Buitenland

Geeft het Amerikaanse CDC openlijk toe dat de PCR-test één grote zwendel is?

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geeft het CDC, het Amerikaanse RIVM, openlijk toe dat de PCR-test voor corona één grote zwendel is? Die vraag stelde Stew Peters in zijn show aan gezondheidseconoom dr. Jane Ruby. Daar lijkt het wel op, antwoordde ze. Het CDC maakte onlangs bekend het oorspronkelijke verzoek tot noodgoedkeuring van de PCR-testkits in te trekken.

Ze geven dus eigenlijk toe dat de test niet adequaat is, aldus Ruby. Het CDC wil dat laboratoria overstappen op een andere coronatest, het liefst één die onderscheid kan maken tussen corona en influenza. “Dit stinkt een uur in de wind,” zei ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dit zou mensen woedend moeten maken

Laboratoria kunnen daarnaast werken met zogeheten pooltesten, maar die kunnen volgens Ruby vele honderdduizenden valspositieven genereren. “Dit zou mensen woedend moeten maken.”

Ze wees er verder op dat vele experts het afgelopen jaar hebben gezegd dat de PCR-test niet in staat is om een virale lading te detecteren en dus niet kan aantonen of iemand besmettelijk is. “Voor mij is dit een duidelijk geval van fraude. Laat je niet testen, onder geen beding.”

Onbevestigde berichten: mensen die zich laten testen, worden gevaccineerd

Volgens onbevestigde berichten worden mensen die zich laten testen gevaccineerd, zei Peters. “Als je stopt met testen, stopt met het dragen van mondkapjes, stopt met lockdowns en stopt met vaccineren, gaat corona vanzelf weg. Het is een narratief. Het is allemaal nep.”

4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Natuurlijk is het vanaf dag 1 een grote zwendel. De persoon die deze PCR-test had uitgevonden, is niet voor niets kort hierna plotseling overleden. Hij zou niet de laatste zijn.
Het is trouwens meermalen beschreven, dat mensen zonder ziekteverschijnselen testen geen enkele zin heeft toch vertrouw ik het CDC niet. Waarom stopt dit instituut dan niet direct, als deze test niet betrouwbaar is? Waarom dan doorgaan tot 1 januari 2022?
Heeft het misschien te maken met het feit dat Bill Gates een testfabriek heeft opgekocht?
Die waarschuwing om je niet te laten testen is voor mij althans niet tegen dovemansoren. Daar moet je ver uit de buurt blijven. Met die testen krijg je, net als met het inenten, ook troep naar binnen.
STOPPEN met mondkapjes, testen en prikken. Als wij met z’n allen dit alles negeren, dan stopt het vanzelf.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Natuurlijk is het vanaf dag 1 één grote zwendel.
De persoon die deze PCR-test had uitgevonden, is niet voor niets kort hierna plotseling overleden. Hij zou niet de laatste zijn.
Het is trouwens meermalen beschreven, dat mensen zonder ziekteverschijnselen testen geen enkele zin heeft. Toch vertrouw ik het CDC niet. Waarom stopt dit instituut dan niet direct, als deze test niet betrouwbaar is? Waarom dan doorgaan tot 1 januari 2022?
Heeft het misschien te maken met het feit dat Bill Gates een testfabriek heeft opgekocht?
De waarschuwing om je niet te laten testen is, voor mij althans, niet tegen dovemans oren. Daar moet je uit de buurt blijven. Met de testen krijg je, net als met het inenten, ook troep naar binnen.
STOPPEN met mondkapjes, testen en prikken! Als wij met z’n allen dit alles negeren, dan stopt het vanzelf.

Marian
Marian
2 jaren geleden

Tot het eind van het jaar blijven ze de frauduleuze pcr test gebruiken, waarom niet meteen ermee stoppen? Omdat Soros en Gates een coronatest bedrijf hebben gekocht in Engeland, zal tegen het einde van het jaar gaan leveren. Wat een zwendel.

ik ben gekkie henkie niet.
ik ben gekkie henkie niet.
2 jaren geleden

Maar weet dat Billie G en Soros geinversteerd hebben in nieuwe soorten testen die zullen dan wel op de markt komen.

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x