CoronaBuitenland

Hartverscheurend: Apotheker met vaccinatieschade barst in tranen uit tijdens hoorzitting

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

“Ik was een vader, een echtgenoot, een apotheker en gezond voordat ik werd gedwongen om het COVID-vaccin te nemen. Ik zou het vaccin nooit vrijwillig hebben genomen.” Dat zei Mike Yoha in het staatsparlement van Ohio tijdens een hoorzitting.

Hij kreeg na zijn verplichte vaccinatie het Guillain-Barré-syndroom, een ernstige neurologische aandoening die geassocieerd wordt met verlamming.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet langer vrij

Deze medische ingreep kostte hem bijna zijn leven. Als we niet het recht hebben om iets te weigeren waarvan bekend is dat het tot de dood kan leiden, zonder het risico te lopen om te worden gediscrimineerd of te worden ontslagen, zijn we niet langer vrij, benadrukte Yoha.

Hij riept de staatssenaat op om voor een wet te stemmen die voorgoed een einde moet maken aan ‘geen vaccinatie, geen werk’-beleid.

In de wettekst staat dat bedrijven, werkgevers, zorgverleners en andere instellingen iemand die een vaccinatie weigert niet kunnen ontslaan.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 191 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dwarsje
Dwarsje
1 maand geleden

Indirect flikten ze dit in Nederland ook. Zelfs het weigeren van mondkapjes. Ik werd zelfs niet geholpen door de huisarts. Dat druiste dus zelfs ook in tegen haar eed van Hypocrates !! Aan de galg met al die kl…zakken.

Rose
Rose
1 maand geleden

Deze apotheker kan het precedent van de wettekst zijn voor nog vele ontslagenschade niet-gevaccineerden en drang en dwang vaccinaties om je werk en loon te behouden. Hoe kunnen er zo’ n laffe criminelen blijven rondlopen, prikken werd dan nog financieel beloond???

Draak
Draak
1 maand geleden

Nog iemand hier die durft te beweren dat het z’n eigen schuld was? Dat hij een keuze had? Dat hij als apotheker beter had kunnen weten, dat hij in zijn positie meer medicijnen ter beschikking had om effecten van de satansprik tegen te gaan???

Overigens, zegt zo’n wet niet alles. Genoeg andere redenen om als werkgever van je kritische, te veel zelf nadenkende werknemers af te komen.

Ciss
Ciss
1 maand geleden

Ik zie in de krant regelmatig berichten van onverwacht overleden mensen ,ook bekende personen. Het zal alleen maar meer worden, horror echt horror wat we gaan zien en meemaken ,nu gaat het nog soort van geleidelijk maar straks zal er een tsunami van sterfgevallen zijn, belangrijke voorzieningen zullen daardoor niet meer of veel minder werken, denk bv aan ziekenhuizen, winkels /distributie etc verpleeghuizen, politie (wanorde ),scholen, bouwondernemingen, wegen en brug onderhoud ,auto onderhoud noem het maar op, het gaat nog heel moeilijk worden maar we moeten er doorheen het is niet anders. Dingen op voorraad en dat kan van alles zijn van batterijen tot lampen tot kabels tot hout tot onderdelen voor auto ,medicijnen verbanddozen water ,eten, diervoer etc is dan geen overbodige luxe.

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x