Homepagina » Binnenland » Het is aan het gebeuren, het is nu aan het gebeuren. Baudet voorspelt enorme afstraffing voor gevestigde orde op 23 mei
Het is aan het gebeuren, het is nu aan het gebeuren. Baudet voorspelt enorme afstraffing voor gevestigde orde op 23 mei
Foto: Instagram/Forum voor Democratie

Het is aan het gebeuren, het is nu aan het gebeuren. Baudet voorspelt enorme afstraffing voor gevestigde orde op 23 mei

Er werd altijd gezegd: Nederland is nuchter en wat er in Amerika met Trump gebeurde en in Groot-Brittannië met de Brexit, dat gaat hier niet gebeuren. “Maar ik wist het, het gaat gewoon gebeuren,” zei Robert Jensen in de laatste aflevering van zijn talkshow.

Ineens was daar Forum voor Democratie, die na de Provinciale Statenverkiezingen als grootste partij uit de bus kwam.

“Het is aan het gebeuren, het is nu aan het gebeuren,” zei zijn gast FvD-leider Thierry Baudet.

Climate change-nonsens

Jensen wees erop dat de werkelijkheid vaak heel anders in elkaar zit dan ons wordt voorgehouden.

Als voorbeeld noemde hij de ‘climate change-nonsens’.

“Ik heb discussies gehad, die heb je nog nooit op de Nederlandse tv gezien,” zei hij. “Misschien zelfs in heel West-Europa niet.”

FvD, de partij die het meest kritisch is op het klimaatbeleid, wordt de grootste partij, terwijl ons steeds voorgehouden is dat iedereen voorstander is van de klimaatmaatregelen, aldus Jensen.

Enorme afstraffing

Baudet merkte op dat FvD in alle provincies constructief het gesprek is aangegaan, maar dat VVD en CDA overal zeggen dat ze liever samenwerken met GroenLinks.

“Ik weet bijna zeker dat bij de volgende verkiezingen, 23 mei [Europese Verkiezingen], opnieuw een enorme afstraffing zal komen voor VVD en CDA,” zei Baudet.

Jensen liet de afgelopen maanden een geluid horen dat nauwelijks klinkt in de traditionele media.

Rol

De Telegraaf denkt dat Jensen niet van de buis is gehaald vanwege lage kijkcijfers, maar vanwege een rancuneuze RTL-baas: Peter van der Vorst.

Het programma zou geen vervolg krijgen vanwege tegenvallende kijkcijfers.

Maar volgens Telegraaf-journalist Rob Goossens vermoeden velen dat Van der Vorst daar een rol in heeft gespeeld.

Uniek geluid

Harry Mens zei tegen hem: “Ik heb begrepen dat Jensen en Van der Vorst niet goed met elkaar door één deur konden. Deze week las ik een groot artikel over de macht van zendermanagers en daar maak ik me toch zorgen over.”

Goossens besloot: “Met het afscheid van Jensen verdwijnt een uniek geluid van de Nederlandse televisie.”

Ook Jensen zelf gelooft de kijkcijfers niet. “Ik geloof niet dat er 122.000 mensen hebben gekeken. Ik zat daar met Thierry Baudet, een politieke sensatie. Ik werd daarna op straat alleen maar aangesproken op dat interview. Het kan niet dat daar maar 122.000 mensen naar hebben gekeken,” zei hij in de Coen & Sander Show op Radio 538.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Jensen]


Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Jensen zijn programma is geëlimineerd door RTL, teveel waarheden. Baudet is de rattenvanger van Hamelen, hij lokt je met zijn gezwam naar de stembus.
  Stop met stemmen, je stem is voeding voor het beest.

  34 likes
  • Wat een onzin. Bij Jensen worden zaken opgenoemd die jij bij de NPO nooit zult horen omdat het bekende betaalde clubje altijd word ingevlogen waarvan je van te voren het antwoord al weet. Voor de rest is stoppen met stemmen het domste wat je kunt doen tenzij je je stem aan Mark Rutte, en Timmermans & Co wilt weggeven.

   Op de vraag of Baudet 100% betrouwbaar is is natuurlijk de vraag. Maar ik ken geen andere partij die je nog het voordeel van de twijfel kunt geven. Daarom stem ik 23 Mei op Forum van Democratie.

   58 likes
   • @Gezinusk.
    Typisch een Baudet stemmer, iemand met een andere mening meteen weg zetten als dom zegt genoeg.

    21 likes
    • We kunnen natuurlijk ook bij Baudet op de trein springen en zo gauw hij door de mand valt er weer af springen. Wellicht zijn we dan weer een station verder en een flink deel van de kliek van linkse leugenaars kwijt. Het is of dit of eeuwig verder klooien met de bewezen leugenaars en bedriegers. Alles wat verandering zou kunnen bewerkstelligen moeten we steeds weer met twee handen aangrijpen om daarna weer voor de beste keuze te gaan.

     28 likes
    • bert s,

     Welnee joh. Ik zal niemand als dom bestempelen als hij weigert te stemmen. Zeg wel dat het dom is om te doen. Niet verstandig maar begrijp het wel. Er zijn namelijk voorbeelden ten over hoe met name de klassiek grootste partijen decennia lang aan achterkamertjes politiek deden en de mensen bedonderden. Of neem de referenda zoals voor de EU grondwet en het Oekraïne verdrag waar Rutte zonder blikken en blozen de meerderheid op zij zet met de tekst, sorry, ik had eigenlijk drie jaar geleden al voor het verdrag getekend. Het komt er op neer dat iedereen voor jan lul naar de stembus is gegaan. Slechter kan het niet.

     En wie weet ga jij over een x aantal jaren je gelijk halen maar vooralsnog geef ik nieuwe partijen een kans, het voordeel van de twijfel, omdat ik simpelweg geen andere opties zie om op te stemmen.

     7 likes
    • Uw opmerking slaat op nikd het is duidekijk dat u niet goed leest hij noemt de argument onzin en het domste wat je kunt doen is niet stemnen. . En dan kwalificeert als u dat iemand dan dom wordt genoemd en dat alleen Baudet stemmers dat doen. Dit komnentaar is volledig mank en het zegt iets over u oordeelt met minimale feiten maximaal dat zegr genoeg over u. En mensen wrgzetten als dim kijk de debatten maar eens na in de tweede kamer en bij de verkiezingen wie hier mensen voor dom verslijt dat is nog altijd linke zoals groen links cda d66. VVD CU. maar ik cermoed dat u een linkse rakker bent en niet openstaat voor discussie omdat links denkt dat ze intellect hebven zij allern en de wijsgeid en waarheid in bezit hebben

     0 likes
   • Bij niet stemmen, komen we nooit van dit partijkartel af.
    en bij niet stemmen op 23 mei weten wij zeker dat fascistische schreeuwers als van hofstad,v. baalen en timmersmans ons via de EU uitkleden.
    daarnaast de idiote klimaatzwendel en het ongelegitimeerd binnenhalen van honderduizenden kansparels,weten wij zeker dat het voor ons vijf voor twaalf geweest is.
    enfin, ik geef baudet en fvd het voordeel van de twijfel.

    42 likes
    • @Peter en de rest,

     Inderdaad. Ik heb meer dan een decennium gepoogd buiten het systeem te blijven en tegen de stroom in te roeien door het verkondigen van de waarheden m.b.t. chemtrails, klimaat onzin, verdraaien en verzinnen van historische feiten, waarschuwen voor 5e colonnes, banken, natuurlijke persoon diefstal, etc. etc.

     Dit resulteert slechts in het feit dat je door je eigen familie en vrienden als niet voor vol aan wordt aangezien, aangezien zij nog slapende zijn, en nu, mede dankzij forum voor democratie, langzaam beginnen te ontwaken.

     Ik ben het eens met Theo Hiddema die zegt dat je een systeem beter van binnenuit kunt opdoeken dan van buitenaf. Laten wa met zijn allen meedoen aan een EIGEN 5e colonne om al die ziocommies op hun plaats te zetten!

     Wanneer het niets anders blijkt te zijn dan mooie woorden; tot op dit moment heeft FvD voor mij nog het voordeel van de twijfel, dan kunnen we altijd uitstappen om mede lede ogen aan te zien hoe Nederland en Europa tot een 3e wereldland/ continent zal worden gedegradeerd waar we al talloze keren voor zijn gewaarschuwd. (Protocollen van Zion, Kalergi-plan, Talmoed, Georgia Guidestones, Agenda 21, enz)

     8 likes
  • Beste Bert s, volgens mij heeft niet stemmen alleen effect als iedereen niet stemt. We weten allebei dat dit niet haalbaar is. Verder geheel met U eens.

   11 likes
   • En de vraag is vervolgens wat wel stemmen voor een effect heeft. Hoe groter het aantal NIET stemmers, des te minder invloed/macht kan zo´n instituut op termijn nog uitoefenen.

    2 likes
    • Beste dat proberen een aantal mensen op dit forum uit te leggen: Als je niet stemt lopen de kartel partijen met de stemmen weg.Ook DENK zal hier wel bij varen. Dus stemmen op een anti-EU partij is in dit geval het beste. Ik deel Uw frustratie hoe stemmen beantwoord wordt, maar er is al geen referendum meer als we nu ook nog het stemrecht verwaarlozen dan helpt men wel de elite.

     11 likes
     • Als we de elite en haar stem spelletejs gaan negeren dat kan helpen. Stemmen is alleen maar die onzin legitimeren en je macht uit handen geven. Dat heb ik al diverse malen uitgelegd op dit forum.

      2 likes
     • Het beste is gewoon massaal lid worden van de politieke partijen, en dan van binnenuit de boel veranderen. Er is maar een klein percentage van de stemmers lid, dus dat moet geen probleek zijn, of men heeft hier gewoon een grote mond, bluft of doet aan propaganda voor een buitenlandse mogendheid.

      0 likes
  • Inderdaad wie gaat er nu stemmen op een instituut wat er niet eens democratisch is gekomen maar door gekonkel door bepaalde elitaire stromingen.

   Je laat je toch niet gebruiken en uitlachen door te gaan stemmen op een EU instituut.
   Bestaansrecht is sowieso nihil met een opkomst gemiddeld van zo´n 35%

   19 likes
  • Bert roept graag dingen zonder na te denken. Daar waar een groot gedeelte van Nederland eindelijk in actie komt door actief te stemmen op een nieuwe partij en het oude partijkartel te breken wil Bert liever niets doen en dan straks weer zuur zijn over de belasting, vvd en de oneerlijke behandeling van normale burgers. Wat Bert niet snapt is dat zijn gedrag de inspanningen van mensen die wel stemmen schade toebrengt. Mensen als Bert zorgen voor stagnatie van onze vorderingen. Heel duidelijk gezien kan je dus zeggen dat mensen als Bert voor het partijkartel bezig zijn. Overigens spreek ik Bert zelf niet aan, discussie met dergelijke mensen is als worstelen met een varken in de modder, je voelt je er vies van, overtuigen lukt toch niet en je boodschap land toch nooit.

   5 likes
  • Wat zou de *gevestigde orde* daar blij mee zijn, niet stemmers.. gaat helaas niet gebeuren Bert S.
   En de enige die ik hier zie *zwammen* ben jij.

   Jammer dat er toch individuen hier hun best doen **niet stemmen niet stemmen!!** zodra FvD (Baudet) weer als topic is geplaatst, alsof het wat uitmaakt.

   Ga wat nuttigs doen.

   4 likes
  • Weet u wie zwamt dat is Rutte met zijn coalitiepartijen dat is het beest .

   1 likes
 2. Fortuin werd door alle politieke partijen gedemoniseerd Hij was zogenaamd gevaarlijk (man wat had die man gelijk) Nu proberen FvD weg te demoniseren door te zeggen dat Baudet de rattenvanger van Hamelen is en gevaarlijk is Weet je wie gevaarlijk zijn de gevestigde politieke partijen die roven je portemonee leeg en verlwanselen je land aan Europa voor 30 zilverlingen

  29 likes
  • FvD heeft tegen nexit gestemd, niet luisteren naar uitspraken maar let eens op stemgedrag van de partijen, dan weet je pas met wie je te doen hebt.

   6 likes
 3. Het klopt wat Thierry zegt, er zijn heel veel mensen met een niet westerse achtergrond die het land naar de knoppen zien gaan.
  Die willen die massa immigratie helemaal niet! die willen die miljarden kostende klimaatzooi helemaal niet!
  De eerste generatie arbeidsmigranten gaan nu zoetjes aan met pensioen, en hebben hier al die tijd belasting betaald om het land aan de gang te houden en die willen zoals de rest van Nederland gewoon van hun oude dag genieten zonder dat een paar flapdrollen in den Haag of nog erger in Brussel dit naar de mallemoer helpt

  30 likes
 4. Alle negatieve reacties hebben te maken met het linkse volk wat enorm bang aan het worden is om hun “macht” te gaan verliezen. Nu maar hopen dat er iets van terecht komt.

  -Uit de EU
  -Gulden terug
  -Ziekenfonds terug
  -Grenzen dicht
  -Privatisering terug draaien.

  26 likes
 5. Jensen vind ik zo’n typische rechtse doordrammer. Typisch van die mensen die een ander graag als slaaf gebruiken. Als iemand in de uitkering zou belanden, dan moet hij van Jensen diens auto elke dag gratis schoonmaken, immers Jensen werkt (rechtse borrelpraat op tv verspreiden is werken?) en betaalt belasting. Zou Jensen in de uitkering belanden, dan heeft hij recht op een hoge langdurige uitkering want hij heeft belasting betaald. Typische rechtse establishment a la Wiegel.

  8 likes
  • naast al die linkse doordrammers is een keer rechts doordrammen wel een goede afwisseling.

   11 likes
   • Links of rechts maakt voor mij niks uit: Het systeem moet beschaafder/menselijker worden.
    Het doordrammen van automatisering/technologie heeft voor de gewone man niks opgeleverd. Sterker nog: personeel die er mee moet werken wordt er horendol van. Want nog steeds is het zo: Een mens volgt geen computerprogramma ritmes. Er kan van alles gebeuren.. Dit kun je alleen met een menselijk brein bijhouden, omdat die kan praten met de cliënt. Hoe vaak hoor je wel niet: tja, ik kan niet in het systeem. Ik kan het niet veranderen etc. Of als je belt met iets dan word je al behandelt of jij iets verkeerd gedaan hebt, want de computer weet alles. Die weet niks, want die denkt als een zware autist.(niet beledigend bedoelt voor mensen die die beperking hebben)
    Mijn zoon die nu studerende is liep stage. Krijgt daar te horen dat zijn werkzaamheden geautomatiseerd wordt. Kind moet dus doorleren. Ondertussen wil de overheid dat jongeren moeten gaan werken.
    Over 20 jaar is de helft van het werkvolk uitgedund door automatisering.
    Ik wil dat dit in de politiek besproken wordt en dat er ook iets aan gedaan wordt. Leren voor jan zijn k*t. Geld lenen om te kunnen studeren voor jan zijn k*t. Ga zo maar door. Dit kan/mag niet.
    Ik vind dat scholen/zorg/huurhuizen weer onder de staat(voor de burger) moet vallen. Privatisering hebben ze gedaan om de EU op te zetten. Macht overhevelen dus. En wij zitten met de gebakken peren.
    Ik denk zelf dat stemmen geen enkele zin meer heeft. Weet jij wie pietje puk is uit Hongarije is bv. Als de meeste stemmen gelden, dan heeft ons landje niks meer in te brengen tegen de rest van de EU.
    Dat ze daar maar de boel gaan automatiseren. Kunnen van thuis uit gaan vergaderen. Schilt een hoop kosten.
    Voor mij is alles nu een grote chaos en 1 grote poppenkast.
    En die gelijkheid wet 1ste regel. Nou die schrap maar, want daar wordt vol overheen gegaan. Krijg je gelijk, dan nog wordt er niks gedaan. Voor mij een teken dat het schip al geschonken is.

    3 likes
 6. Dat linkse deugvolk een keer flink afstraffen, heerlijk, kom maar op….

  20 likes
 7. Baudet heeft gelogen over het uitstappen uit de Europese Unie, 2 dagen nadat er gestemd was en de FvD zo gewonnen had werd er gevraagd of wie er voor het uitstappen uit de Europese Unie was, de FvD was tegen.
  Voor de verkiezingen zei hij dat ze eruit wilden.

  10 likes
  • Hij heeft niet gelogen mensen snappen het niet. Volledig uit de EU zou heel veel geld kosten en de handel niet ten goede komen. Voortzetting van de EU met de regels van de EER, gesloten grenzen maar wel vrije handel. Je roept de msm na. Jammer.

   10 likes
 8. Ondanks de zege bij de provinciale verkiezingen blijf ik op PVV stemmen. Dat doe ik al sinds LPF en dat zal ik blijven doen.

  10 likes
 9. En weer willen hier een heleboel nog steeds niet zien dat het niet uit maakt wie er zit. Het is allemaal misleiding dat hele Binnenhof. Ja, dat de kartelpartijen een dreun gaan krijgen is goed mogelijk. Echter verandert dat niets want ook FvD maakt gewoon deel uit van de globallistische agenda. Wanneer dringt het eindelijk eens tot mensen door dat er in het Binnenhof helemaal niets wordt bepaald maar alleen uitgevoerd wat er opgedragen wordt. Het staat er heel duidelijk: de FvD is de partij die het meest kritisch is op het klimaatbeleid. Dat is een mooie afleiding voor allerlei andere zaken die er intussen doorgedrukt worden. Het gaat maar om één ding als het beter wil worden: ons leven. Al dat gedram over klimaat en andere zaken veranderen daar helemaal niets aan, nul komma nul. De FvD gaat dan ook helemaal niets veranderen, gewoon meer van hetzelfde maar alleen in een ander jasje.

  Wil het werkelijk beter worden dan moeten we van het hele politieke beleid af want dat gaat alleen maar over macht en daar is de FvD gewoon onderdeel van. Macht werkt vernietigend op het leven. Wil het leven weer kunnen ontwikkelen dan moet de macht verdwijnen. Dan moeten er geen nieuwe politici komen maar leiders. Politiek heeft niets met leiding te maken en de FvD dus ook niet. Leiding geven doe je aan mensen, politici maken mensen kapot. Hoe kan de FvD iets venanderen aan een systeem dat in feite allang failliet is? Niets. Dus de FvD is alleen maar de volgende partij die het macht systeem overeind moet houden omdat de kartel partijen te doorzichteg zijn geworden.

  De duivel is een meester in misleiding en velen laten zich nog steeds misleiden door te geloven dat er in de macht ook maar iemand iets zal veranderen ten goede van het ware leven. De FvD heeft zelf ook al meerdere malen laten zien dat ze precies hetzelfde zijn als de rest van het addergebroed. Tegen de terugdraaiing van de belastingverhoging gestemd, gestemd VOOR blijvend gebruik van glyfosaat, gestemd tegen uittreden uit de EU (terwijl ze voor de verkiezingswinst voor waren) en er zal ongetwijfeld nog meer volgen. De FvD is wat dat betreft dus ook door de duivel bezeten want ze ze zijn ook meester in misleiding. Eerst iets beloven en na winst de boel omdraaien. Ik snap werkelijk niet dat er nog steeds mensen zijn die er nog steeds (eindeloos) in trappen. We hebben decennia aan ervaring hoe politiek werkt. Niets anders dan leugens, beloften die niet nagekomen worden enz. En nog steeds tuint het gros er weer in als een nieuwe partij die rol over neemt in het belang van de globalistische agenda.

  Het zou eens door moeten dringen dat de globalisten bepalen wat er op de wereld gebeurt, niet politici. Wie zijn die globalisten? De top van de macht op de wereld. Namen als de Rothschilds en de Rockefellers. Dat zijn wel de twee meest bekende (beruchte) namen maar er zijn meer bloedlijnen. Drie mini staatjes die niet niet aan de wetten van een land gebonden en die domweg macht centra van de wereld zijn. Het Vaticaan via geloof, de city of London op financieel terrein en de Washington DC op het gebied van oorlog. De macht beheerst de hele wereld en mensen denk nog steeds dat een nieuwe partij in het Binnenhof iets kan veranderen? Waarom denkt men zo? Omdat ook de meesten in dat macht systeem zitten en zich alleen maar druk maken om hun eigen zekerheden. DAAROM wordt er gestemd, om de eigen belangen en niet om het leven dat ons allemaal aan gaat.

  6 likes
 10. Afstraffing.? zal voor deze ongetwijfeld ook een keer van toepassing zijn ..

  2 likes
 11. Telkens als ik Jensen zie moet ik lachen. Het maakt niet uit waar die man het over heeft.

  1 likes
 12. gijs meulenmeesters

  zoals je op het politieke kanaal deze week kon horen gaat de gevestigde horde weer iets er doordrukken in brussel voor de verkiezingen van de EU. dit is bekend geworden omdat er een partij aan de bel trok. het was de bedoeling dat dit er heimelijk door gedrukt zou worden op het laatste moment De landelijke politiek in Europa wist hier niks van. dus leuk de democratie.
  groetjes gijs

  0 likes
 13. :adrianus-johannes.

  23 mei stemmen is mooi maar JIJ stemt “niet” jou “natuurlijk-persoon” stemt.. ook met machtiging stemmen is de machtiging van die natuurlijk-persoon naar jou natuurlijk-persoon..
  hier komt het op neer, de eigenaar van de natuurlijk persoon stemt de houder brengt het stembiljet met zijn voorkeur aan.. het is altijd dat de eigenaar beslist.. zo is het en daar moet JIJ het mee doen..
  eens gaat de meerderheid in minderheid democratie : http://www.betekenis-definitie.nl/Demo wat voor jou het beste voelt en dan de tweede helft
  -cratie betekenis & definitie

  -cratie – Achtervoegsel
  1. ter aanduiding van een machtsstructuur, heerschappij of staat svorm

  Verwante begrippen
  -craat, -cratisch, -archie, absolutisme, bondsstaat, centralisme, cesaropapie, condominium, confederatie, constitutionele monarchie, dictatuur, driemanschap, eenheidsstaat, eenpartijstaat, federalisme, federatie, islamitische republiek, parlementaire democratie, pontificaat, republiek, volksrepubliek

  ja ja en wij willen dit veranderen??? niemand gaat dit veranderen !!! zo lang jij niet echt verandert..

  doe jij als of het echt is doe ik of het nep is, vice versa de cirkel of live of wel the live of brain.. het leven zonde hart maar met het hoofd..

  en verder nu helder zonder lepel die in de brei pot staat,

  :adrianus-johannes..

  0 likes
 14. Bas van Stapelberg

  Tja het begon leuk maar met het massaal binnenhalen van al die achterbakse VVD’ers richt je je partij ten gronde.

  0 likes
 15. Van Baudet moeten we idd nog maar afwachten of hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. De enige manier om zich te verzetten tegen de gevestigde orde is een eigen politieke partij oprichten. Helaas kost dat een paar duiten, maar het is mogelijk binnen de wetgeving. Nu zie ik nu alleen maar papieren tijgers, die allemaal zeggen te weten hoe het moet, maar er verder niets mee doen. Dus misschien toch een eigen partij genoemd 5forTwelve i.p.v. 9forNews (overigens een prima website, hoor) oprichten?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

protesten

Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr ...

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...