Homepagina » UFO » Topgeheim materiaal uit UFO’s moet openbaar. Deze ufoloog voert de druk op de overheid op
Topgeheim materiaal uit UFO's moet openbaar. Deze ufoloog voert de druk op de overheid op

Topgeheim materiaal uit UFO’s moet openbaar. Deze ufoloog voert de druk op de overheid op

Ufoloog Anthony Bragalia probeert te achterhalen wat voor soort metaal de Amerikaanse overheid uit UFO’s heeft gehaald.

Het materiaal zou opgeslagen liggen op het terrein van miljardair Robert Bigelow in Las Vegas.

Bragalia heeft een Wob-verzoek ingediend over het metaal en eist dat bepaalde documenten hierover openbaar worden gemaakt.

Hij is naar eigen zeggen bereid de Amerikaanse overheid voor de rechter te slepen als hij de informatie niet krijgt.

Grote sommen geld

De New York Times schreef eerder deze maand dat het Amerikaanse ministerie van Defensie in het geheim onderzoek deed naar UFO’s. Het ministerie bevestigde het bestaan van dit project.

De krant meldde ook dat tijdens het onderzoek een onbekende metaallegering uit een UFO zou zijn gehaald.

Bigelow kreeg grote sommen geld van het ministerie om de metaallegering te onderzoeken en te bewaren.

Historische gebeurtenis

Het feit dat het Amerikaanse leger toegeeft onbekend materiaal uit een UFO te hebben gehaald is volgens Bragalia een ‘historische gebeurtenis’.

“Er zijn nog maar weinig details over de herkomst van het materiaal,” zei hij. “Ik eis dat verschillende agentschappen alles naar buiten brengen wat zij weten over deze mogelijke buitenaardse legeringen.”

Verbluffende eigenschappen

Ralph Blumenthal, één van de auteurs van het artikel van de New York Times, verklaarde tegenover MSNBC: “Ze hebben materiaal verzameld van die onbekende vliegende objecten. Zo hopen wetenschappers te kunnen achterhalen hoe die UFO’s aan hun verbluffende eigenschappen komen.”

Blumenthal zei verder dat het Pentagon nog altijd niet weet uit welk materiaal ze bestaan. “Het is een soort legering die ze niet kennen,” stelde hij.

[Express]


Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Als er materiaal word gevonden wil dat nog niet zeggen dat het van een ufo afkomstig is, laat staan dat zoiets op de aarde neerstort is al niet geloofwaardig, als het naar zeggen een intelligentie is die met zeer snelle voertuigen [als het een schotel of wat dan ook ]zomaar neerstort of botsen op aarde zijn deze toch niet zo intelligent als ze in botsing ermee komen,het is eerder gewoon een stuk meteoriet die een legering bevat van een onbekend materiaal uit de ruimte afkomstig …en die blumenthal van de new York Times doet er een schepje bovenop we weten het toch zo langzamerhand dat nep nieuws gewoon verkoop bevordert van de hele media gebeuren..het is niet voor niks een auteur van het media het speelt gewoon zijn rol en in ieder geval zijn er genoeg ufo fanaten die zoiets als waar nemen..

  5 likes
  • Rob
   Mechaniek is niet onverwoestbaar, het kan dus altijd neer storten. Zo simpel is dat.
   En waarom zou het nepnieuws zijn, als er steeds meer naar buiten komt over het bestaan van ufo’s en buitenaardsen. Nooit 1 gezien zeker of contact gehad met buitenaardsen?

   7 likes
  • Wanneer ga jij een stuk schrijven voor de geïnteresseerde lezer, zo te lezen weet jij er veel meer van. Verborgen talenten onze Rob

   3 likes
 2. Als het Pentagon dit niet openbaart dan doet Yahweh dit anders wel.

  2 likes
  • Tuurlijk. Jahweh = god. Dus net als die ‘gelovige’ mensen die al honderden jaren op jezus wachten? Wachten op god of jezus is wachten tot sintjuttemis. Zal nooit gebeuren dus. Wachten op een waanillusie. Religie is ‘Beloven, beloven, doet een gek in vreugde leven’…

   3 likes
 3. [ Het feit dat het Amerikaanse leger toegeeft onbekend materiaal uit een UFO te hebben gehaald is volgens Bragalia een ‘historische gebeurtenis’. ]
  Ik kan nergens vinden dat het Amerikaanse leger zelf iets gezegd heeft, het is allemaal uit 2e of 3e hand.

  5 likes
 4. en opeens heeft iedereen het over ufos en openbaringen ik vertrouw dit niet hier zit iets achter kan bijna niet anders.

  3 likes
 5. Onze Rob die weet het gelijk

  1 likes
 6. Pech onderweg is van alle tijden.Kun je zo intelegent zijn als je wilt…
  nee

  1 likes
 7. Hallo mensen,
  ik doe hier een aantal jaren onderzoek naar lees even wat Robert bigelow heeft te melden over dit onderwerp laat je licht even anders schijnt over dit onderwerp

  He said that his conclusion regarding these orbs is not that they are what people think and expect, which would be ‘physical metal, nuts & bolts UFOs’, as he put it, but instead more like portals and have to do with time travel.

  Zijn wij wakker !!! Ik werd uitgelachen bij Philemon de social club toen ik mijn foto’s liet zien van deze “etherische wezens” dit gaat uitkomen ik weet dit !

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

bulgaarse

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel ...