Homepagina » Buitenaards » Was koningin Nefertiti niet afkomstig van deze aarde? Dit is wat egyptologen erover zeggen
Was koningin Nefertiti niet afkomstig van deze aarde? Dit is wat egyptologen erover zeggen

Was koningin Nefertiti niet afkomstig van deze aarde? Dit is wat egyptologen erover zeggen

In 1922 werd de sarcofaag van koning Toetanchamon ontdekt. Men sprak van één van de belangrijkste archeologische ontdekkingen aller tijden.

Bijna een eeuw later bleek dat er meer zit achter de laatste rustplaats van de koning dan je zou denken.

In 2015 ontdekte egyptoloog Nicholas Reeves iets opvallends: twee verborgen openingen die verbonden zijn met de grafkamer van Toetanchamon.

Nefertiti

Reeves vermoedt dat één van de openingen leidt naar de tombe van koningin Nefertiti, de vrouw van farao Achnaton.

Dan rijst de vraag waarom de tombe van Nefertiti verborgen is achter die van koning Toet.

Volgens sommigen is de reden dat Nefertiti niet afkomstig was van deze aarde.

Langwerpige schedel

“Het is onbekend wie de ouders van Nefertiti waren,” zegt schrijver Erich von Däniken in het televisieprogramma Ancient Aliens. “Op afbeeldingen staat ze afgebeeld met een langwerpige schedel.”

Hij wees erop dat de Egyptische goden ook van deze langwerpige schedels hadden en volgens oude geschriften ‘soms de aarde verlieten en soms weer terugkeerden naar de aarde’.

Buitenaards

Misschien waren de ouders van Nefertiti buitenaards, aldus Von Däniken.

“Koning Achnaton en zijn vrouw zagen er volstrekt anders uit dan andere Egyptische koningen,” merkte egyptoloog Ramy Romany op.

Hij voegde toe dat Achnaton altijd werd afgebeeld met een langwerpige schedel.

Bekijk de video hieronder:

[History]


Vond je dit belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. http://humansarefree.com/2014/03/former-world-bank-senior-aliens-with.html?m=0

  * kleine notitie; mensen binden al jaren de hoofden van babies af om hun schedel te vervormen. De vraag is of ze dit zelf verzonnen hebben of gekopieerd.

  http://tomboybklyn.com/the-cultures-of-head-binding/

  Zelf ben ik nog niet overtuigd van het bestaan van buitenaards leven.

  2 likes
 2. en dus reist alom de vraag; zijn wij van hier?

  2 likes
  • Vele van ons zijn afkomstig van andere planeten! Onze ziel is enorm, wij hebben vele delen van onze ziel afgesplits, en worden op vele planeten tegelijk geboren. En een van die vele planeten is de aarde.
   Als we een leven op een van die planeten voltooid hebben keer dat deel weer terug naar onze ziel. En daardoor groeit onze ziel steeds een stukje meer! En vele van ons zijn als ziel zijnde best al wel enorm!

   3 likes
 3. Wij zijn ook van de kosmos. ook wij zijn van verschillende planeten naar de aarde gekomen en kiem gevonden voor een menselijk lichaam. Wij moeten de aardeopdracht tot uitvoering brengen tegelijk met onszelf.
  De zon is onze hoogste en centrale ster.Ook christus is afkomstig van de zon. Je kunt dit lezen o.a in de Noordelijke mysterien. Altijd door de eewen heen is verkondigd dat eens van de Zon. hij zou komen! Christus.
  Achnaton kenmerkt zich door de 1-God verering en niet meer de meergoderij, daar is een eind aan gemaakt door de aanhangers van meergoderij. Daarmee is ook de missie van Het Egyptische volk mislukt, en moest Mozes met zijn volk weg om los van Egypte de1-God-verering tot stand te brengen.
  Als Mozes met zijn volk is gevlucht zien we dat het volk zijn God niet ziet of waarneemt en terugvallen op voor zichzelf een god te maken, het gouden kalf.
  Mozes vernietigd het gouden kalf en zegt er is voortaan 1 god. Mozes leidt zijn volk en spreekt rechtstreeks met zijn God. (zoals de Egyptenaren met hun Goden spraken.)
  De langwerpige schedelvorm is een uitdrukking van zeer hoge spirituele ontwikkeling.

  6 likes
  • Wat maakt het uit hoeveel goden je vereert? De 1-God vereerders zijn geen haar meer opgeschoten dan de meerdere-goden vereerders. Integendeel. De 1-God vereerders zijn bijzonder fanatiek en inflexibel en alle twisten op de wereld komt uit hun koker omdat hun god zgn de enige ware is.

   2 likes
 4. De pyramides zijn gewoom ruimteschepen…..

  0 likes
  • Ja hoor. Ze moesten de aarde optillen met hun krachtige motoren en uit de baan van de zon halen en in een baan van een andere zon plaatsen.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...

beschaving

Bewijs voor mysterieuze wereldomvattende beschaving die aarde beheerste? 250+ verbluffende foto’s

Volgens Jimmy van het populaire YouTube-kanaal Bright ...