Bewustzijn

Gebruik je gedachten om je realiteit te verbeteren

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Metafysici en levenscoaches zullen je vertellen dat het van essentieel belang is om je te focussen op het positieve. Ook zul je van ze horen dat je onderbewustzijn de realiteit om je heen creëert.

Dus als je al dan niet bewust focust op het negatieve, stuurt je onderbewustzijn je in die richting. Alle problemen in je leven creëer je zelf omdat jij alleen de realiteit om je heen creëert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Het universum is zo geprogrammeerd dat het je geeft wat je onderbewustzijn en bewuste gedachten en woorden willen. Wanneer je dus een negatieve gedachte herhaalt, al is het onbewust, is de kans groot dat het zich in het fysieke rijk manifesteert. Wanneer je een positieve gedachte herhaalt gebeurt hetzelfde.

Focussen op wat je wilt

Wanneer je begint te ontdekken hoe dit in het dagelijks leven in zijn werk gaat begin je hoogstwaarschijnlijk op je gedachten te letten. Waarom zouden we het negatieve willen creëren door het simpelweg middels woorden of gedachten te manifesteren? Is het niet veel logischer om het positieve met gedachten te creëren?

In sommige gevallen is het belangrijk om je te focussen op wat je wilt in plaats van wat je niet wilt. Soms moet je een paar woorden omdraaien om je gedachten op de juiste plaats te krijgen wanneer je je bewust wordt van je gedachtepatronen en je realiseert dat ze zich meer richten op het negatieve. Maar uiteindelijk zijn we natuurlijk op aarde om te leren en te groeien.

In andere gevallen lijkt het lastig om te focussen op het positieve omdat we reeds negatieve manifestaties zien in ons leven. In die gevallen is het belangrijk gedachten en woorden te gebruiken als ‘ik manifesteer overvloed’, of ‘mijn lichaam bevindt zich altijd in een staat van perfecte gezondheid’. Of op wereldschaal: ‘ik manifesteer een vredige wereld’.

Vibratie

Alhoewel het geen goed idee is om te doen alsof het negatieve niet bestaat is het wel een goed idee om oplossingen te bedenken voor negatieve situaties. Of erken dat het negatieve er is, maar focus toch op het positieve.

Wanneer je leert begrijpen dat alles om ons heen en alles wat we voor onszelf hebben gecreëerd een reflectie is van wereldwijd bewustzijn begin je in te zien dat het verruimen van het menselijk bewustzijn de enige oplossing is. Wanneer miljoenen mensen wereldwijd liefde uitstralen zien we simpelweg geen problemen meer. De meeste mensen stralen nu juist een bepaalde vibratie van angst uit.

Wanneer we liefde uitstralen manifesteren we een betere realiteit. Het zou dan niet meer bij ons opkomen om de aarde of de maatschappij te vergiftigen. Medicijnen en andere onnatuurlijke en giftige chemicaliën verlagen je vibratie terwijl het verwijderen van de toxines middels reiniging je vibratie verhoogt. Verander je leven door je vibratie te veranderen.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aaltje
Aaltje
11 jaren geleden

Ik ben het voor het grootste deel eens met dit artikel. Gedachten zijn krachten. Het is mijn inziens niet altijd mogelijk om je onbewuste negatieve gedachtenpatronen aan te pakken, terwijl uit onderzoek is gebleken dat die ook hun nodige invloed hebben.Daarnaast denk ik dat ingrijpende gebeurtenissen ons overkomen, omdat we daarvan moeten leren. Wij kunnen met ons beperkte denken niet altijd het doel hiervan begrijpen, hierin is het belangrijk om vertrouwen te blijven houden in de hoogste bron die wel alles overziet.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x