BuitenlandCorona

Waarom neemt het Amerikaanse RIVM stilletjes afstand van de PCR-test voor corona?

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft aangekondigd dat het de PCR-test voor corona na dit jaar niet meer gaat gebruiken. Het CDC laat op haar website weten dat het na 31 december het verzoek tot noodgoedkeuring van de PCR-test (volledig: CDC 2019-nieuwe coronavirus [2019-nCoV) Real-Time RT-PCR) zal intrekken.

De test wordt sinds februari 2020 ingezet om Sars-CoV-2 oftewel corona te detecteren. Het CDC adviseert laboratoria over te stappen op één van de vele door de FDA goedgekeurde alternatieve coronatesten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het CDC raadt laboratoria daarnaast aan om te overwegen een alternatief te kiezen dat onderscheid kan maken tussen Sars-CoV-2 en griepvirussen.

Cui bono?

De vraag die we onszelf nu moeten stellen is: cui bono? schrijft website Zero Hedge. Oftewel: wie heeft er baat bij? Staat een andere fabrikant op het punt veel geld te verdienen? Onlangs werd bijvoorbeeld bekend dat Bill Gates en George Soros een coronatestbedrijf hebben overgenomen.

Daarnaast: het laatste wat de verzwakte Democratische partij nodig heeft is een dramatische opflakkering van het ‘dodelijke’ virus – gedreven door foutpositieven. Door afstand te nemen van de PCR-test zou de zogeheten ‘casedemic’ grotendeels worden opgelost en dat zou president Biden – met de midtermverkiezingen in het vooruitzicht – goed uitkomen.

Iets om over na te denken.

[Zero Hedge]

4.9 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Maar onze hooggerechtshof vindt de PCR-test toppie!

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

“Een test die onderscheit maakt tussen een corona en griepvirus….”
Ik dacht dat het influenza van de aardbodem verdwenen was?

Annette
Annette
2 jaren geleden

Inderdaad iets om over na te denken. Ik had al het bericht gelezen dat per 1 januari 2022 de huidige PCR-test niet meer geldig is. Natuurlijk! Met de hete adem van Reiner Fuelmich in de nek zou dit onbetrouwbare middel sowieso in de ban gedaan worden. Ze zijn de rechtszaak daarover dus mooi een stapje voor.
Verder had ik ook gelezen over de fabriek die door twee van de grootste criminelen is opgekocht. Dat is ook niet voor niets geweest. Net zoals alle landbouwgrond die door Bill Gates is aangekocht. Met geld kun je heel wat rottigheid veroorzaken.
Goed nieuws is natuurlijk dat de Democraten aardig aan populariteit (voor zover zij die hadden) ingeboet hebben. Zo gaat het goed.
Trouwens…. ik krijg de afgelopen weken veel berichtjes binnen, dat er achter de schermen hard wordt gewerkt in het Donald Trump kamp. Als alles gaat zoals het moet gaan, zou hij nog wel eens voor een grote verrassing kunnen zorgen. Maar in dit geval wil ik het eerst zien en dan geloven.

baviaan
baviaan
2 jaren geleden

welk satans plannetje zit hier weer achter….

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x