BuitenlandCorona

Waarom neemt het Amerikaanse RIVM stilletjes afstand van de PCR-test voor corona?

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft aangekondigd dat het de PCR-test voor corona na dit jaar niet meer gaat gebruiken. Het CDC laat op haar website weten dat het na 31 december het verzoek tot noodgoedkeuring van de PCR-test (volledig: CDC 2019-nieuwe coronavirus [2019-nCoV) Real-Time RT-PCR) zal intrekken.

De test wordt sinds februari 2020 ingezet om Sars-CoV-2 oftewel corona te detecteren. Het CDC adviseert laboratoria over te stappen op één van de vele door de FDA goedgekeurde alternatieve coronatesten.

Het CDC raadt laboratoria daarnaast aan om te overwegen een alternatief te kiezen dat onderscheid kan maken tussen Sars-CoV-2 en griepvirussen.

Cui bono?

De vraag die we onszelf nu moeten stellen is: cui bono? schrijft website Zero Hedge. Oftewel: wie heeft er baat bij? Staat een andere fabrikant op het punt veel geld te verdienen? Onlangs werd bijvoorbeeld bekend dat Bill Gates en George Soros een coronatestbedrijf hebben overgenomen.

Daarnaast: het laatste wat de verzwakte Democratische partij nodig heeft is een dramatische opflakkering van het ‘dodelijke’ virus – gedreven door foutpositieven. Door afstand te nemen van de PCR-test zou de zogeheten ‘casedemic’ grotendeels worden opgelost en dat zou president Biden – met de midtermverkiezingen in het vooruitzicht – goed uitkomen.

Iets om over na te denken.

[Zero Hedge]

4.9 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Maar onze hooggerechtshof vindt de PCR-test toppie!

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

“Een test die onderscheit maakt tussen een corona en griepvirus….”
Ik dacht dat het influenza van de aardbodem verdwenen was?

Annette
Annette
1 jaar geleden

Inderdaad iets om over na te denken. Ik had al het bericht gelezen dat per 1 januari 2022 de huidige PCR-test niet meer geldig is. Natuurlijk! Met de hete adem van Reiner Fuelmich in de nek zou dit onbetrouwbare middel sowieso in de ban gedaan worden. Ze zijn de rechtszaak daarover dus mooi een stapje voor.
Verder had ik ook gelezen over de fabriek die door twee van de grootste criminelen is opgekocht. Dat is ook niet voor niets geweest. Net zoals alle landbouwgrond die door Bill Gates is aangekocht. Met geld kun je heel wat rottigheid veroorzaken.
Goed nieuws is natuurlijk dat de Democraten aardig aan populariteit (voor zover zij die hadden) ingeboet hebben. Zo gaat het goed.
Trouwens…. ik krijg de afgelopen weken veel berichtjes binnen, dat er achter de schermen hard wordt gewerkt in het Donald Trump kamp. Als alles gaat zoals het moet gaan, zou hij nog wel eens voor een grote verrassing kunnen zorgen. Maar in dit geval wil ik het eerst zien en dan geloven.

baviaan
baviaan
1 jaar geleden

welk satans plannetje zit hier weer achter….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x