Homepagina » Gezondheid » Gedachten beïnvloeden de structuur van water, en daarmee je lichaam
Gedachten beïnvloeden de structuur van water, en daarmee je lichaam

Gedachten beïnvloeden de structuur van water, en daarmee je lichaam

Het bewustzijn heeft een directe invloed op de fysieke wereld om ons heen. Er is onder meer onderzoek gedaan naar de invloed van intenties op de eigenschappen van water.

Door middel van speciale technieken werden foto’s gemaakt van ijskristallen. Er werd gebruikgemaakt van water dat uit verschillende bronnen afkomstig was.

Uit de foto’s bleek dat externe effecten invloed hebben op de energetische structuur van water en zorgen voor het helende effect dat water heeft op de mens.

Positieve intenties produceren symmetrische en mooie ijskristallen, terwijl negatieve intenties leiden tot asymmetrische en lelijke kristallen. Het experiment is uitgevoerd door Dean Radin van de Sonoma State University in Californië.

Drie dagen lang richtten 2000 mensen in Oostenrijk en Duitsland hun aandacht op watermonsters die in een stralingsvrije ruimte in Californië waren geplaatst. Andere monsters waren buiten de ruimte geplaatst en werden gebruikt als controlegroep. Elke foto werd geanalyseerd door 2500 onafhankelijke onderzoekers. Uit het onderzoek kwam naar voren dat intenties de structuur van het water kunnen beïnvloeden.

Als gedachten invloed hebben op water, stel je dan eens voor wat ze met ons kunnen doen. Ons lichaam bestaat voor het grootste deel uit water, op zijn minst 70 procent. Als positieve emoties, woorden en gevoelens de fysieke structuur van water kunnen veranderen, hebben ze invloed op onze biologie.

Als je dus negatieve emoties of gedachten voelt opborrelen, weet dan dat ze een fysiek effect hebben op je biologische systeem.

In onderstaand fragment uit de film What the Bleep Do We Know wordt de connectie gelegd tussen kwantummechanica en bewustzijn.

Bron: Collective-evolution.com

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • lastpak vn de planet schreef:

  Water beïnvloeden de structuur van me gedachtes, en daarmee me houding, 02 december 2013 13:10

  0 likes
 • chuen schreef:

  De inheemse volkeren wisten dit al 1000 jaren geleden.

  Tunkashila, Grandfather, Great Spirit
  Vergeef ons en maak ons wakker….

  Everything is spiritual. Everything has a Spirit. Everything, everything was brought here by the Creator, the one Creator

  Over 95% of our body is water. And, in order to stay healthy, you’ve got to drink good water. When the European first came here, Columbus, we could drink out of any river. If the Europeans had lived the Indian way when they came, we would still be drinking out of rivers, because Water is sacred. The Air is sacred.

  Our DNA is made of the same DNA as the tree. The tree breathes what we exhale. When the tree exhales, we need what the tree exhales. So we have a common destiny with the tree.
  Floyd Red Crow Westerman
  (August 17, 1936 – December 13, 2007) Sioux muscian, actor and political activist for Native American causes.

  Als we aan het koken zijn moeten we geen ‘negatieve’ gedachten hebben.
  Omdat deze negatieve energie in het water/voedsel gaat zitten. Je wordt ziek…. Bennie Lebeau.(Shoshone)
  Luister naar zijn verhaal(start rond 2:23min)

  http://youtu.be/LBwNOZ_elsM

  All things are connected like the blood that unites us all

  What does the future hold for us? Who can we turn to for guidance? How will we be able to navigate the path that lies before us while making sense of the path that lies behind us? In a world increasingly short on real answers, where short term fixes are preferred over long term solutions and greed is championed over compassion, its time we looked to Native wisdom to lead the way

  0 likes
 • Sander schreef:

  Eerst gaat het in het artikel over ”Als gedachten invloed hebben op water, stel je dan eens voor wat ze met ons kunnen doen. ” en vervolgens is het wonderbaarlijk plotseling een feit:
  ”Als je dus negatieve emoties of gedachten voelt opborrelen, weet dan dat ze een fysiek effect hebben op je biologische systeem.”

  Dat is wat apart.
  Een vermoeden is geen bevestiging van wat vermoed wordt, evenmin dat ”kunnen beïnvloeden” betekend dat dit altijd (en buiten een stralingsvrije kamer) het geval is.

  Desalniettemin leuk artikel. Maar persoonlijk voor mij niet erg bruikbaar (bij gebrek aan een beter woord)

  0 likes
 • kengai schreef:

  Zou mij niet verbazen als water op deze manier invloed heeft, kijk naar al die zieke mensen, die zich vaak voeden met ellende, chemische troep in ons eten waar het lichaam niets mee kan, maar vooral die dierlijke ellende die wij tot ons nemen, al die angst en oneerlijke moord, zit allemaal opgeslagen in water.
  Vlees eten is dus het eten van ellende en angst, wat ook jou lichaam weer voed met ellende en angst.

  0 likes
 • Laurens schreef:

  Ik voelde al aan m’n water dat Jomanda nog eens gelijk zou krijgen.

  0 likes
 • Lucy1963 schreef:

  Het was Mr. Emoto een japanner die het hele kristallen fenomeen ontdekte. Zijn eerste boek Messages from Water 1” verscheen al in 1999, daarop volgde er nog 4.Besteed hier maar eens aandacht aan.Mooie beelden op
  http://www.youtube.com/watch?v=O4pR96wgZsI
  en http://www.whatthebleep.com/water-crystals/

  0 likes
 • Sid schreef:

  Iedereen die geintresseerd is raad ik aan om Franz Bardon te lezen, na enig googelen kom je aan een pdf in het Duits. Einleitung zum wahren adepten! anders koop het boek. Bardon was een ziener, net als Cayce.

  0 likes
 • nellan schreef:

  Ik heb geleerd om kristal in water te voegen en het glas water met reiki energie in te stralen zou dat ook helpen als je dat opdrinkt?

  0 likes
 • chuen schreef:

  [quote name=”Lucy1963″]Het was Mr. Emoto een japanner die het hele kristallen fenomeen ontdekte. Zijn eerste boek Messages from Water 1” verscheen al in 1999, daarop volgde er nog 4.Besteed hier maar eens aandacht aan.Mooie beelden op
  http://www.youtube.com/watch?v=O4pR96wgZsI
  en http://www.whatthebleep.com/water-crystals/%5B/quote%5D

  Mooi filmpje Lucy, bedankt.

  De natuur is uit balans, omdat wij uit balans zijn.
  Everything is coming to a time where prophecy and man’s inability to live on Earth in a spiritual way will come to a crossroad of great problems

  We are all from the Earth. And when Earth, Water and the Atmosphere is corrupted, then it will create its own reaction. Mother is reacting. In the Hopi prophecy they say the storms and floods will become greater.

  We zien de enorme gevolgen al om ons heen, zie de Philippijnen.

  Daarom proberen de inheemse volkeren ons wakker te maken voordat het te laat is.
  We moeten allemaal in balans komen om een ramp af te wenden.Zo simpel is het.
  “It is no longer good enough to cry peace, we must act peace, live peace and live in peace.”

  REAWAKEN Movie – Share Your Good Heart
  http://youtu.be/TJOyLa-H33k

  Een kleine groep idioten controleren nu onze wereld. Het doel is ons uit balans te halen.
  Gelukkig zijn hun dagen geteld….

  Love is the key

  The Collective Evolution III
  http://youtu.be/kfq8uIZZ3Xs

  0 likes
 • ptr schreef:

  [quote name=”lastpak vn de planet”]Water beïnvloeden de structuur van me gedachtes, en daarmee me houding, 02 december 2013 13:10[/quote]
  msch beinvloeden wij water. het zit niet aan de buitenkant

  0 likes
 • Pieter schreef:

  [quote name=”lastpak vn de planet”]Water beïnvloeden de structuur van me gedachtes, en daarmee me houding, 02 december 2013 13:10[/quote] Wauw, tot die conclusie ben ik zojuist dus ook gekomen, en daar ga ik drastisch iets aan doen. 2 december 2013 . 22:21 uur

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Water geeft leven en goed water geeft beter leven. Het boek van Matsuru Emoto heb ik gelezen en ik weet dat het klopt. Heb ook positieve gedachten wanneer je kookt en dan zullen de mensen en jij ook van je kookkunst genieten. Ook vuil water zuiveren met gedachten werkt wel (naast filters en zo) en de natuur die water ook schoon maakt).

  0 likes
 • Guusje schreef:

  [quote name=”Pieter”][quote name=”lastpak vn de planet”]Water beïnvloeden de structuur van me gedachtes, en daarmee me houding, 02 december 2013 13:10[/quote] Wauw, tot die conclusie ben ik zojuist dus ook gekomen, en daar ga ik drastisch iets aan doen. 2 december 2013 . 22:21 uur[/quote]
  Snurk…03 december 2013 3:28

  0 likes
 • martien schreef:

  ook ik heb me verdiept in meneer kaku. de kristallen die je ziet koos hij zelf uit in willekeur in het officiele onderzoek staat zelf dat elk water verschillende kristallen produceerde en dat kaku zelf een kristal koos om te fotograferen. natuurkundig gezien betekend dit kortweg. dat meneer kaku een oplichter is en dat het experiment niet gereproduceerd kan worden en er dus geen enkel echt bewijs is

  0 likes
 • Guusje schreef:

  [quote name=”martien”]ook ik heb me verdiept in meneer kaku. de kristallen die je ziet koos hij zelf uit in willekeur in het officiele onderzoek staat zelf dat elk water verschillende kristallen produceerde en dat kaku zelf een kristal koos om te fotograferen. natuurkundig gezien betekend dit kortweg. dat meneer kaku een oplichter is en dat het experiment niet gereproduceerd kan worden en er dus geen enkel echt bewijs is[/quote]
  Ik heb de youtube video bekeken, en dat gaf geen goed gevoel. Allemaal verschillende kleuren (?), verschillende resoluties, een bij elkaar geraapt zootje, heeft helemaal niets te maken met een serieus onderzoek. Ik zeg niet dat de theorie van Emoto niet klopt, maar ik wil wel serieus bewijs, hoe moeilijk kan dat zijn?

  0 likes
 • kengai schreef:

  Wetenschap en bewijzen, heel erg moeilijk.

  0 likes
 • DeBM schreef:

  Ik voel het aan mijn water..
  Daar komt die uitdrukking dus vandaan xD

  0 likes
 • Arnold schreef:

  [quote name=”ptr”][quote name=”lastpak vn de planet”]Water beïnvloeden de structuur van me gedachtes, en daarmee me houding, 02 december 2013 13:10[/quote]
  msch beinvloeden wij water. het zit niet aan de buitenkant[/quote]
  Het is vice versa. Wij beinvloeden water en dus ons zelf en andere levende wezens. Doe maar een onderzoekje met een plant in je woonkamer. Door er tegen te praten kun je een plant mooier laten groeien en langer laten leven. Als je in een huis woont waar veel geruzie en geschreeuw is zullen je planten er minder goed uitzien dan wanneer je planten in een rustige, vredige omgeving hebt. Zo werkt het ook met water en dus het menselijk lichaam. Als jij met depressieve gedachtes rondloopt merken mensen dat op… Als jij met vrolijke, blije gedachtes rondloopt merken mensen dat ook… Think about it

  0 likes
 • Milekit schreef:

  Dus als ik aan iemand denk, in mijn geval aan een mooie vrouw die ik mis, en ook al zijn we meer dan duizend kilometers van elkaar verwijderd, ben ik haar aan het beinvloeden door mijn eigen positieve of eventueel negatieve gedachten?
  [Volgens mij heeft Greg Braden een soortgelijk experiment uitgevoerd]

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  >