Buitenaards

FBI-document bevat informatie over lichamen van aliens, ruimteschepen en planeet

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer Amerikanen willen dat hun overheid openheid van zaken geeft over vliegende schotels. Het hoofd van Hillary Clintons verkiezingscampagne, John Podesta, zei op CNN dat de Amerikaanse overheid vragen over UFO’s beter moet beantwoorden.

In februari vorig jaar, toen hij nog topadviseur van president Obama was, twitterde hij: “Mijn grootste mislukking van 2014: er wederom niet in geslaagd om de UFO-documenten openbaar te maken.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Clinton liet in januari ook al weten dat ze geruchten over contact tussen de Verenigde Staten en buitenaards leven ‘tot op de bodem’ wil uitzoeken. Podesta bevestigde dat Clinton, indien ze in november wordt verkozen tot president, zoveel mogelijk documenten over Area 51 openbaar zal laten maken. “En ik denk dat dat een belofte is die ze zal houden,” zei hij.

Erg geïnteresseerd

Het Witte Huis houdt vol dat het geen informatie over dit onderwerp heeft. Toch hebben de FBI, CIA en NSA verschillende geheime UFO-stukken vrijgegeven, wat erop wijst dat men erg geïnteresseerd is in dit fenomeen.

In het FBI-archief The Vault is een buitengewoon interessant document te vinden. Het document, dat hier (pagina’s 21 en 22) kan worden gevonden, is gericht aan ‘bepaalde vooraanstaande wetenschappers, militaire autoriteiten en een aantal ambtenaren’.

Het gaat om een brief over buitenaardsen en UFO’s die naar de directeur van de FBI in Washington is gestuurd: “Luitenant-kolonel [zwart gemaakt] van G2 (militaire inlichtingen) in San Francisco liet vandaag weten dat hij geen verdere informatie heeft en dat ons kantoor in Seattle beschikt over alle informatie die bij hem bekend is en de zaak verder afhandelt in Tacoma, Washington.”

Het document bevat een kopie van een brief die is geschreven door ‘een voormalig decaan’ met verschillende ‘universitaire diploma’s’.

In de brief staat onder meer dat:

  • Een deel van de schijven bemand is, terwijl andere op afstand worden bestuurd
  • Ze in vrede komen en overwegen zich op deze planeet te vestigen
  • De bezoekers lijken op mensen, maar veel langer zijn
  • Ze van een andere wereld komen
  • De schijven een bepaald soort energie uitzenden
  • Ze niet van een ‘planeet’ komen, maar een etherische planeet die de aarde overlapt en voor ons niet zichtbaar is
  • De lichamen van de bezoekers en schepen automatisch materialiseren als ze zich aanpassen aan het trillingsgetal van ons dichte materie
  • Ze wanneer ze maar willen kunnen terugkeren naar de etherische wereld en zonder spoor in het niets verdwijnen
  • Ze niet uit de astrale sfeer afkomstig zijn, maar de Lakas of Talas (mensen die bekend zijn met esoterische zaken zullen dit begrijpen)

Dit is slechts één van de vele documenten die zijn vrijgegeven. Diverse vragen blijven echter nog onbeantwoord. Gaat het hier bijvoorbeeld om meer dan één ras? En zijn ze fysiek of extradimensionaal?

Dr. Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, zei ooit: “Ja, er zijn schepen neergestort en lichamen geborgen. We zijn niet alleen in het universum, ze bezoeken de aarde al een lange tijd.”

[Earth Mystery News via Ancient Code]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lehcim
Lehcim
7 jaren geleden

Wie z’n mond voorbij spreekt over de geheimen van de VS (wapens, afluisteren, area 51, moorden, oorlogen) verdwijnt levenslang achter de tralies of wordt omgelegd, behalve als het gaat over UFOs…

Nu de ontwikkelde mens niet meer in GOD gelooft hebben de machthebbers iets anders, ongrijpbaars nodig om de bevolking te kunnen sturen. De aliens zullen binnenkort digitaal contact met ons opnemen en eisen dat Amerika de baas wordt van de wereld en dat de subdivisie BRUSSEL heel Europa in haar macht neemt inclusief Rusland.
De derde subdivisie wordt dan China.
Voor het midden oosten zal Israel de minst slechte optie zijn,
aldus het digitale bericht.

Armonicus
Armonicus
7 jaren geleden

“Podesta bevestigde dat Clinton, indien ze in november wordt verkozen tot president, zoveel mogelijk documenten over Area 51 openbaar zal laten maken.”

Gaat mevr. Clinton dat weer doen via een amper beveiligde e-mail server?

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Ik lees nergens dat ze ons komen redden van rampen en Rampenbestrijdingscentra, samen met ons, komen opzetten.

pietsnot
pietsnot
7 jaren geleden

NASA speurt naar (bewoonbare) planeten,,SETI speurt naar ET,S,buitenaardsen zijn hier al en dan weer niet wat is,t nou welles nietes?? er is geen touw aan vast te knopen , bla bla bla .

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x