Homepagina » Natuur en Milieu » “Kastelen, paleizen en parlementsgebouwen bewust gebouwd op leylijnen”
"Kastelen, paleizen en parlementsgebouwen bewust gebouwd op leylijnen"

“Kastelen, paleizen en parlementsgebouwen bewust gebouwd op leylijnen”

Geheime genootschappen hebben in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten met behulp van de kennis van de oude Egyptenaren energiebanen gecreëerd door op bepaalde plaatsen kastelen, koninklijke paleizen, kerken en kathedralen te plaatsen. Dat stelt David Cowan in zijn nieuwste boek Ley Lines of the UK and USA, meldt de Schotse krant Daily Record.

In de VS is erg veel aandacht voor het boek van David. Hij mocht op de radio vertellen waarom de hoofdstad van de VS volgens hem bewust is gebouwd op leylijnen.

“Leylijnen zijn al decennia een controversieel onderwerp, maar dit boek toont definitief aan dat ze bestaan en dat ze een belangrijke rol hebben gespeeld in onze cultuur,” zei Cowan. “In het verleden wisten alleen de koninklijke families, de kerk, sommige geheime genootschappen en architecten van het bestaan van leylijnen.”

Met een wichelroede volgde David de energieën rond oude begraafplaatsen en steencirkels. Hij bracht in de loop der jaren de energiebanen in kaart en kwam tot de ontdekking dat ze bij elkaar komen op plaatsen waar belangrijke kastelen zijn gebouwd.

Alle banen vinden volgens David hun oorsprong in vulkanische plugs of uitgestorven vulkanen. Edinburgh Castle in Schotland is bijvoorbeeld gebouwd op een vulkanische plug.

“Staffa is een vulkanisch eiland met vreemde basaltkolommen,” zei David. “Vanaf dit eiland loopt een lijn naar Dundurn Hill in St. Fillans, waar ooit het fort stond van de koningen die over Schotland, Ierland en het grootste deel van Engeland heersten.”

"Kastelen, paleizen en parlementsgebouwen bewust gebouwd op leylijnen"David stelt dat de grote steden en parlementsgebouwen in Groot-Brittannië door vrijmetselaars op denkbeeldige rechthoekige driehoeken zijn gebouwd. Het Schotse parlementsgebouw is precies tussen twee vulkanische plugs geplaatst, evenals het parlement in Cardiff en Londen, aldus de auteur.

Deze kennis werd vervolgens meegenomen naar de VS en toegepast bij de bouw van het Witte Huis en het Capitool, legde Cowan uit. “Schotland heeft ongeveer 15 vulkanische plugs en de energieën die ze uitzenden worden al vele eeuwen gebruikt door geheime genootschappen.”

“Er loopt een leyijn door de belangrijkste straten van Edinburgh die drie vulkanische plugs met elkaar verbindt,” zei David. “Het gaat om de belangrijkste lijn van het land. Je vindt er negen grote banken en vele andere belangrijke instituties.”

“De centrale straat wordt in het oosten afgesloten door St. Andrew Square, waarvan de paden het alziend oog van de oude Egyptenaren vormen,” ging hij verder. “Een standbeeld van Lord Dundas, de eerste gouverneur van de Royal Bank of Scotland, verbindt de lijnen van vijf vulkanische plugs met elkaar.”

Door deze ‘verborgen kennis’ te verspreiden hoopt David dat wetenschappers, archeologen en geologen onderzoek gaan doen naar leylijnen.

Het boek ‘Ley Lines of the UK and USA’ is hier te krijgen.

Meer informatie: ley-man.co.uk

[Daily Record]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
6 jaren geleden

Nederland heeft een uitstekende en de best ontwikkelde leylijnkaart ter wereld!!

De meeste kerken zijn gebouwd op punten waar leylijnen bij elkaar komen en knooppunten vormen.
Ook de aardechacra’s zijn goed op de kaart gezet.
Alle obelisken in Rome staan op zulke krachtplekken en bevatten een zeer negatieve energie
die door negatieve mensen daar opzettelijk is ingebracht om de positieve energie van de leylijnen te blokkeeren.
Door meditaties in het afgelopen jaar, gericht op deze obelisken in Rome is de negatieve energie afgenomen!! hoera! En gaan de leylijnen weer hun positieve energie uitzenden die over heel Europa gaan en zo het netwerk voor positieve energie weer gezond is.
Het hangt allemaal sterk samen met de overheersing en gigantische macht van Rome die nu tanende is. En dat is maar goed ook.

blotepotepeter
blotepotepeter
Reactie op  frans
6 jaren geleden

Nou volgens mij gaat dat zo: er komt een dag dat de aarde een milde (of ernstige) kanteling ondergaat, waardoor die leylijnen anders komen te liggen en al die bouwwerken plotseling van het grid AF zijn.
Door Satanisten zijn die bouwsels daar doelbewust op gezet. Dat is nu juist een belangrijk onderdeel van de Matrix. De positieve krachten van de Aarde worden hierdoor benut voor de doelen van de heersende elite. Ik lees weleens die blaadjes van Jehova’s getuigen en daarin staat te lezen dat God op een dag zal besluiten de wereldregeringen te verwijderen, waarna hij zijn koninkrijk op aarde zal vestigen.
Het zou weleens kunnen dat dat een andere uitleg is van dezelfde gebeurtenis. God vestigt een nieuwe grid, waardoor de heersende klasse ineens alle macht kwijt raakt.

workshop
workshop
6 jaren geleden

Normaal moet ik niks hebben van zweefverhalen over onzichtbare geheimen dingen maar deze lijnen bestaan echt. Met een wichelroede kun je heel gemakkelijk water aders opsporen die in tegenstelling tot de leylijnen een negatief effect hebben. Mensen die boven een water ader slapen hebben daar veel last van zonder dat ze weten waarom.

Chantal-51
Chantal-51
6 jaren geleden

Wat ik nou niet terug kan vinden in het artikel is waarom ze deze gebouwen op leylijnen plaatsen.
Ik neem aan dat ze er beter op worden maar in wat voor zin? Krijgen ze er meer energie van of worden er stiekem rituele offers gehouden ofzo? Wat voor belang halen ze eruit om die gebouwen op leylijnen te plaatsen?

frans
frans
Reactie op  Chantal-51
6 jaren geleden

Chantal.
Wat bekend is in de boeken is, dat tijdens de kerstening van Europa, de lokale bevolking van toen niet de kerken binnen gingen.
zij hadden hun eigen Heiligdommen, vaak offeraltaren vrjj in de buitenruimte. Aan rivieren en randen van bossen.
Rome heeft toen gedacht en gedaan door de kerken op deze chacra’s te bouwen. Je vind de aardechacra’s dan; of waar de toren staat, of in een evt. crypte, of onder het hoofdaltaar.
Maar ook gewon op een plek vrij in de kerk. Vroeger hadden kerken geen banken , het was een open ruimte waar je vrij kon rondlopen.
en dan ten kwade bedoeld; Er staan opzettelijk veel grote, vaak industriele of regeringsgebouwen, om deze energiepunten te blokkeren en t maskeren, omdat de aardechacra’s en leylijnen energiebanan vormen over de hele planeet. op hun beurt staat de aardechcra’s weer in verbinding met de kosmos.
Ze zijn bedoeld om hogere energieen te geleiden rond de hele globe, Wij als burgers ie vrij willen worden kunne door meditatie , in gedaschten lich sturen aar de knooppunten. Bv Glastonbury, de toren aldaar, maar ook gewoon in Nederland. Er is vorigjaar een meditatieactie begonnen de obelisken die opsnijpunten staan wit licht toe te zenden. nu blijkt dit al een groot effect te hebben, omdat het negatieve daar verdwijnt endemensen die er bij betrokken waren. sinds Paus FRanciscus daar is komt er meer en meer licht te schijnen op het wrede verleden dat door rome veroorzaakt is op de hele aade.
Er loopt een krachtige leylijn van glastonbury , (engeland) via de Zee naar noordfrankrijk dan naar chatre,net onder parijs en dan helmaal door tot in Jeruzalem. zo kun je de logica volgen van de tochtvan het cristendom via Ierland naar Europa. Er is veel over te vinden.

pietje
pietje
6 jaren geleden

Weg met die rotzooi als ze het niet willen delen met jan kan met de pet ! De wereld is van ons allemaal [email protected] wij het volk hebben recht op alles ! Net als de rest ! Ik bven zoooooooo boos de wereld is alleen maar voor de elite ……..nou ja ik maak ze liever af !!!~! Stem a.u.b. volgend jaar op een goede partij niet vvd en pvda maar een betere ! Jullie keus !!! Ik weet het wel !!! Ik weet dat ik stem op een partij die goed is voor ons land ! PVV of SP 1 van die twee !

Padja
Padja
Reactie op  pietje
6 jaren geleden

Joehoe Pietje….
“IN HET VERLEDEN….waren lelylijnen alleen bekend aan een kleine groep.” Staat er.
Die kennis is allang in brede kring bekend!
Het is gedeeld met jan met de pet.
Wil je meer weten hoef je alleen maar ff te googelen.
Dankzij onze politici of ondanks…is in NL juist veel bekend daarover.

Ps. PVV stemmen is niet echt mijn ding brrrrrrrrrrrrr

henk
henk
Reactie op  pietje
6 jaren geleden

Hypocriet. Wel zeiken op de elite maar toch op de pvv stemmen.. die zeggen dat die arme sloebers van andere landen geen hulp van ons moeten krijgen. Ten opzichte van hen zijn wij de elite. Het ego staat je in de weg.

Deb
Deb
Reactie op  pietje
6 jaren geleden

Helemaal niet stemmen is nog het beste!het is allemaal voorbestemd.stemmen is voor makke schapen

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Grappig toch dat Nederland voor de helft onder water stond en dat alles droog gemaakt is en dat de DAM in Amsterdam een middelpunt is van alle grachten. Is Amsterdam zo een belangrijke stad zodat half Nederland is drooggelegd. Of zijn alle DAM bla bla energie punten?

Interessante materie!

nookie69
nookie69
6 jaren geleden

Ok, leuk allemaal, maar nu wil ik eerst een kaart zien van de leylines, voor ik een oordeel kan geven… Wil wel eens feiten en onderbouwingen zien, en geen veronderstellingen en verwijzingen naar een boek…

Candor
Candor
Reactie op  nookie69
6 jaren geleden

Hallo nookie 69.

Alles is energie en je hebt bepaalde meridianen ofwel energie banen die ook in je lichaam lopen , deze worden dmv accupunctuur gebruikt .
Het is als het ware een ader waar energie doorstroomt en de indianen noemde het spirit lines .

Take the native Indians of the United States; they used to call ley lines spirit lines and their Shaman’s used to use the electro-magnetic energy in these lines to help them contact the spirits.

Dus het is een plaats waar iets gebouwd is waar de energie hoger is waar je je goed voelt want we zijn bio energetische wezens die op electrciteit werken , dus zijn we er gevoelig voor .

Je voelt je beter als de energie goed is ofwel waar de frequentie hoger is .

Als je ze wilt zien op google staan genoeg afbeeldingen .

Faith
Faith
Reactie op  Candor
6 jaren geleden

In je eigen lichaam schijnt ook een soort opgerolde leylijn te liggen, kundalini genaamd. Die kun je langzaam en geleidelijk ontwaken, je lichaam moet er wel goed voor worden afgesteld want te snel door bv. yoga kan de dood veroorzaken.
Het gaat vooral over genieten van elke meditatie en elk creatief werk.

Faith
Faith
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

ps; de info hierover op Wikipedia heb je weinig tot niets aan. Betere info te vinden in de esoterische leer van de oude Egyptenaren, Tibetanen, Chinezen, Indianen, Plato.

Faith
Faith
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

Hitler had trouwens heel veel kennis van het occulte. Hij had zelfs les van Tibetaanse monikken. Lees ‘De lans van het lot’ van Trevor Ravenscroft, een of ander pennelikkertje dat heel dicht in de buurt van Hitler was. Een bizar verhaal waarvan ik zelf denk dat het waar is hoewel haast niet te geloven.

Speciaal voor Pechtold,

https://www.youtube.com/watch?v=fFPQa-pEt9chttps://www.youtube.com/watch?v=fFPQa-pEt9c

frans
frans
Reactie op  nookie69
6 jaren geleden

Wakker worden aan het feit doordat er zoveel aan de hand is op grond van kwaadwilligheid, en ondermijning van het menselijke doet pijn, nu ga ze maar niet afmaken, Pietje, want dan speel je in de kaart.

frans
frans
6 jaren geleden

op internet vind je veel over de leylijnen in Nederland!
OP de aardechacra’s wat ook snijlijnen van leylijnen kunnen zijn, kun je de energie voelen door er gewoon naar toe te gaan te gaan zitten voelen.

Witte Pij
Witte Pij
6 jaren geleden

De schrijver Cowan stelt in zijn boek dat de mens de Leylines heeft gecreëerd, dit is mijn inziens onjuist. In het verleden maakten de Mens handig gebruik van natuur kennis. De Os heeft toen een belangrijke rol gespeeld waar men ging bouwen. Daar waar de Os zich te rusten legden, daar kon men met een gerust hart bouwen. Heden ten dagen denkt de mens het beter te weten en bouwt men met een gerust hart op bijvoorbeeld een oude drooggevallen zeetong. Niet handig. Deze kennis van Leylines was in het verleden algemeen bekent en dat de grote bouwers daar handig gebruik van maakte lijkt mij logisch. Doch men creëerde toen niet de Leylines, deze waren er al. Mocht je zelf eens willen ervaren hoe het is om bij een leyline kruispunt te zijn, dan raad ik je de Keins nabij Schagen aan. De Keins is een klein gehucht aan de West-Friese dijk.

Jan
Jan
Reactie op  Witte Pij
6 jaren geleden

In Ter Aar staat een kerk, deze kerk is gebouwd op de plaats nadat de bevolking maar niet tot overeenstemming kon komen waar de kerk gebouwd moet worden. Men besloot in de avond een Stier los te laten en daar de kerk te bouwen waar de stier s’morgens rusten gevonden zou worden. Dit was op een weg, in de volksmond heet deze kerk dan ook”het suikerpotje” een suikerpot staat ook altijd midden op tafel.
Zou de Stier ook een prettige plaats opgezocht hebben net zoals een kat ook altijd zijn stekje vind?

pietje
pietje
6 jaren geleden

Padja stem maar lekker PVDA of VVD (voor de rijken) Dan zul je zien waar ons land terecht gaat komen ( in de greppel met al al buitenlanders ) Onze ouderen moeten stelen in de supermarken omdat ze niet genoeg geld hebben maar al die buitenlanders hebben dat probleem niet ! Als oudere nederlander heb je een probleem : wasmachine kapot,ijskast of droger als buitenlanders krijg je alles nieuw als nederlander krijg je niets !!! denk eens na !!!! Denk echt eens na want je bent een buitenstaander je snapt het niet ! Denk aan je medemens hier in ons land !!! dit is HOLLAND voor de Hollanders ! Weg met dat tuig dat ons oplicht en bedriegt !

Petra
Petra
Reactie op  pietje
6 jaren geleden

Ach Pietje,
“Denk aan je medemens” zeg je
Voor de één ben je pas medemens als je directe familie bent. Of bij dezelfde groep of clan of geloof of land hoort.
Ik zie een medemens in de breedste zin des woords.
Medelanders, Nederlanders, buitenlanders…zijn allemaal mensen. En dus medemensen!
Knuf

Petra
Petra
Reactie op  Petra
6 jaren geleden

Arm of rijk is een relatief begrip.
NL behoort tot de rijkste landen der wereld.
Wonderbaarlijk.
Als we het over medemens hebben.
In het ene werelddeel gaan mensen kapot aan de diabetes en obesitas, in het andere van de geeuwhonger.

Diegenen die huis en haard verlaten om ook een stukje van de welvaart te kunnen proeven noemen we tuig?
Huis en haard en familie en cultuur achterlaten vereist moed, opoffering en doorzettingsvermogen.
Dat NL populair is als veilige haven; plek met kansen op een beter leven, zegt mij eigenlijk al genoeg!

Heel eerlijk gezegd; als ik niet in staat ben om mijn kroost te voeden of kans op een redelijk bestaan te geven….ben ik tot alles in staat!
Ik pak mijn biezen en zoek naar een beter bestaan. Ik zal stelen om te voeden. Ik zal liegen om binnen te mogen komen in het paradijs!
Ik zal ons een weg naar binnen knokken en niet meer vertrekken.

Ik zal er alles aan doen om mijn kinderen die kansen te geven die in NL ALS NORMAAL GEBOORTERECHT worden gezien.

Dus bij deze; diepe buiging. Voor al die medelanders die in dit schuitje zitten.
Knuf

x

Check Also

saint vincent

‘Horror’ op Saint Vincent: alleen gevaccineerde mensen gered na zware vulkaanuitbarsting

Vrijdag is de vulkaan La Soufrière op ...

president

Wil de echte president van Amerika nu opstaan?

Wie in vredesnaam runt op dit moment ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x