Buitenaards

Zal Obama de waarheid vertellen over buitenaardsen?

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na de aanstelling van John Podesta als adviseur voor de Amerikaanse president Barack Obama wordt er druk gespeculeerd over de mogelijke openbaring van topgeheime UFO-documenten.

Podesta (64), een voormalige stafchef uit de stal van Bill Clinton, fungeert sinds de presidentsverkiezingen in 2008 als extern adviseur voor Obama.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij adviseerde ook oud-minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton. Podesta is de oprichter en voormalig voorzitter van het Centrum voor Amerikaanse Vooruitgang, een Democratische denktank met nauwe banden met het Witte Huis. Hij geniet veel aanzien als strategisch en politiek denker.

Selecte kring

Podesta maakt binnenkort deel uit van de selecte kring van het Witte Huis, terwijl Obama zijn onverwachts zware tweede termijn probeert te redden. De Clinton-secondant gaat zich onder meer bezighouden met klimaatverandering en Obama’s omstreden zorgprogramma. Hij vervangt waarschijnlijk Pete Rouse.

Wat veel mensen niet weten is dat Podesta de Amerikaanse regering herhaaldelijk heeft opgeroepen om UFO-documenten vrij te geven zodat wetenschappers onderzoek kunnen doen naar onverklaarbare waarnemingen in het luchtruim.

Vorige maand bereikte de populariteit van Obama een dieptepunt. Slechts 42 procent van de Amerikanen kan zich nog vinden in zijn beleid. Mogelijk zal Obama het vrijgeven van geheime UFO-files zien als een manier om zijn populariteit een boost te geven.

Bron: Voiceofrussia.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Willem
Jan Willem
10 jaren geleden

Nu de Chinezen op de maan zijn geland en Iran de ruimte aan het verkennen is wordt het nu echt wel dringend om met bepaalde achtergehouden informatie naar buiten te komen.

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
10 jaren geleden

spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
space Scientific politics and monetary systems
Exopolitics.org

Podesta :(in scene gezet)Zeker sinds 1947 houdt het VSA-leger ufo’s in de gaten met de aan verbonden papieren rompslomp. Nu of later kenbaar maken, deze aanwezige Extraterrestrials,’t kan hen geen moer schelen. Het is een kwestie van defensie-overmacht, de planeet Aarde is een oorlogsparadijs, onveilig voor iedereen die er zich op bevinden. Zonder hen enig verwantschap met de galactische federatie in Aardse ufowebpers, de Zeta Reticuli, Sirius, Grey’s, Orion of Aardse religie of godsdiensten! Planeten exploiteren in nieuwe aan gebouwde zonnestelsels…

Jeroen
Jeroen
10 jaren geleden

Maar hoe gaan die documenten er dan uitzien? 90% van het blad doorstreept met benzinestift waardoor er niets meer leesbaar is

Westbound
Westbound
10 jaren geleden

Héél misschien zal Obama een minuscuul tipje van de sluier oplichten, maar de echte waarheid onthult hij natuurlijk nooit.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x