Natuur en Milieu

“Kastelen, paleizen en parlementsgebouwen bewust gebouwd op leylijnen”

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geheime genootschappen hebben in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten met behulp van de kennis van de oude Egyptenaren energiebanen gecreëerd door op bepaalde plaatsen kastelen, koninklijke paleizen, kerken en kathedralen te plaatsen. Dat stelt David Cowan in zijn nieuwste boek Ley Lines of the UK and USA, meldt de Schotse krant Daily Record.

In de VS is erg veel aandacht voor het boek van David. Hij mocht op de radio vertellen waarom de hoofdstad van de VS volgens hem bewust is gebouwd op leylijnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Leylijnen zijn al decennia een controversieel onderwerp, maar dit boek toont definitief aan dat ze bestaan en dat ze een belangrijke rol hebben gespeeld in onze cultuur,” zei Cowan. “In het verleden wisten alleen de koninklijke families, de kerk, sommige geheime genootschappen en architecten van het bestaan van leylijnen.”

Met een wichelroede volgde David de energieën rond oude begraafplaatsen en steencirkels. Hij bracht in de loop der jaren de energiebanen in kaart en kwam tot de ontdekking dat ze bij elkaar komen op plaatsen waar belangrijke kastelen zijn gebouwd.

Alle banen vinden volgens David hun oorsprong in vulkanische plugs of uitgestorven vulkanen. Edinburgh Castle in Schotland is bijvoorbeeld gebouwd op een vulkanische plug.

“Staffa is een vulkanisch eiland met vreemde basaltkolommen,” zei David. “Vanaf dit eiland loopt een lijn naar Dundurn Hill in St. Fillans, waar ooit het fort stond van de koningen die over Schotland, Ierland en het grootste deel van Engeland heersten.”

"Kastelen, paleizen en parlementsgebouwen bewust gebouwd op leylijnen"David stelt dat de grote steden en parlementsgebouwen in Groot-Brittannië door vrijmetselaars op denkbeeldige rechthoekige driehoeken zijn gebouwd. Het Schotse parlementsgebouw is precies tussen twee vulkanische plugs geplaatst, evenals het parlement in Cardiff en Londen, aldus de auteur.

Deze kennis werd vervolgens meegenomen naar de VS en toegepast bij de bouw van het Witte Huis en het Capitool, legde Cowan uit. “Schotland heeft ongeveer 15 vulkanische plugs en de energieën die ze uitzenden worden al vele eeuwen gebruikt door geheime genootschappen.”

“Er loopt een leyijn door de belangrijkste straten van Edinburgh die drie vulkanische plugs met elkaar verbindt,” zei David. “Het gaat om de belangrijkste lijn van het land. Je vindt er negen grote banken en vele andere belangrijke instituties.”

“De centrale straat wordt in het oosten afgesloten door St. Andrew Square, waarvan de paden het alziend oog van de oude Egyptenaren vormen,” ging hij verder. “Een standbeeld van Lord Dundas, de eerste gouverneur van de Royal Bank of Scotland, verbindt de lijnen van vijf vulkanische plugs met elkaar.”

Door deze ‘verborgen kennis’ te verspreiden hoopt David dat wetenschappers, archeologen en geologen onderzoek gaan doen naar leylijnen.

Het boek ‘Ley Lines of the UK and USA’ is hier te krijgen.

Meer informatie: ley-man.co.uk

[Daily Record]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
9 jaren geleden

Nederland heeft een uitstekende en de best ontwikkelde leylijnkaart ter wereld!!

De meeste kerken zijn gebouwd op punten waar leylijnen bij elkaar komen en knooppunten vormen.
Ook de aardechacra’s zijn goed op de kaart gezet.
Alle obelisken in Rome staan op zulke krachtplekken en bevatten een zeer negatieve energie
die door negatieve mensen daar opzettelijk is ingebracht om de positieve energie van de leylijnen te blokkeeren.
Door meditaties in het afgelopen jaar, gericht op deze obelisken in Rome is de negatieve energie afgenomen!! hoera! En gaan de leylijnen weer hun positieve energie uitzenden die over heel Europa gaan en zo het netwerk voor positieve energie weer gezond is.
Het hangt allemaal sterk samen met de overheersing en gigantische macht van Rome die nu tanende is. En dat is maar goed ook.

workshop
workshop
9 jaren geleden

Normaal moet ik niks hebben van zweefverhalen over onzichtbare geheimen dingen maar deze lijnen bestaan echt. Met een wichelroede kun je heel gemakkelijk water aders opsporen die in tegenstelling tot de leylijnen een negatief effect hebben. Mensen die boven een water ader slapen hebben daar veel last van zonder dat ze weten waarom.

Chantal-51
Chantal-51
9 jaren geleden

Wat ik nou niet terug kan vinden in het artikel is waarom ze deze gebouwen op leylijnen plaatsen.
Ik neem aan dat ze er beter op worden maar in wat voor zin? Krijgen ze er meer energie van of worden er stiekem rituele offers gehouden ofzo? Wat voor belang halen ze eruit om die gebouwen op leylijnen te plaatsen?

pietje
pietje
9 jaren geleden

Weg met die rotzooi als ze het niet willen delen met jan kan met de pet ! De wereld is van ons allemaal !@ wij het volk hebben recht op alles ! Net als de rest ! Ik bven zoooooooo boos de wereld is alleen maar voor de elite ……..nou ja ik maak ze liever af !!!~! Stem a.u.b. volgend jaar op een goede partij niet vvd en pvda maar een betere ! Jullie keus !!! Ik weet het wel !!! Ik weet dat ik stem op een partij die goed is voor ons land ! PVV of SP 1 van die twee !

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x