CoronaBuitenland

Honderden topsporters in elkaar gezakt op het veld, overleden aan mysterieuze hartproblemen

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Tennissers Paula Badosa en Jannik Sinner moesten tijdens de kwartfinales van de Miami Open opgeven omdat ze zich niet lekker voelden. Ook 13 andere spelers vielen uit. Het afgelopen jaar zijn maar liefst 769 topsporters tijdens een wedstrijd in elkaar gezakt op het veld.

De gemiddelde leeftijd van de spelers die een hartstilstand kregen, is slechts 23 jaar. Hoeveel 23-jarige topsporters zijn vóór 2021 in elkaar gezakt? Ken je überhaupt mensen die hiervoor op 23-jarige leeftijd zijn gestorven aan een hartaanval?

Dat is geen toeval

En dit zijn alleen nog maar de gevallen die geregistreerd zijn. Je kunt je afvragen hoeveel gevallen niet gemeld zijn. Bijna 800 sporters die omvallen op het veld. Het aantal sterfgevallen onder voetballers als gevolg van een hartaanval is in de EU met 500 procent gestegen. “Toeval?” vraagt Pearson Sharp van One America News. “Nee.”

Veel artsen die deze spelers behandelen, zeggen dat de klachten en overlijdens zijn veroorzaakt door het vaccin. “Dat is geen toeval,” zegt Sharp. “Gezonde tieners sterven nadat ze het Pfizer-vaccin hebben gekregen.”

Slechts één procent

Tussen 2019 en de 30 jaar daarvoor zijn er in de Verenigde Staten 605 mensen overleden door vaccins. In de eerste negen maanden van 2021 zijn er in de VS 15.000 mensen overleden door het coronavaccin. Daarbij moet opgemerkt worden dat slechts één procent van alle gevallen wordt gemeld, benadrukt Sharp.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mattie
Mattie
2 maanden geleden

Puur toeval 🤣😂

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

En daarom moeten de artsen en de verpleegkundigen, die deze wonderprikjes hebben toegediend, of onder toeziend oog laten toedienen dan wel op een andere wijze medeplichtig zijn, op alle mogelijke manieren juridische worden aangepakt:
Tuchtrechtelijk;
Privaatrechtelijk;
Strafrechtelijk.
En als onze rechtelijke macht ongeschikt is, en dat zijn ze waarschijnlijk, dan moet het maar voor het tribunaal.

Christien
Christien
2 maanden geleden

Zoveel talenten door rare kronkels in andere hoofden zomaar teniet gedaan.
Het zou niet moeten mogen.

Hoelang mogen ze hier mee door blijven gaan.

IK ZEG STOP.
Doe je mee?

Marie
Marie
2 maanden geleden

Zoals die idioten van de Staatsmedia en Rat Rutte en zijn gevolg dagelijks de ‘besmettingscijfers’ doorgaven zou het moeten gebeuren met de vele neergestorte sporters.

Er bestaan moeders die in de ontkenning zitten als hun kind wordt misbruikt door de vader of een oom of een broer.
En zo is het ook met de ontkenners van de zeer ernstige gevolgen van de inspuitingen.

Het gebeurt onder hun neus en ze zien het niet…
Want wat je niet wilt zien zie je niet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x