CoronaBuitenland

Advocaat: ‘Elke keer als ze de prik pushen, schiet het aantal overlijdens omhoog’

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

De Amerikaanse advocaat Tom Renz heeft zich verdiept in de zogeheten Death Master File. Die bevat meer dan 85 miljoen sterfgevallen die sinds 1936 zijn gemeld bij de sociale zekerheid in de Verenigde Staten.

Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt naar doodsoorzaak. Je kunt wel zien wanneer het aantal overlijdens toe- of afneemt. In het coronajaar 2020, toen er naar verluidt een levensgevaarlijke pandemie heerste, was er slechts een minuscule sterftepiek waarneembaar, zei Renz in gesprek met April Moss.

Dat is schokkend

De echte sterftepiek deed zich voor nadat de vaccins waren uitgerold, aldus de advocaat. En nadat de prik verplicht was gesteld voor onder meer schoolkinderen werd opnieuw een piek zichtbaar. De coronapiek valt in het niet bij deze twee pieken.

In januari 2021, toen de prik werd gepusht, zijn 30 procent meer sterfgevallen gemeld in vergelijking met januari 2020, zei Renz. “Dat is schokkend.”

Schiet omhoog

Volgens de autoriteiten is het coronavaccin ‘veilig en effectief’. Je zou dus verwachten dat het aantal sterfgevallen keldert. In september 2021 werden kinderen die weer naar school wilden gaan, gedwongen om de prik te halen. Ze probeerden de vaccinatie overal verplicht te stellen, zei Renz. In diezelfde maand werden 31 procent meer overlijdens geregistreerd in vergelijking met september 2020.

“Elke keer als ze de prik pushen, schiet het aantal overlijdens omhoog.”

4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
A.Jansen
A.Jansen
5 maanden geleden

Wanneer gebeurt er wat geef eens tegengas
Die berichten kun je toch ook laten zien in de kamer

Jojo
Jojo
5 maanden geleden

Joh dat hadden we nog door he!!! Je stom als je nog in de rij gaat staan voor die gifzooi.

Ron
Ron
5 maanden geleden

Veilig niet effectief wel.

Danny
Danny
5 maanden geleden

Tja….als ik aan die Q Mensen terug denk en where we Go one we Go all begint er op te trekken, beetje sarcasme maar hey the White hats komen 😂😂 be prepped en het zal wel een beetje beter gaan de vraag is hoelang…. whatever Well see groeten aan allen vanuit Belgie never Back down 👊

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x