Homepagina » Buitenaards » “Galactische buren hebben de aarde bezocht en bezoeken ons nog steeds”
"Galactische buren hebben de aarde bezocht en bezoeken ons nog steeds"

“Galactische buren hebben de aarde bezocht en bezoeken ons nog steeds”

Het valt niet mee om je familie en vrienden te vertellen dat je contact hebt gehad met buitenaardsen. Het is nog lastiger om ze te vertellen dat je zelf deels buitenaards bent. Dat schrijft The Wall Street Journal.

Onderzoekers hebben recentelijk stoffen aangetroffen op de kleding van Adam Chatterton (34), een normaal uitziende man uit Engeland, die mogelijk niet van de aarde afkomstig zijn. Het onderzoek werd opgezet door Joanne Summerscales, oprichter van de Anomalous Mind Management, Abductee, Contactee Helpline (AMMACH). De groep biedt hulp aan mensen die geloven dat ze contact hebben gehad met buitenaardsen.

Galactische buren

Chatterton nam afgelopen maand samen met 40 anderen deel aan de jaarlijkse bijeenkomst van AMMACH. Summerscales en anderen zeiden tijdens de conferentie dat onze galactische buren zich waarschijnlijk snel bekendmaken aan het grote publiek, een gebeurtenis die ‘in veel opzichten grote gevolgen zal hebben’.

Volgens wetenschappers is het zeker mogelijk dat elders in het universum intelligent leven is. De kans dat buitenaardsen over de technologie beschikken om de reis naar de aarde te maken is volgens hen echter extreem klein. Twintig procent van de mensen gelooft niet alleen dat buitenaardsen bestaan, maar ook dat ze al onder ons zijn, zo bleek uit een peiling van Reuters uit 2010.

Summerscales zei dat ze inmiddels zo’n 1500 mensen kent die zeggen contact te hebben gehad met buitenaardsen. Muzikant Mike Smith (64) zei tijdens de bijeenkomst dat hij in zijn leven meerdere keren is bezocht door onbekende wezens, mogelijk van een andere planeet of uit een andere dimensie.

De gepensioneerde hygiënist Geoffrey Crockford (foto, tweede van links) zei dat uit het onderzoek van zijn team is gebleken dat buitenaardsen de aarde hebben bezocht en nog altijd bezoeken. Crockford maakte deel uit van het team dat de kleding van Chatterton heeft onderzocht.

De groep reist stad en land af op zoek naar vermeende buitenaardse begraafplaatsen of landingsplaatsen. De groepsleden gebruiken wichelroedes die reageren op de aanwezigheid van elementen zoals iridium, die zouden zijn achtergelaten door buitenaardsen.

Wat willen de buitenaardsen? “Dat is onduidelijk, maar ze hebben waarschijnlijk geen kwaad in de zin,” aldus Crockford. Hij vermoedt dat ze zich houden aan een soort kosmisch verdrag, waarin staat dat je ander intelligent leven moet respecteren.

Een journalist vroeg hem of het mogelijk is dat buitenaardsen The Wall Street Journal lezen. “Waarschijnlijk niet,” antwoordde Crockford. Verhalen over buitenaards contact verschijnen al sinds de jaren zestig.

“Wat je ziet is dat ze elkaar allemaal proberen te overtreffen,” zei hoogleraar journalistiek David Clarke van de Sheffield Hallam University, die onderzoek heeft gedaan naar buitenaardse ontvoeringen, maar er niet in gelooft.

Cat Queen

Vorig jaar was een Engelse politicus van de Labour Party in het nieuws. Simon Parkes zei dat hij een kind heeft verwekt bij een buitenaards wezen. Hij beweerde dat hij vier keer per jaar in de ruimte gestraald wordt om seks te hebben met een wezen dat hij Cat Queen noemt. Samen hebben ze een dochter, Zarka, verklaarde hij in een interview.

In een documentaire op Channel 4 zei Parkes dat hij in de ruimte een groen wezen met acht vingers ontmoet. “Ik kan begrijpen dat je denkt dat ik gek ben. Maar dat is omdat je zelf niets gezien hebt,” zei hij. “Mocht je wat tijd met mij doorbrengen en mij een dag volgen dan zou je er wel anders over denken.” Volgens de politicus zijn er wel meer mensen in zijn positie, maar komen de meesten er niet voor uit omdat ze doodsbang zijn dat de bekentenis hun carrière zou vernietigen.

Colin Woodford, een man die jarenlang werkzaam was voor British Airways, zei tijdens de conferentie dat de overheid waarschijnlijk niet alle UFO-files zal vrijgeven. Volgens Woodford wordt er nog veel verborgen gehouden voor het publiek.

[The Wall Street Journal]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mars schreef:

  Compleet geschift, vermoedelijk te lang in de politiek gezeten.

  16 likes
  • Buddy schreef:

   Als jij dit dus iets niet gelooft zijn de anderen dus Compleet Geschift..?
   Wat een zielige gedachtengang, nog steeds in level 1 zo te horen, word eens wakker man..!!

   28 likes
   • Kees Chinees schreef:

    Jij zit al op level 5 ik geloof alles wat ik op internet lees begrijp ik?

    12 likes
    • Buddy schreef:

     Als iemand roeptoetert dat anderen Compleet geschift zijn omdat men buitenaards leven heeft ervaren vind ik dat een vrij zielige en in deze tijd een onwetende level 1 opmerking ja, als jij het hiermee eens bent, en dat ben je blijkbaar, behoor jij, no offence, tot dezelfde categorie..!!

     7 likes
     • Kees Chinees schreef:

      Feit is dat ze 9 van de 10 keer ook daadwerkelijk compleet geschift zijn. Oh en ik ben geen level 1 ik ben inmiddels Super Saiyan.

      10 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Niet verstandig andere te beoordelen in het algemeen. Laat staan mensen die je niet eens persoonlijk en innig kent. Een tip dus, roep niet zulk soort dingen.

   14 likes
  • densie schreef:

   dat voel ik niet snel…om mee te gaan in een bericht, maar NU wel…ja compleet geschift…
   ‘t wordt steeds gekker met die denkbeeldige buitenaardsen e.d. pfffff….

   8 likes
  • Rini schreef:

   Of jij moet terug naar mars!

   7 likes
  • Artist schreef:

   Ach mensen, laat je niet opjutten door een reactie zoals van Mars.
   Hij is daar of op uit, of heeft nog veel te leren in dit leven.

   5 likes
  • Alex Donkers schreef:

   “Ik kan begrijpen dat je denkt dat ik gek ben. Maar dat is omdat je zelf niets gezien hebt,” zei hij. “Mocht je wat tijd met mij doorbrengen en mij een dag volgen dan zou je er wel anders over denken.”

   2 likes
  • Tipinox schreef:

   Goh…..en deze “officials” waarvan er honderden een verklaring onder ede hebben afgelegd, liegen allemaal… https://www.youtube.com/watch?v=7vyVe-6YdUk neem even de tijd zou ik zeggen.

   0 likes
 • pietje schreef:

  Heee Mars (waarom noem je jezelf zo ) is een planeet met waarschijnlijk buitenaardsen waar jij niet in geloof volgens jouw bericht ! Weet je wat jij moet doen sluit je aan bij VVD of PVDA dan zit je tussen je maten ! Wij op deze site geloven in buitenaardsen en als jij daar niet in geloof move ! Ook nog snel als het kan ! Je hoort dan hier niet thuis wij willen gedachten wisselen over onze meningen etc. jij bent negatief dus moet verwijderd worden ! Wij willen positief gedachten wisselen over wat er zich buiten onze aarde plaats vindt en als je dat niet kunt doeiiiii ! Ik persoonlijk heb het genoegen gehad om iets heel moois mee te maken en dat doet me zo goed jouw negativiteit doet alleen maar kwaad !

  17 likes
  • Jolanda schreef:

   owjee, jullie zijn toch geen fascisten hoop ik…?
   Het zogenaamd negatieve hoort ‘hier’ niet thuis zeg je?
   Ik zou ‘t toch maar in ogenschouw nemen, het is net zo belangrijk als ‘t zogenaamde positieve! Of je negeert het, maar het uitbannen zal nooit of te nimmer lukken, dus waarom er niet anders mee omgaan als ‘verbannen’ of dom agressief benaderen? Inzicht en licht helpen veel beter 😉

   6 likes
  • nunki schreef:

   Wij hebben hier vrijheid van meningsuiting. Dat is een verworven mensenrecht.

   6 likes
  • jason schreef:

   Waarom moet Mars weg? En hoezo wij op deze site geloven on buitenaardsen?
   Er staat nog steeds: Vrij en onafhankelijk nieuws. Betekent niet per definitie dat wij, ik in buitenaards leven geloof. Ik geloof er wel in, maar kan niet met zekerheid zeggen of ze daadwerkelijk hier zijn of zijn geweest.
   Als ik slaap en droom dan lijkt het ook of het werkelijkheid is. Je weet toch dat veel mensen een steekje los hebben en Internet is globaal met daarin genoeg mafkezen.
   En wie doet hier nu negatief? Vind ik best wel hypocriet. Ach ja we zijn allemaal mensen met een steekje los toch?
   Be well

   5 likes
  • pleiadian schreef:

   @ pietje

   “jij hoort hier niet thuis … jij bent negatief dus moet verwijderd worden”
   Zo hou je alleen maar de wij versus zij illusie in stand!

   1 likes
 • Huisheks schreef:

  Geschift misschien, maar ongevaarlijk. Er lopen meer gevaarlijke gekken buiten de poort rond dan dat er binnen zitten.
  Ach, en misschien is het ook wel waar, wie zal het zeggen.
  Voor mij geldt helaas maar 1 ding; eerst zien dan geloven.

  12 likes
 • Andries schreef:

  Nou, het is best wel gaaf daar in het heelal. Met al die ruimteknakkers die ik ben tegengekomen kan je wel degelijk lol hebben, hoor. Wat ze van ons willen is me naar al die jaren wel duidelijk. Het gaat om je ziel. Tot zover begrijp ik het. Wat ze verder met die ziel willen doen is me echter onduidelijk. Steeds wordt je bewustzijn dusdanig gemanipuleerd dat hetgeen je meemaakt een droomachtige ervaring lijkt. Maar dat is het zeker niet. Zo kan ik me een herinneren dat ik laatst in een soort klaslokaal was! Uiteraard met de bekende witte lichtgevende muren en de te kleine meubels. Altans, dat vindt ik:)
  Van die keer kan ik me voorlopig alleen herinneren dat ik daar zat naast andere mensen, die allemaal aan het opletten waren. Ze luisterden en keken naar een mevrouw, een Anunnaki, of Bijbelse engel, zo je wilt. Ik echter, wilde alleen klieren en lette niet op. Toen zei ze dat ik moest opletten, anders moest ik de klas nog een keer over doen!
  Ik heb geen flauw idee waar de les nu uiteindelijk over ging.
  Er zijn nog meer mensen die zich dergelijke school-achtige situaties kunnen herinneren. Iemand die ik ken kan zich allerlei propulsiesystemen en ruimteschip cockpit- en vlieglessen herinneren.
  Tot nu toe zijn alle piloten die ik in ruimteschepen heb ontmoet vrouwelijk.
  De instrumenten van zo’n ruimteschip zien er zeer stoer uit. Alles is prachtig in het dashboard geintergreerd. De tekens die ik zag deden me eerder arabisch lijken dan wat anders.
  In zo’n vliegende schotel is er ook een ronde tafel waar iedereen gezellig aan kan zitten. Een reis naar Mars duurt ongeveer 20 minuten. Als je naar buiten kijkt zie je geen sterren, maar het lijkt alsof je door zwarte verf heen vliegt. En om het schip heen zie je een soort van groen/blauwe gloed, een soort wolk. Er zitten ramen in. Ik vloog een keer langs een geheim ruimtestation van het Amerikaanse leger, en kon zo naar binnen kijken! We waren denk ik op nog geen 15 meter afstand van ze vandaan, maar ze konden ons niet zien! Oh ja, hij was gewichtloos. Op een ruimteschip wordt die zwaartekracht kunstmatig geregeld. Wanneer we met belachelijke snelheden bochten maken, merk je daar niks van. Alleen als we vol gas wegknallen voel je een beetje een soort van duwtje in je rug.

  Het feit dat ik en heel veel anderen tegenwoordig van alles mogen zien zegt me dat onze generatie zeer zeker geïntroduceerd gaat worden aan de kosmische gemeenschap. Wanneer dat allemaal moet gaan gebeuren weet ik niet. Wat ik wel weet is dat de huidige wereld een grote poppenkast is en dat aan deze poppenvoorstelling een einde komt. Wat ik volstrekt niet kan begrijpen en waar ik ook helemaal geen respect voor heb is het feit dat alles zo geheim wordt gehouden door overheden, terwijl ze met hun satellieten en radars dondersgoed moeten weten dat er heel veel gaande is, daar boven. En hoe langer ze hun mondje dicht houden, hoe moeilijker het voor mij is om ze te vergeven. De straf die ik al die zwijgertjes gun is dan ook zeer zwaar. Laat ze maar lekker naar Mars gaan. Dat is namelijk een rotplaneet waar mensen niet de nummer een in de voedselketen zijn. Letterlijk, wel te verstaan!

  Ach. We gaan het meemaken, wat mij betreft. Waarom ik denk dat er iets aanstaande is, is ook het feit dat ik die enorme ruimtevloot heb gezien die momenteel om de aarde cirkelt, of hier ergens in de buurt rondhangt. En die zaal met die duizenden teleporteerstoelen. En al die avonturen. En aan de reactie van de vijand. Die is behoorlijk wanhopig. Met de vijand bedoel ik de NASA, CIA, NAVY, die lui. Je weet wel, die figuren waar Obama de baas van is. Maar evengoed een Poetin, of welk ander zwijgertje dan ook. De meest belangrijke reden echter, houd ik voor mijzelf. En dat alleen omdat het dermate ongeloofwaardig overkomt, dat ik het net zo goed voor me kan houden.

  Tips heb ik niet. Misschien deze: Bereid je voor alsof je op een lange vakantie gaat naar een oord waar niks te krijgen is. Een waterfilter is handig. Maar het belangrijkste om te onthouden is dat je een ziel bent en wanneer je lichaam en ziel zich van elkaar scheiden, blijft je bewustzijn in je ziel intact. En uiteindelijk zijn we gecreëerd voor liefde, en niet voor haat en duisternis. Vergeet dat laatste vooral niet. Ook niet als de tering straks uitbreekt.

  13 likes
 • Ankh schreef:

  In de tijd dat men ooit dacht dat de aarde plat was, werden diegene die zeiden dat hij rond was als gek versleten. In de tijd dat men vond dat donkere mensen slaven waren, werden de mensen die dachten dat ze normaal zoals ieder ander mens waren voor gek versleten. In bv 1400 als je dan zou zeggen, we gaan ooit naar de maan, werd je ook voor gek versleten. wat weten wij mensen nou echt???? Hoe dom kun je zijn om te denken dat je alle wijsheid in pacht hebt? Hoe dom kun je zijn om te oordelen of te veroordelen terwijl werkelijk miljoenen mensen op aarde zeggen contact te hebben gehad met buitenaardse wezens?

  9 likes
 • Kalki schreef:

  Ik lees net een artikel dat buitenaardsen de elite een ultimatum hebben gesteld. De inhoud was eenvoudig: Stop alle corruptie en kwaad op aarde, nu onmiddellijk, of anders zal 90 procent van jullie hier over twee jaar niet meer zijn.

  7 likes
 • Padja schreef:

  Lijkt me heerlijk…niets weten, niks gezien hebben en lekker roepen dat anderen gek zijn, dromen of misinterpreteren.
  Zalige onwetendheid.
  “Ik geloof het pas als ik het met eigen ogen zie” ik zou dat ook wel willen zeggen. Maar helaas, dat kan niet meer.
  Ik zou ook wel in dat klasje willen, krijg je misschien eens wat antwoorden want aan vragen geen gebrek.
  Knuf

  6 likes
 • dastan schreef:

  ik WEET dat buitenaards leven bestaat, ik heb zelf een floot ZILVEREN LICHTBOLLEN gezien. en ik WEET DAT ZE HIER ZIJN EN ALTIJD AL ZIJN GEWEEST. dit baseer ik op een aantal punten, 1 ik heb zelf deze lichtbollen persoonlijk met anderen waargenomen, 2 de kennis dat de ruimte, het universum, hoe je het noemen wilt te groot is om te bevatten met ontelbaar veel planeten waarvan wij er een zijn waarom kunnen er dan niet meerdere zijn wij zijn er tenslotte ook, 3 in de geschiedenis wordt er ook veel over gesproken en heeft men getracht deze ervaringen vast te leggen. ECHTER moeten we ons eerst focussen op ONZE aardse problemen, vreedzame oplossingen, oorlogen stoppen, vervuiling stoppen, etc iedereen met gezond verstand kan dit BEGRIJPEN en WEET dit. en natuurlijk moeten daarvoor dingen/overtuigingen/geloof voor worden opgeofferd en ook dat weet IEDEREEN. pas dan zijn we een stap dichter bij fysiek contact.

  5 likes
 • Hendrick schreef:

  LEES !!!!Denk over het volgende even na als jullie willen. Of je nou geloofd in buitenaardsen of niet we geloven allemaal wel ergens in wat onwaarschijnlijk is of lijkt voor de ander. Ik geloof wel dat er buitenaards intelligentie is omdat ik 2x iets in de hemel gezien heb (ga ik verder niet op in ik was iig niet alleen) en omdat ik de kans dat hun bestaan velen malen groter is dan dat 1 grote GOD ieder en alles geschapen heeft en gebeden hoort van miljarden mensen enz enz. En toch zijn er miljarden mensen op deze aardkloot die in god oid geloven. Daarbij komt kijken dat er duizenden kerken, moskees en weet ik veel wat gebouwd zijn zonder dat ook zij nooit en te nimmer een god hebben gezien. Dit alles is slechts gebaseerd op een paar boeken van een paar duizend jaar oud terwijl er beschavingen zijn die bijv. 10.000 jaar geleden al schreven over mensen die vanuit de hemel naar beneden kwamen dus geen goden.

  Dus even voor de Aliens critici…. waar geloven jullie in en hoe onderbouwen jullie dat dan?

  4 likes
 • Henk schreef:

  Het is altijd vermakelijk dit soort berichten te lezen. Een ‘onderzoeker’ heeft iets gevonden, een ander vindt dit bewijs voor zijn stelling of het past precies in die en die theorie. En hup, daar is weer een bericht met veel ‘vermoedelijk’ en ‘waarschijnlijk’ erin. En altijd, ook nu weer, met de verklaring dat de buitenaardsen zich binnenkort zullen openbaren. Dat zouden ze al honderd jaar doen! Wil de eerste buitenaardse persoon opstaan, aub! En dan bedoel ik buiten de instituten voor geestelijke gezondheidszorg. Ik begrijp de behoefte van de mens aan ordening en structuur, die heb ikzelf ook, maar ik probeer wel logisch te blijven denken, zodat ik zin en onzin kan scheiden. Op dit gebied is het één en al geloof (niets mis mee) maar voor velen is het helaas een dogma geworden, met venijnige reacties tot gevolg naar diegenen die een andere mening aanhangen. Dat zal de buitenaardsen met hun kosmische boodschap van vrede alleen maar verdrietig maken, denk ik. Maar gelukkig zullen we het binnenkort allemaal horen.

  3 likes
 • Ankh schreef:

  Maar waarom worden mensen die zeggen in contact te zijn geweest met buitenaardse niet geloofd dan? Als er foto’s op het net staan dan noemt men ze gephotoshopped, misschien zijn dat er ook wel een heel stel..maar toch…verhalen worden afgedaan als nep of zelfs als geestelijk gestoorden. Terwijl er op Youtube zoveel filmpjes staan van officiele hoge piefen uit het Amerikaanse leger, de regering, zelfs een Canadeese Minister van Buitenlandse zaken, een getuigenis van wijlen Armstrong die op de maan is geweest, maar moest zwijgen van Nasa, zoveel meer bewijzen van dat er buitenaardse intelligentie daadwerkelijk bestaat. Dus wat je niet ziet dat is er niet!? Ze zagen ooit geen kanker bij mij via MRI scans ook niet, en toch zat ik vol! Al die miljoenen getuigenissen door miljoenen mensen zijn dus rijp voor de inrichting?? Wie is er hier nu rijp voor een inrichting, die mensen die dat allemaal gezien hebben, ervaren hebben, of die mensen die een steen voor hun kop hebben, en omdat zij het toevallig nooit hebben mogen ervaren is de rest gek!???

  3 likes
 • Alex Donkers schreef:

  ‘Hij vermoedt dat ze zich houden aan een soort kosmisch verdrag, waarin staat dat je ander intelligent leven moet respecteren.’

  Dan moeten we nog maar afwachten of ze ons als intelligent beschouwen…
  Persoonlijk heb ik daarover mijn twijfels.

  2 likes
 • Mars schreef:

  Ik geloof wel in buitenaards leven , maar bepaalde verhalen zijn sensatie. Er zijn bewijzen zelfs op mars maar die nutteloze verhalen van sex met buitenaardsen lijkt mij fel overdreven. Het bewijs dat NASA een “soort Ufo ” naar ginder stuurt zal wel te maken hebben dat er iets is.Trouwens ik ben een aanhanger van Von Daniken en Billy Meier sinds ik op jonge leeftijd iets abnormaal zag wat UFO zou geweest zijn in België. Bepaalde verhalen moet men echter met een korreltje zout nemen. Er zijn verhalen die wel echt zijn met bewijzen. Oordeel niet te snel en trouwens ik hoop dat zij zich bezinnen voor contact op te nemen zodat de elite hen ook niet in de afgrond stort zoals zij met onze planeet bezig zijn. Vroeg of laat komt de afrekening want wie wil zulke buren. Groet aan allen.

  2 likes
 • x

  Check Also

  ruimtesignaal

  Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

  Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

  ufo's

  Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

  Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

  >