Homepagina » Straling » “Last van je prostaat? Haal je mobieltje uit je broekzak”
"Last van je prostaat? Haal je mobieltje uit je broekzak"

“Last van je prostaat? Haal je mobieltje uit je broekzak”

In het nieuwe beleidsplan voor de Gentse scholen staat dat op plaatsen waar kinderen tussen 0 en 3 jaar verblijven, geen draadloos internet meer mag zijn. Een rapport heeft uitgewezen dat we voorzichtig moeten omspringen met de blootstelling aan straling door draadloos internet, aldus het stadsbestuur. Vooral bij jonge kinderen kan de straling ernstige gevolgen hebben.

Er komt ook een nieuw onderzoek naar de invloed van mobieltjes en andere draadloze apparaten op de ontwikkeling van het kinderbrein. Britse onderzoekers van het Imperial College London gaan kijken of kinderen mogelijk een hoger gezondheidsrisico lopen.

Liesbeth Bleeker (60) waarschuwt al jaren voor de schade die mobiele telefoons en tablets zouden veroorzaken. Ze heeft er haar werk van gemaakt om mensen en dieren van deze straling te bevrijden. Ze kwam uit bij straling toen haar baby maar bleef huilen. “Ik was zo wanhopig dat ik iemand met een wichelroede door mijn huis heb laten lopen,” zei Bleeker.

De bedden in het huis bleken precies op een kruising van aardstralen te staan. Het wiegje werd verplaatst en nog dezelfde nacht huilde de baby een stuk minder, aldus Bleeker, die zich na deze opmerkelijke gebeurtenis in onzichtbare ziekmakers ging verdiepen.

Bleeker kijkt op boerderijen en in klaslokalen hoe elektromagnetische velden kunnen worden aangepakt. “Alles is straling en trilling, elke ademhaling” zei ze. “Maar al deze extreme frequenties zijn niet natuurlijk. En wie daar gevoelig voor is, kan behoorlijk ziek worden van straling die steeds je zenuwstelsel prikkelt.”

Het is geen toeval dat zoveel mannen last van hun prostaat hebben als hun mobieltje steeds in hun broekzak zit, aldus Bleeker. Ze voegde toe dat het dragen van je mobiel aan de binnenkant van je jasje kan leiden tot hartritmestoornissen.

Bleeker snapt niet dat ouders hun kleine kinderen onbeperkt op een iPad laten spelen. “Inmiddels heb ik al van veel moeders gehoord dat ze hun kinderen weer gelukkig hebben zien worden,” zei ze.

[Telegraaf]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • lingks schreef:

  Iemand wiens teelbal is verwijderd vertelde me dat iedereen (met hetzelfde gediagnostiseerd) aan wie hij hij vroeg ”in welke broekzak had jij je telefoon?” meer dan dertig en allemaal in zijn leeftijdscategorie (30 jaar ongeveer), men allemaal zei dat ze de telefoon aan de kant hadden van de teelbal waar de kanker zich had ontwikkeld.

  4 likes
  • Anna schreef:

   Wifi straling is anders dan die van mobiele telefoons. Mobieltjes en dect kan ik voelen. Wifi niet.

   0 likes
   • R8934 schreef:

    Tegenwoordig heeft iedere telefoon wifi. En al zet ik de modem hier uit is er altijd nog de provider die heeft gezorgd dat de hele stad een hotspot is.

    Ik krij altijd last van mijn rechterbeen al telefoon in mijn. Broekzak zit.

    0 likes
 • rob schreef:

  Langzamerhand krijgen we steeds meer mensen die ziek worden door straling, net als met roken die ook kanker verwekkend is zullen mensen toch onverschillig blijven , dat overkomt mij niet, of men is er niet genoeg bewust daarvan, een verslaving leer zo maar niet af, daar moet men eerst de schrik van ervaren als men deze ziekte constateert dan dringt het door in het bewustzijn, ik kan iemand die veel rookte, maar de schrik van zijn leven kreeg ,als hij niet stopte met deze verslaving zal dan zal hij steeds meer benauwdheid in de toekomst ervaren met lucht inademen ,en wat dacht je in een keer gestopt, terwijl hij daarvoor vele malen al geprobeerd heeft om te stoppen…wat dacht je zullen mensen massaal het gebruik van deze communicatie middelen die straling afgeven ,dat ze zomaar in een keer deze afschaffen of geheel niet meer gebruiken…WE ZIJN MET ZN ALLE VERSLAAFT BESEF DAT MAAR GOED…

  4 likes
 • Anna schreef:

  Sinds ik Wifi in huis heb, groeien planten hier eigenlijk nagenoeg niet meer.
  Ook moestuinplantjes opkweken gaat voor geen meter. Wifi staat naast de vensterbank.
  Hebben meer mensen daar last van?

  0 likes
  • steez schreef:

   ja appart ik heb t tegenovergestelde, voel mobieltjes en dekt niet meer..voorheen wel. Wifi blijft iritant.
   Hoorde van iemand anders laatst ook dat al zn planten in huis dood slaan. Gellukig groeit het bij mij goed, maar komt mss ook omdat ik aan de natuur woont wat straling wss weg neemt.

   0 likes
 • steez schreef:

  Ik denk dat t in de toekomst de prostaat klachten wel minder worden want de mobiel word al bijna niet meer in de broekzak gedragen, maar in plaats daarvan continu in de hand of aan t oor gedragen. Ik zie school kinderen hier fietsend bijna niet meer op de weg kijken, maar steeds naar hun apparaat. Kennelijk hebben ze uberhaupt nergens last van..

  0 likes
 • x

  Check Also

  oncoloog

  Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

  We moeten ons bewust zijn van de ...

  5G

  Bezorgde burgers doen video-oproep aan Rutte: ‘Zet uitrol 5G alstublieft stop’

  De organisatie 5B Burgers heeft een filmpje ...

  >