CoronaBinnenland

FVD-moties over totalitair controlesysteem verworpen: ‘We moeten alles op alles zetten om dit te voorkomen’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Afgelopen jaar diende Forum voor Democratie een motie in waarin de partij de Kamer opriep om een sociaalkredietsysteem uit te sluiten. Vorige week was er een debat over de verlenging van de Europese coronapas. Daarvan zei men tot voor kort: dat komt er nooit, je bent een wappie als je dat gelooft. Het is er en het wordt nu zelfs verlengd.

Tijdens het debat liet FVD twee moties in stemming brengen. Eén motie om te voorkomen dat de Europese coronapas ooit gekoppeld wordt aan de Europese digitale identiteit, die ook in ontwikkeling is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat willen we voorkomen

Zo’n digitale identiteit zou betekenen dat allerlei gegevens worden verzameld op een centraal punt. Denk daarbij aan je financiële situatie, gezondheidssituatie, wat je bezit. In zekere zin betekent dat ook totale controle, zegt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). “Dat willen we voorkomen.”

De motie werd verworpen. FVD diende nog een tweede motie in: dat de Europese coronapas en de digitale identiteit nooit gebruikt worden als een sociaalkredietsysteem. Ook die motie is verworpen.

Niet zo ver weg

Wat zou dat kunnen betekenen in de toekomst? We zagen het al bij de Canadese vrijheidstruckers, waarvan bankrekeningen werden bevroren. “Als u dan in de toekomst demonstreert en al uw gegevens zijn te vinden in één app die door de Staat gecontroleerd kan worden, kan het zomaar zijn dat u de volgende dag niet meer kunt winkelen of dat uw pinpas blokkeert bij een tankstation,” aldus Van Houwelingen.

“Dat is niet zo ver weg. De technologie is er al. We moeten alles op alles zetten om dat te voorkomen,” benadrukt het Kamerlid.

4.8 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

NATUURLIJK zijn de beide moties, ingediend door die kanjer van Forum voor Democratie, Pepijn van Houwelingen, verworpen.

Binnen de regering EN de Tweede Kamer worden ZEKER de vertegenwoordigers van Forum voor Democratie beschouwd als “luizen in de pels”. En die moeten koste wat het kost de mond gesnoerd worden.

Helaas hebben de regeringspartijen 76 zetels (hoe zij daar aan gekomen zijn, is mij een raadsel), maar dat is in ieder geval al voldoende om ALLE moties zonder slag of stoot van tafel te vegen.

Daar komt dan ook nog eens bij, dat er, wederom helaas, genoeg partijen te vinden zijn in de Tweede Kamer, die graag meedoen met alles wat de regering aangaat.

Ik zie dat zó: het pluche voelt om te beginnen heerlijk zacht en comfortabel EN als je je netjes gedraagt als kamerlid, heb je ook nog eens de kans om ná je kamer lidmaatschap OOK een mooi baantje te scoren.

Laten WIJ ons met z’n allen vooral geen illusies maken, dat deze lieden er zitten om ONZE belangen te behartigen.

FORGET IT!

Even off topic, maar eigenlijk ook weer niet:

Gisteren werd er bekend, dat de geplande documentaire GIDEON: op zoek naar de waarheid, die getoond zou worden in het Tuschinski theater, GEEN doorgang zou vinden.

Daar kan ik over speculeren over wat de reden daarvan is, maar ik vermoed zo maar, dat de regering daar een stokje voor heeft gestoken.

Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk voor deze kwade geesten om het volk zo dom mogelijk te houden.

Echter…. de HELE documentaire was ’s avonds te zien op blackbox.tv.

Mijn man en ik hebben ademloos gekeken en geluisterd.

Heel veel van de zaken, die aan de orde kwamen, kenden wij uiteraard al. Maar de gesprekken met professor Theo Schetters, dokter Geert Vanden Bossche, dokter Carla Peeters en ook een ER arts van een ziekenhuis (even zijn naam vergeten) hebben op een fantastisch duidelijke manier de hele corona scam uit de doeken gedaan.

Daarna kwam ook nog naar voren wat de catastrofale uitwerking op het sociale leven en de economische gevolgen waren en nog zullen zijn.

Al met al raad ik jullie allemaal aan om deze fantastische documentaire te bekijken.

Wacht daar vooral niet te lang mee: je weet maar nooit hoe lang deze nog zichtbaar en hoorbaar zal zijn.

de Bruin
de Bruin
2 jaren geleden

Ik wil dit niet!!! Ik heb ook nog kinderen!! Stop dit alsjeblieft!! Ik ben zo klaar met deze tijden!!

Marco
Marco
2 jaren geleden

De wet Klaus zal uitgevoerd moeten worden het kartel voert het netjes uit.

Jopie
Jopie
2 jaren geleden

We zijn verloren 😭

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x