Binnenland

FVD stelt vragen over vlaggen op overheidsinstellingen: ‘Staan voor zeer controversiële woke-ideologie’

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Forum voor Democratie heeft Kamervragen gesteld over het wapperen van vlaggen met een ideologische strekking zoals de pride-vlag en SDG-vlag boven Nederlandse publieke instellingen die ideologisch neutraal behoren te zijn en blijven.

Sinds enige tijd wapperen op allerlei publieke gebouwen pride- en SDG-vlaggen. Op X, voorheen Twitter, identificeren overheidsinstellingen zoals de Belastingdienst zich publiekelijk met de pride-vlag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) vraagt demissionair premier Rutte sinds wanneer het is toegestaan voor overheidsinstellingen om zich te afficheren met andere vlaggen dan de Nederlandse vlag.

Great Reset-vlag

“Erkent u dat de pride- en SDG-vlaggen voor veel Nederlanders staan voor de zeer controversiële, internationale woke-ideologie?” vraagt Van Houwelingen aan Rutte. “Deelt u de mening dat overheidsinstellingen ideologisch neutraal behoren te zijn?”

In september vorig jaar hees zorgminister Kuipers samen met minister Van Gennip de SDG-vlag om de ambities van het kabinet te onderstrepen. “Een gezonde en leefbare planeet voor iedereen, daar kunnen we als ministerie én zorgsector samen aan werken. Daarom moeten we de Sustainable Development Goals in 2030 halen,” schreef Kuipers op X.

Van Houwelingen zei toen: “Ze hijsen de Great Reset-vlag, dat doen Nederlandse ministers namelijk graag.”

Ziek

Eerder dit jaar ontdekte FVD-fractiemedewerker Rick de Vries dat de provincievlaggen en Haagse vlag bij het Binnenhof waren vervangen door transvlaggen.

“Ziek,” zei fractievoorzitter van FVD in Almere Brent Hadderingh. Gemeenteraadslid Tom de Nooijer voegde toe: “De gekte regeert.”

4.8 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ALF
ALF
9 maanden geleden

Transvlag = Pedovlag

tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Ik zie door de vlaggen het bos niet meer,ag het minst grote probleem….

Annette
Annette
9 maanden geleden

INDERDAAD, Tom de Nooijer, je hebt helemaal gelijk: “De gekte regeert!”

Als ik het woord “transvlaggen” lees, dan doet dat mij onwillekeurig denken aan “transvetten”, jullie weten wel: dat zijn de meest slechte vetten in voedsel.

En dat kan je dan gelijk doortrekken naar het begrip “transvlaggen”. Daar krijg Ik althans onmiddellijk een misselijk makend gevoel bij.

Ik kan, zonder dollen, zeggen, dat wij met z’n allen nog NOOIT eerder in zo’n compleet krankzinnige wereld hebben vertoefd.

En, jammer genoeg, het einde is nog niet in zicht.

Die hele LHBG, of hoe die complete nonsens vertoning ook maar heet, heeft AL het normale totaal overgenomen.

Ik ben zelf altijd mijn leven lang tolerant geweest tegen welke groep dan ook. Of je nu homo bent of lesbisch óf misschien zelfs liever in een ander lichaam zou vertoeven…. dat moet je lekker zelf weten.

Waar IK mij absoluut tegen verzet, is het feit, dat wat méér dan 99% van de bevolking als normaal beschouwt, NU wordt gedefinieerd als abnormaal.

En DAAR zal ik mij tegen blijven verzetten. Als het moet, tot mijn laatste snik.

OOK die SDG-vlaggen zijn niets anders dan propagandavlaggen. Alles bedoeld om ons te laten “wennen” aan HUN opgelegde doelen.

Even off topic, schrijf er gelijk bij, dat ik absoluut niet 100% weet of het klopt:

Gisteren las ik op Telegram een bericht, waarin stond, dat vanaf 2024 de zogenaamde digitale rekeningen zullen worden ingevoerd.

En welke groep zal als eerste aan de beurt zijn?

Dat zijn de gepensioneerden met een AOW uitkering.

Ik ben héél eerlijk: daar maak ik mij best wel een beetje zorgen over.

Want ja….. als je dat weigert, dan heb je geen inkomsten meer. En als je geen inkomsten meer hebt, dan kan je je rekeningen, zoals huur, zorgpremie, energie e.d. niet meer betalen.

Wie van jullie heeft daar een antwoord op?

Chris
Chris
9 maanden geleden

Deugvlaggen… de fik er in.

Back to top button
145
0
We lezen graag je reactie!x