Buitenland

Italiaanse actrice schokt: ‘Stop met vaccineren en testen, weg met de mondkapjes!’

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Italiaanse actrice en presentatrice Eleonora Brigliadori heeft zich opnieuw uitgesproken tegen coronavaccins. Al sinds het begin van de coronacrisis is ze fel gekant tegen de uitrol van de vaccins.

“Stop met vaccineren en testen! Weg met de mondkapjes zodat mensen niet gek worden en weer vrij kunnen denken!” zei ze. “En als je nog steeds denkt dat het vaccin of het mondkapje je de verloren vrijheid kan teruggeven die van ons is afgenomen, dan werk je onbewust mee aan je eigen zelfvernietiging.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Complot

Volgens Brigliadori is de coronapandemie een complot, schrijft nieuwswebsite Notizie.it. De actrice zei dat we ons bevinden te midden van financiële en economische zwaargewichten die cijfers en statistieken vervalsen.

“Als je in waarheid leeft en je laat informeren, kom je erachter dat veel dingen – vanuit een wetenschappelijk en juridisch standpunt bekeken – niet kloppen. Het genoom moet worden geperfectioneerd, niet vernietigd met het vaccin. Ik hoop dat mensen, in ieder geval in Italië – de hypofyse van Europa – het licht van de waarheid zullen zien, wellicht ook vanuit het oogpunt van spirituele veerkracht. De rest is gestoorde onzin.”

Miljardairs van het Davos-forum

Ze is niet de enige die zich negatief heeft uitgesproken over het coronavaccin. Actrice Claudia Gerini heeft gezegd dat ze geen vaccinatie heeft genomen uit angst voor de bijwerkingen. Zanger Miguel Bosé zei daarnaast dat de ‘crisis’ opzettelijk is veroorzaakt door de miljardairs van het Davos-forum om vaccins te verkopen.

4.8 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Maar ja, het Nederlandse Volk heeft op 17 maart j.l. anders besloten.
Testen, testen, testen en injecteren, injecteren en injecteren. Dat is wat het Nederlandse Volk wil en dat blijkt ook wel want het is drukker dan ooit bij de teststraten want de ‘besmettingen’ komen niet uit de lucht vallen en rond de 80% is al geïnjecteerd met het pseudovaccin.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Deze actrices en zanger durven zich tenminste wel duidelijk uit te spreken. Heel wat beter dan die slappe happen hier in Nederland. O, wacht…. die worden vet betaald om met hun populariteit vooral jongeren over de streep te trekken. Helpers van de duivel.
Ik hoop wel voor deze mooie Italiaanse vrouwen dat ze genoeg beveiliging hebben, want wij weten het inmiddels: de waarheid mag natuurlijk niet gezegd worden.
Dat deze crisis met opzet is veroorzaakt om veel geld aan die nepvaccins te verdienen, dat is natuurlijk een open deur.
Er waren nota bene EERST “vaccins” en toen moest er nog even een zogenaamde pandemie veroorzaakt worden. Of te wel: het paard werd achter de wagen gespannen.
O ja, en het paard van Troje haal je binnen als je die spuit in je laat zetten. En diegene die de Griekse mythologie kent, weet dat Odysseus met zijn Griekse vrienden verborgen in het paard, de Trojanen op deze manier konden verslaan. Zo gaat het dus ook met deze gentechinjectie: je haalt de vijand (alle mogelijke gifstoffen) in je lichaam en die krijg je er NOOIT meer uit. Met andere woorden: je wordt verslagen. Vroeger of later.

Gezond Verstand
Gezond Verstand
2 jaren geleden

Zelfs mensen van “hogere klasse” beginnen zich te verzetten.. zal het helpen?.. ik hoop het van harte!

Sen
Sen
2 jaren geleden

Supervrouw! <3

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x