Homepagina » Buitenland » Italiaanse actrice schokt: ‘Stop met vaccineren en testen, weg met de mondkapjes!’
actrice
Foto: Eleonora Brigliadori in een film uit 1985 (CC0)

Italiaanse actrice schokt: ‘Stop met vaccineren en testen, weg met de mondkapjes!’

De Italiaanse actrice en presentatrice Eleonora Brigliadori heeft zich opnieuw uitgesproken tegen coronavaccins. Al sinds het begin van de coronacrisis is ze fel gekant tegen de uitrol van de vaccins.

“Stop met vaccineren en testen! Weg met de mondkapjes zodat mensen niet gek worden en weer vrij kunnen denken!” zei ze. “En als je nog steeds denkt dat het vaccin of het mondkapje je de verloren vrijheid kan teruggeven die van ons is afgenomen, dan werk je onbewust mee aan je eigen zelfvernietiging.”

Complot

Volgens Brigliadori is de coronapandemie een complot, schrijft nieuwswebsite Notizie.it. De actrice zei dat we ons bevinden te midden van financiële en economische zwaargewichten die cijfers en statistieken vervalsen.

“Als je in waarheid leeft en je laat informeren, kom je erachter dat veel dingen – vanuit een wetenschappelijk en juridisch standpunt bekeken – niet kloppen. Het genoom moet worden geperfectioneerd, niet vernietigd met het vaccin. Ik hoop dat mensen, in ieder geval in Italië – de hypofyse van Europa – het licht van de waarheid zullen zien, wellicht ook vanuit het oogpunt van spirituele veerkracht. De rest is gestoorde onzin.”

Miljardairs van het Davos-forum

Ze is niet de enige die zich negatief heeft uitgesproken over het coronavaccin. Actrice Claudia Gerini heeft gezegd dat ze geen vaccinatie heeft genomen uit angst voor de bijwerkingen. Zanger Miguel Bosé zei daarnaast dat de ‘crisis’ opzettelijk is veroorzaakt door de miljardairs van het Davos-forum om vaccins te verkopen.

4.8 74 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Maar ja, het Nederlandse Volk heeft op 17 maart j.l. anders besloten.
Testen, testen, testen en injecteren, injecteren en injecteren. Dat is wat het Nederlandse Volk wil en dat blijkt ook wel want het is drukker dan ooit bij de teststraten want de ‘besmettingen’ komen niet uit de lucht vallen en rond de 80% is al geïnjecteerd met het pseudovaccin.

Annette
Annette
1 maand geleden

Deze actrices en zanger durven zich tenminste wel duidelijk uit te spreken. Heel wat beter dan die slappe happen hier in Nederland. O, wacht…. die worden vet betaald om met hun populariteit vooral jongeren over de streep te trekken. Helpers van de duivel.
Ik hoop wel voor deze mooie Italiaanse vrouwen dat ze genoeg beveiliging hebben, want wij weten het inmiddels: de waarheid mag natuurlijk niet gezegd worden.
Dat deze crisis met opzet is veroorzaakt om veel geld aan die nepvaccins te verdienen, dat is natuurlijk een open deur.
Er waren nota bene EERST “vaccins” en toen moest er nog even een zogenaamde pandemie veroorzaakt worden. Of te wel: het paard werd achter de wagen gespannen.
O ja, en het paard van Troje haal je binnen als je die spuit in je laat zetten. En diegene die de Griekse mythologie kent, weet dat Odysseus met zijn Griekse vrienden verborgen in het paard, de Trojanen op deze manier konden verslaan. Zo gaat het dus ook met deze gentechinjectie: je haalt de vijand (alle mogelijke gifstoffen) in je lichaam en die krijg je er NOOIT meer uit. Met andere woorden: je wordt verslagen. Vroeger of later.

Gezond Verstand
Gezond Verstand
1 maand geleden

Zelfs mensen van “hogere klasse” beginnen zich te verzetten.. zal het helpen?.. ik hoop het van harte!

Sen
Sen
1 maand geleden

Supervrouw! <3

x

Check Also

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

von der leyen

EU-baas Von der Leyen weigert sms’jes van Pfizer-topman vrij te geven: ‘Wat zou er toch in hebben gestaan?’

De Europese Ombudsman wil van EU-baas Ursula ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x