderen.

Maar de Amerikaanse verkiezingen zijn wel degelijk gestolen.
Neem effe de tijd om de gehele videoclip te bekijken uit onderstaande link met “Absoluut 100% Proof”

https://www.brighteon.com/78931d4e-8d2d-4751-beb6-11bb394dc1f1

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Trump wordt nog steeds door het leger behandeld als de OPPERBEVELHEBBER !!
Trump is DE president !! Biden is FAKE!!
FAKE CoronaVirus is gebruikt om de verkiezing te jatten.

Waldemar
Waldemar
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

TRUE!!

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Trump is voor mij ook nog altijd de president van de VS. Okay, de man heeft misschien ook fouten gemaakt maar wie doet dat niet?
We zijn zondige mensen en fouten zijn ons aangeboren. Ik wil de zogenaamde voorstanders van Biden over een half jaar nog wel eens horen. Kijken hoe ze dan tegenover deze crimineel staan.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Waar vind ik daar info over?
Verder mee eens dat er gefraudeerd is.
Heeft mijn statistische kennis overigens
verdiept en dat is positief.
Dat men hier in NL gaat zwendelen en frauderen lijkt mij ook voor de handliggend en dat is negatief.
De NOS met berichten over zijn populariteit, voorzetje om in een fake uitslag te laten geloven? Waarom zou een jatten hier niet
plaatsvinden? NL is het centrum van de multinationals en kent een lange traditie van
geschiedvervalsing.

Naomi
Naomi
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Waaruit blijkt dat??

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Voor alle mensen die in het rode gedeelte hun mening kenbaar maken, het wordt tijd dat jullie de TV uitzetten.

Biden vliegt niet in het presidentiele vliegtuig. De inauguratie was een Hollywood-achtige productie en 14 minuten te vroeg. Kamala Harris legde haar hand niet op de bijbel. Had zij dat wel gedaan, dan was er rook opgestegen. Biden zit in een studio, die lijkt op de ruimte in het White House, maar dat niet is. I.p.v. bomen staan er nu geparkeerde auto’s voor de ramen. Trump is nog steeds in het bezit van de koffers m.b.t. de sleutels van nucleaire wapens. Waarom is het “White House” omsingeld? Washington DC. is net als London en het Vaticaan een vrijstaat, waar de oorspronkelijke wetten van de constitutie niet geldig zijn.

Z.g. journalisten komen binnen in de kamer van Biden en Biden zit achter de tafel te wachten. Mensen wordt wakker, jullie worden allemaal voor de gek gehouden. Als eerbetoon aan de president, gaat iedereen staan, wanneer de president binnenkomt.

Dat is Nederland al niet anders en ik zou zeggen, blijf rustig doorslapen, want jullie einde is nader dan jullie denken of voor mogelijk houden. Kies voor Rutte en dan krijgen wij nog vele moeilijke jaren, waarbij het sociale leven voor altijd tot het verleden behoort.

En neem vooral het spuitje van Hugo (het is maar een prikkie! / en verwijderen die lastige man!) en je DNA wordt niet alleen aangetast, maar onherstelbaar beschadigd, zodat het plan van Bill Gates kan slagen.

Gmonique
Gmonique
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Vertel es waar haal je deze “wijsheid”vandaan ? heb je een link zodat mensen dit zelf na kunnen lezen ? Hier ben ik echt benieuwd naar 😉

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Gmonique
2 maanden geleden

Hallo Gmonique. Dan zal je toch naar alternatieve kanalen op zoek moeten gaan. Sky News Australia met o.a. Alan Jones en Bitchute. Daarnaast zit ik op Telegram en heb een wereldwijd netwerk om aan informatie te komen. Wij hebben de zelfde gedachten, delen dit met elkaar en verspreiden dit zo veel mogelijk.

Over 1 ding zijn wij het in onze groep eens; VACCINATIES TEGEN CORONA WORDT JE DOODVONNIS.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Ter aanvulling. De opnames waren in Castle Rock Studio’s wat nu Amazon Studio’s heet.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Q-anon was een psy-op. Hopium verspreiden om iedereen koest te houden.

Arnold
Arnold
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Al die minnetjes op Joyce, ik wens jullie veel sterkte als de verkiezingsfraude in de USA echt helemaal uitkomt. Ik vind Sleepy Joe ook echt Fake.

Andere Hans
Andere Hans
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Trump wordt helemaal niet door het leger behandelt als de opperbevelhebber. Hoe kom je daar nou bij?

De enige opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten is de president. En hoe je het ook wendt of keert en of het helemaal eerlijk is gebeurt of niet: Joe Biden is de president van de Verenigde Staten en dus de enige opperbevelhebber van het leger.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 maanden geleden

The United States Supreme Court has scheduled the Pennsylvania election case, Sidney Powell’s Michigan election case, and Lin Wood’s Georgia election case for its February 19 conference

x

Check Also

oorlog

Begint Derde Wereldoorlog over 3 weken in Oekraïne? ‘De dreigingen nemen toe, en snel’

Over drie weken breekt er mogelijk een ...

fuellmich

Advocaat Reiner Fuellmich geeft update over ‘Neurenberg 2’: Er is licht aan het einde van de tunnel

Enkele maanden geleden sprak advocaat Reiner Fuellmich ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

80
0
We lezen graag je reactie!x