Bewustzijn

Man na twee bijna-doodervaringen: “De dood is slechts het begin, niet het eind”

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ken Barnes zegt twee bijna-doodervaringen te hebben gehad. Hij trad uit zijn lichaam en ving naar eigen zeggen een glimp op van het leven na de dood. Dat schrijft de Epoch Times.

Toen hij negen jaar oud was maakte hij zijn eerste bijna-doodervaring mee. Als gevolg van een bijwerking van een medicijn dat hij slikte werd hij ziek. Volgens artsen had hij maar een paar dagen te leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij stond naast zijn ouders in het ziekenhuis, maar ze konden hem niet horen. Er stond ook een dominee naast het bed. Hij zag zijn eigen lichaam op het bed liggen. Toen Barnes weer bij bewustzijn kwam en zijn vader vertelde wat hij had meegemaakt, zei zijn vader dat hij te veel naar de serie The Twilight Zone keek.

Compassie

Barnes beschreef de kleding die de dominee droeg tot in detail, waarna zijn vader zijn blik bier liet vallen en plotseling een believer was geworden.

Op 12 oktober 1998, toen hij 49 jaar oud was, werd Barnes in elkaar geslagen door vijf mannen. Hij lag 32 dagen in coma, verbleef drie maanden in het ziekenhuis en moest drie jaar revalideren.

Toen hij aan de beademing lag verliet Barnes naar eigen zeggen zijn lichaam en werd hij door drie wezens meegenomen naar het hiernamaals, een plek waar hij leerde hoe hij compassie voor zichzelf en voor anderen kon hebben.

Dankbaar

Barnes is niet boos op de mannen die hem in elkaar hebben geslagen. Ze zijn nooit gepakt en hij weet niet wie ze zijn. Hij is hen dankbaar omdat de ervaring hem in positieve zin heeft veranderd.

Hij werkt nu met terminaal zieke kankerpatiënten die het leven al hebben opgegeven. “De dood is slechts het begin, niet het eind,” zei Barnes.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
svartvatten
svartvatten
8 jaren geleden

Werd de The Twilight Zone in 1958 al uitgezonden? Beetje rekenen leert dat Ken in 1949 geboren is. Zeg het maar …………

onbekend
onbekend
8 jaren geleden

Dikwijls vind ik de omschrijving van het leven na de dood nogal vaag. Ik geloof er zeker in, maar wat doet men dan eigenlijk in het leven na de dood? Heel de dag rondwandelen op het groene gras met een wit kleed om?

Richard
Richard
8 jaren geleden

Toen mijn vader stierf was er kort voordat zijn ogen braken, een blik van verwondering. Een soort blik van Oooooooh! Alsof voor hem de ogen open gingen, terwijl het voor ons die achterbleven was alsof hij zijn ogen voorgoed sloot.

JohnnyBGoode
JohnnyBGoode
8 jaren geleden

De dood is slechts het doven van de kaars…omdat de morgenstond is aangebroken.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x