Homepagina » Buitenland » Geeft het Amerikaanse CDC openlijk toe dat de PCR-test één grote zwendel is?
cdc
Foto: Leopoldo Silva/Agência Senado CC BY 2.0

Geeft het Amerikaanse CDC openlijk toe dat de PCR-test één grote zwendel is?

Geeft het CDC, het Amerikaanse RIVM, openlijk toe dat de PCR-test voor corona één grote zwendel is? Die vraag stelde Stew Peters in zijn show aan gezondheidseconoom dr. Jane Ruby. Daar lijkt het wel op, antwoordde ze. Het CDC maakte onlangs bekend het oorspronkelijke verzoek tot noodgoedkeuring van de PCR-testkits in te trekken.

Ze geven dus eigenlijk toe dat de test niet adequaat is, aldus Ruby. Het CDC wil dat laboratoria overstappen op een andere coronatest, het liefst één die onderscheid kan maken tussen corona en influenza. “Dit stinkt een uur in de wind,” zei ze.

Dit zou mensen woedend moeten maken

Laboratoria kunnen daarnaast werken met zogeheten pooltesten, maar die kunnen volgens Ruby vele honderdduizenden valspositieven genereren. “Dit zou mensen woedend moeten maken.”

Ze wees er verder op dat vele experts het afgelopen jaar hebben gezegd dat de PCR-test niet in staat is om een virale lading te detecteren en dus niet kan aantonen of iemand besmettelijk is. “Voor mij is dit een duidelijk geval van fraude. Laat je niet testen, onder geen beding.”

Onbevestigde berichten: mensen die zich laten testen, worden gevaccineerd

Volgens onbevestigde berichten worden mensen die zich laten testen gevaccineerd, zei Peters. “Als je stopt met testen, stopt met het dragen van mondkapjes, stopt met lockdowns en stopt met vaccineren, gaat corona vanzelf weg. Het is een narratief. Het is allemaal nep.”

4.8 69 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

Natuurlijk is het vanaf dag 1 een grote zwendel. De persoon die deze PCR-test had uitgevonden, is niet voor niets kort hierna plotseling overleden. Hij zou niet de laatste zijn.
Het is trouwens meermalen beschreven, dat mensen zonder ziekteverschijnselen testen geen enkele zin heeft toch vertrouw ik het CDC niet. Waarom stopt dit instituut dan niet direct, als deze test niet betrouwbaar is? Waarom dan doorgaan tot 1 januari 2022?
Heeft het misschien te maken met het feit dat Bill Gates een testfabriek heeft opgekocht?
Die waarschuwing om je niet te laten testen is voor mij althans niet tegen dovemansoren. Daar moet je ver uit de buurt blijven. Met die testen krijg je, net als met het inenten, ook troep naar binnen.
STOPPEN met mondkapjes, testen en prikken. Als wij met z’n allen dit alles negeren, dan stopt het vanzelf.

Annette
Annette
1 maand geleden

Natuurlijk is het vanaf dag 1 één grote zwendel.
De persoon die deze PCR-test had uitgevonden, is niet voor niets kort hierna plotseling overleden. Hij zou niet de laatste zijn.
Het is trouwens meermalen beschreven, dat mensen zonder ziekteverschijnselen testen geen enkele zin heeft. Toch vertrouw ik het CDC niet. Waarom stopt dit instituut dan niet direct, als deze test niet betrouwbaar is? Waarom dan doorgaan tot 1 januari 2022?
Heeft het misschien te maken met het feit dat Bill Gates een testfabriek heeft opgekocht?
De waarschuwing om je niet te laten testen is, voor mij althans, niet tegen dovemans oren. Daar moet je uit de buurt blijven. Met de testen krijg je, net als met het inenten, ook troep naar binnen.
STOPPEN met mondkapjes, testen en prikken! Als wij met z’n allen dit alles negeren, dan stopt het vanzelf.

Marian
Marian
1 maand geleden

Tot het eind van het jaar blijven ze de frauduleuze pcr test gebruiken, waarom niet meteen ermee stoppen? Omdat Soros en Gates een coronatest bedrijf hebben gekocht in Engeland, zal tegen het einde van het jaar gaan leveren. Wat een zwendel.

ik ben gekkie henkie niet.
ik ben gekkie henkie niet.
1 maand geleden

Maar weet dat Billie G en Soros geinversteerd hebben in nieuwe soorten testen die zullen dan wel op de markt komen.

x

Check Also

elspeet

Elspeet zou een ‘coronabrandhaard’ zijn en ‘donkerrood’ kleuren. Dit zijn de cijfers

Elspeet is al wekenlang een coronabrandhaard, schrijft ...

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

60
0
We lezen graag je reactie!x