Mens en Dier

FVD-Kamerlid Ralf Dekker: ‘Al deze rampzalige ontwikkelingen smeken om een koerswijziging’

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Maandag hield Kamerlid Ralf Dekker zijn maidenspeech. Hij vervangt Simone Kerseboom, die met zwangerschapsverlof is. Hij zei dat de maatschappelijke rampen zich in sneltreinvaart voltrekken.

“De landbouw wordt gekortwiekt. Boeren wacht massale onteigening. De koopkracht stort in elkaar, vooral doordat we in Europees verband massaal geld bijdrukken en overheden dit laten uitgeven aan allerlei kostbare, vaak zelfs schadelijke luchtspiegelingen,” zei Dekker.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij voegde toe dat de energievoorziening wankelt. “Door de wereldvreemde energietransitieplannen worden beproefde energiebronnen ingeruild voor peperdure, onbetrouwbare en wisselvallige wiebelstroominstallaties, die het landschap verwoesten, de natuur verstoren en overlast voor omwonenden opleveren.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verbijsterend

“Mensen worden nodeloos bang gemaakt voor ziekten,” zei het Kamerlid. “Het zielloos dogmatisch volgen van internationale richtlijnen over coronapandemiebeleid heeft geresulteerd in een manipulatieve angstcampagne met ongekende vrijheidsbeperkingen en gedragsvoorschriften, telkens verwijzend naar ‘de wetenschap’, die naar nu blijkt zelf ook werd gemanipuleerd en sowieso al niet belangeloos functioneert.”

Hij sprak zich ook kritisch uit over de ongenuanceerde stellingname in het Oekraïneconflict. “De reflex van bijna alle partijen was om in het Oekraïneconflict ondubbelzinnig partij te kiezen. De opmerking van de minister-president dat dit ‘ook onze oorlog’ is en dat we dus als Nederland in NAVO-verband bijstand moeten bieden in politieke, economische en militaire zin, is verbijsterend.”

Zelfverdediging

“Helemaal buiten beschouwing blijft dat Oekraïne al zeker tien jaar zwaar wordt bewapend en getraind door het Westen, dat het bestuur in Oekraïne sinds 2014 de facto in handen is van Amerikaanse overheidsinstanties, dat het Russisch georiënteerde deel van Oekraïne al jaren zwaar wordt bestookt vanuit West-Oekraïne, met vele duizenden burgerdoden als resultaat, en dat er naar aanleiding van herhaalde klachten hierover van Rusland samen met Duitsland en Frankrijk een overeenkomst werd gesloten tussen Oekraïne en Rusland, de zogenaamde Minsk-akkoorden, die vervolgens door Oekraïne niet werden nageleefd,” lichtte Dekker toe.

“Gezien de dreigende Oekraïense troepenbewegingen die voorafgaand aan de huidige oorlog waarneembaar waren, heeft Rusland wellicht zelfs naar geldend internationaal recht gehandeld, conform het VN-Handvest, door militair in te grijpen uit zelfverdediging.”

Het kán wel degelijk anders

“Al dit soort overwegingen en nuanceringen zijn verboden, worden weggecensureerd. Niettemin neemt het aantal mensen dat begint te twijfelen aan de objectiviteit van de berichtgeving en dat aarzelt over de juistheid van de geopolitieke visie van de regering snel toe, zeker ook nu steeds meer blijkt dat enthousiast ingezette sancties tegen Rusland vooral onszelf treffen. Rusland heeft nauwelijks problemen, lijkt het,” benadrukte Dekker.

“Al deze bestuurlijke misstanden, deze rampzalige ontwikkelingen, smeken om een koerswijziging en het kán wel degelijk anders,” zei het Kamerlid.

Hij kreeg veel steun. Zo schreef advocaat en fractievoorzitter van FVD in Sittard-Geleen Amira Lotfy op Twitter: “Terecht merkt Dekker op dat de ingezette sancties tegen Rusland vooral onszelf treffen en dat het tijd is voor een koerswijziging. Goed betoog en een aanwinst voor de Tweede Kamer!”

4.8 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Helemaal juist wat Ralf Dekker zegt. Maar ik had ook, eerlijk gezegd, niet anders verwacht van iemand van het Forum voor Democratie.

Stuk voor stuk mensen met gezond verstand en een duidelijke boodschap.

Er is nu een heleboel ophef over het feit, dat o.a. Mark Rutte hem geen hand wilde geven.

IK begrijp die ophef niet (buiten natuurlijk dat het een kwestie van beleefdheid is), maar WIE wil er nu een hand van dit reptiel?

Alles wat Ralf zegt, klopt voor 100%. En, zoals wij inmiddels natuurlijk allemaal WETEN, mag de waarheid onder geen beding worden verteld.

Eigenlijk moet je alles, wat er door de regeringsleden EN het grootste deel van de Tweede Kamer, simpelweg 180 graden draaien. En dan, als een duveltje uit een doosje, krijg je de werkelijke boodschap.

Ik ben het ook absoluut met hem eens, dat alles vanaf het begin van de hele hoax betreffende een levensgevaarlijk virus, gebaseerd WAS en nog steeds IS, op het zaaien van angst.

Dan heb je het ultieme wapen in handen om miljoenen mensen zó te indoctrineren, dat ze blindelings doen wat er gezegd wordt. Rationeel denken is dan niet meer mogelijk.

Uiteraard heb je daarvoor natuurlijk de media nodig: televisie, radio en uiteraard de kranten. Onbegrijpelijk dat er nog steeds zoveel mensen een abonnement op een krant hebben. De enige uitzondering die ik daarop wil maken, zijn natuurlijk Gezond Verstand en De Andere Krant.

Even een zijsprongetje naar de politieke situatie van dit moment:

Zoals IK ernaar kijk, zijn ze doelbewust bezig om de stekker uit het huidige kabinet te trekken. En waarom?

Om nog méér macht naar zich toe te trekken dan die ze nu al hebben.

Dat is ook een nieuw fenomeen geworden. OOIT, in het grijze verleden, vielen kabinetten natuurlijk ook wel. Maar…. dan ging het demissionaire kabinet door tot de volgende verkiezingen en het vormen van een nieuw kabinet met een heel belangrijke boodschap:

Géén belangrijke beslissingen nemen, maar niet meer doen dan simpelweg op de winkel passen.

Zoals wij allemaal bij de vorige val van het kabinet hebben gezien, hebben ze die o zo belangrijke regel volledig bij het oud vuil gezet.

Zoals Mark na de vorige val al zei (was hij zomaar een keertje eerlijk): NU heb ik alleen maar nog meer macht.

Realist
Realist
1 jaar geleden

Een ongelooflijk goede maidenspeech!
Ik had nooit op de FVD gestemd,maar dat is gezien de huidige situatie in dit land nog de enige juiste stem .
We moeten een kentering veroorzaken en dus mijn stem gaat naar het FVD.
De heersende machthebbers MOETEN HET VELD RUIMEN! ZE MAKEN ONS MOOIE LAND VOLLEDIG KAPOT!
Laat je horen !!!

Eleonora
Eleonora
1 jaar geleden

Weer een heldere stem erbij. Hij is heel hard nodig. Ik wens Ralf alle kracht en moed toe, jij zal het nodig hebben.

Michel R.
Michel R.
1 jaar geleden

Welkom Ralph Dekker u bent een aanwinst voor de 2e kamer !

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x