CoronaBuitenland

Kijk: Arts onthult tijdens hoorzitting hoe Pfizer vaccintests manipuleerde door overlijdens weg te moffelen

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!

Tijdens een hoorzitting in de Australische Senaat over de oversterfte onthulde anesthesist Jeyanthi Kunadhasan hoe Pfizer testresultaten manipuleerde door sterfgevallen in de vaccingroep weg te moffelen.

Zo kon het dat het Pfizer-vaccin werd goedgekeurd, waarna meer dan de helft van de Australische bevolking het kreeg toegediend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Merendeel in de vaccingroep

Volgens Pfizer stierven tijdens de vaccintests zes proefpersonen: vier in de placebogroep, twee in de vaccingroep. Dat pleit voor de vaccins, zou je zeggen. Er deden zich echter 11 overlijdens voor, waarvan het merendeel in de vaccingroep.

Tijdens haar onderzoek stuitte dr. Kunadhasan op sterfgevallen in de vaccingroep die niet waren gemeld. Ze bracht de Australische registratieautoriteit TGA hiervan op de hoogte.

Wat kunnen ze dan nog meer verbergen?

De autoriteit deed daar niets mee, maar de anesthesist werd in 2022 wel zes maanden lang onderzocht door de AHPRA, die alle zorgverleners in Australië accrediteert.

“Als ze tijdens klinische onderzoeken sterfgevallen en autopsieresultaten onder het tapijt kunnen vegen en een plots overlijden kunnen negeren […] terwijl de toezichthouder een oogje dichtknijpt, wat kunnen ze dan nog meer verbergen?” vroeg de arts.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
1 maand geleden

safe ?? als ik 10 km te hard rijd , willen ze je financieel ophangen als je t tegen bewijs niet kan tonen ., oke ging 10 te hard .alle bewijs is dr dus wanneer gaat dit tuig naar de grond !?????

nico
nico
1 maand geleden

Die prikjes hielpen heel goed soms wel 3 weken, ik heb 1 keer corona gehad maar om me heen waren mensen die gevaccineerd waren kregen daarna nog twee keer corona. Kwee nie maar het klopt niet en het werkt niet.

Man on the moon
Man on the moon
1 maand geleden

Tribunalen !

Bas
Bas
1 maand geleden

Wat ‘ze’ nog meer verbergen? Nou, duik eens in de pillen en spuitenindustrie. Zeker 90% van alle behandelingen en voorgeschreven medicijnen doen de patiënt meer kwaad dan goed. De medische industrie gaat over lijken.

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x