Homepagina » Buitenaards » FBI-document bevat informatie over lichamen van aliens, ruimteschepen en planeet
FBI-document bevat informatie over lichamen van aliens, ruimteschepen en planeet

FBI-document bevat informatie over lichamen van aliens, ruimteschepen en planeet

Steeds meer Amerikanen willen dat hun overheid openheid van zaken geeft over vliegende schotels. Het hoofd van Hillary Clintons verkiezingscampagne, John Podesta, zei op CNN dat de Amerikaanse overheid vragen over UFO’s beter moet beantwoorden.

In februari vorig jaar, toen hij nog topadviseur van president Obama was, twitterde hij: “Mijn grootste mislukking van 2014: er wederom niet in geslaagd om de UFO-documenten openbaar te maken.”

Clinton liet in januari ook al weten dat ze geruchten over contact tussen de Verenigde Staten en buitenaards leven ‘tot op de bodem’ wil uitzoeken. Podesta bevestigde dat Clinton, indien ze in november wordt verkozen tot president, zoveel mogelijk documenten over Area 51 openbaar zal laten maken. “En ik denk dat dat een belofte is die ze zal houden,” zei hij.

Erg geïnteresseerd

Het Witte Huis houdt vol dat het geen informatie over dit onderwerp heeft. Toch hebben de FBI, CIA en NSA verschillende geheime UFO-stukken vrijgegeven, wat erop wijst dat men erg geïnteresseerd is in dit fenomeen.

In het FBI-archief The Vault is een buitengewoon interessant document te vinden. Het document, dat hier (pagina’s 21 en 22) kan worden gevonden, is gericht aan ‘bepaalde vooraanstaande wetenschappers, militaire autoriteiten en een aantal ambtenaren’.

Het gaat om een brief over buitenaardsen en UFO’s die naar de directeur van de FBI in Washington is gestuurd: “Luitenant-kolonel [zwart gemaakt] van G2 (militaire inlichtingen) in San Francisco liet vandaag weten dat hij geen verdere informatie heeft en dat ons kantoor in Seattle beschikt over alle informatie die bij hem bekend is en de zaak verder afhandelt in Tacoma, Washington.”

Het document bevat een kopie van een brief die is geschreven door ‘een voormalig decaan’ met verschillende ‘universitaire diploma’s’.

In de brief staat onder meer dat:

 • Een deel van de schijven bemand is, terwijl andere op afstand worden bestuurd
 • Ze in vrede komen en overwegen zich op deze planeet te vestigen
 • De bezoekers lijken op mensen, maar veel langer zijn
 • Ze van een andere wereld komen
 • De schijven een bepaald soort energie uitzenden
 • Ze niet van een ‘planeet’ komen, maar een etherische planeet die de aarde overlapt en voor ons niet zichtbaar is
 • De lichamen van de bezoekers en schepen automatisch materialiseren als ze zich aanpassen aan het trillingsgetal van ons dichte materie
 • Ze wanneer ze maar willen kunnen terugkeren naar de etherische wereld en zonder spoor in het niets verdwijnen
 • Ze niet uit de astrale sfeer afkomstig zijn, maar de Lakas of Talas (mensen die bekend zijn met esoterische zaken zullen dit begrijpen)

Dit is slechts één van de vele documenten die zijn vrijgegeven. Diverse vragen blijven echter nog onbeantwoord. Gaat het hier bijvoorbeeld om meer dan één ras? En zijn ze fysiek of extradimensionaal?

Dr. Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, zei ooit: “Ja, er zijn schepen neergestort en lichamen geborgen. We zijn niet alleen in het universum, ze bezoeken de aarde al een lange tijd.”

[Earth Mystery News via Ancient Code]


Vond je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. Wie z’n mond voorbij spreekt over de geheimen van de VS (wapens, afluisteren, area 51, moorden, oorlogen) verdwijnt levenslang achter de tralies of wordt omgelegd, behalve als het gaat over UFOs…

  Nu de ontwikkelde mens niet meer in GOD gelooft hebben de machthebbers iets anders, ongrijpbaars nodig om de bevolking te kunnen sturen. De aliens zullen binnenkort digitaal contact met ons opnemen en eisen dat Amerika de baas wordt van de wereld en dat de subdivisie BRUSSEL heel Europa in haar macht neemt inclusief Rusland.
  De derde subdivisie wordt dan China.
  Voor het midden oosten zal Israel de minst slechte optie zijn,
  aldus het digitale bericht.

  4 likes
  • Wederom helemaal niets tastbaars. Een brief aan de FBI met allerlei dubieuze uitspraken, afkomstig van een decaan. Decaan??? Ik ben toevallig ook decaan. Ook ik kan een brief schrijven, gericht aan de FBI. Dit zegt helemaal niets over ufo’s en aliens. Dit zegt iets over die decaan.

   6 likes
   • Veel plezier met het blok voor jouw hoofd!!

    Dus jij hebt bijna continu vakantie!?

    6 likes
    • tikkertje

     Zo, je bent decaan? Dus jij hebt ook al die lesstof gehad die voor de helft is vervalst zodat je in deze verdraaide schijnmaatschappij kan meehobbelen of andere een loer draaien zodat die ook meelopen in de pas.

     Wat weet jij dan in hemelsnaam van de werkelijke wereld???

     8 likes
     • Bewijs…. bewijs… bewijs…. bewijs… bewijs… er is geen flintertje bewijs, alleen geleuter…

      1 likes
    • Ah, ik merk nu toch iets van irritatie, Martinus!

     Ergo, wie niet meedoet met die onge-lo-fe-lij-ke ufo en alien onzin is dus degene die een blok voor zijn hoofd heeft? Degene die geloven in de holle aarde, de aliens onder ons, de ufo’s die onze kernwapens in de gaten houden, bouwwerken op de maan etc. dat zijn de ware intelligenten onder ons. Degenen die de werkelijkheid pas echt zien zoals die is.

     Tja, ik zeg je: gras is blauw. En je bent een echte idioot en hebt een ongelofelijk bord voor je kop als je zegt dat het gewoon groen is. Dan ben je een naieve mainstream media slaaf.

     1 likes
     • Als je met jij neus in stront wordt geduwd en je blijft ontkennen dat het naar stront ruikt, dan heb je wel een aardig blok voor het hoofd.

      Ik hoop maar dat jij als decaantje een andere houding hebt naar de leerlingen, maar ik vrees dat het daar niet beter is met deze demagogische inslag. Dat soort types kennen wij allemaal nog uit onze jongere jaren, types die vroeger gepest werden en dan later autoriteit pogen te halen uit het worden van scheidsrechter, leerkracht etc. (Niet allemaal maar bij jou kan het niet missen vrind)

      Ufo’s zijn een feit, blijf gerust ontkennen en ik blijf jou ook met veel plezier wijzen om het blok dat jij wenst te ontkennen.

      1 likes
   • Nog even iets anders ik heb deze “objecten” met mijn eigen ogen waar genomen en zien verdwijnen in het niets wat er in dat FBI stuk staat komt wel overeen met wat ik ervaren heb.

    4 likes
    • Herkenbaar Ronald, deze objecten zijn vaak genoeg te zien. Je moet het alleen wel willen zien. Ik heb een hele mooie grote schijf gezien in de nacht, geweldige ervaring!

     De mensen die haast met religieus fanatisme het UFO fenomeen ontkennen zijn nog niet te redden met een UFO landing voor hun neus. Tikkertje is zo’n typische demagoog met een blok voor het hoofd.

     5 likes
   • Kijk even naar Jeremy Thomas ufo op youtube krijg je beeld waar het over gaat.

    3 likes
    • Nog even iets anders ik heb deze “objecten” met mijn eigen ogen waar genomen en zien verdwijnen in het niets wat er in dat FBI stuk staat komt wel overeen met wat ik ervaren heb.

     5 likes
 2. “Podesta bevestigde dat Clinton, indien ze in november wordt verkozen tot president, zoveel mogelijk documenten over Area 51 openbaar zal laten maken.”

  Gaat mevr. Clinton dat weer doen via een amper beveiligde e-mail server?

  13 likes
 3. Als deze documenten echt zijn, dan is dit best wel creepy. Dan zitten die wezens misschien wel in mijn huis in de kroeg, zonder dat ik er iets van merk.

  Dan heb ik liever fysieke aliens. Die kan je van onze Aarde afschoppen als het nodig is.

  3 likes
  • rocinante

   Je hoeft je helemaal niet druk te maken, want ook de mensheid zal in de toekomst dezelfde gaven hebben al zij. De mensheid is nu eenmaal zo omdat het nog laag op de evolutieschaal staan en in verhouding tot hen een zeer jong ras.

   8 likes
 4. Ik lees nergens dat ze ons komen redden van rampen en Rampenbestrijdingscentra, samen met ons, komen opzetten.

  1 likes
  • Onze grootste ramp is de mens zelf.
   We schuiven steeds de verkeerde leiders naar voren.
   Verander de wereld door leiders aan te stellen die respect hebben voor ieders ontwikkeling en welzijn ipv macht en manipulatie.
   Dan zullen ook op hun de hulp en samenwerking van buitenaardsen kunnen rekenen.

   6 likes
 5. NASA speurt naar (bewoonbare) planeten,,SETI speurt naar ET,S,buitenaardsen zijn hier al en dan weer niet wat is,t nou welles nietes?? er is geen touw aan vast te knopen , bla bla bla .

  4 likes
 6. Was het geen Pokemon?

  4 likes
 7. Hallo mensen ik en mijn partner zijn al een aantal jaren bezig met het analyseren van beelden van zogenaamde ufo,s het zijn inderdaad wezens die hun trillingsfrequentie kunne veranderen het is al begonnen met Billy Meijer als je naar zijn beelden kijkt zie je dat ze vaak onscherp zijn heeft met deze trillingsfrequentie te maken. Op dit moment is er een man in Florida genaamd Jeremy Thomas hij heeft een manier gevonden om met een infrarood mogelijkheid en een volgkijker beelden te maken van de naar mijn mening “esoterische wezens” kijk zelf maar https://www.youtube.com/watch?v=hQ_9FsrR9Fg hijzelf noemt ze variable anomalies ik analyseer deze beelden en zie het anders maar tot zover. zie ook https://www.youtube.com/watch?v=xk7Zgu6aN4g

  4 likes
 8. Zo gouw er toegegeven wordt dat er buitenaards leven is ,moeten wij zoeken waarvan zij ons proberen af te lijden.
  Dries

  3 likes
 9. Afleiding waarschijnlijk en het is een feit dat zo,n beetje alles wat wij aan wetenschap voor kennis krijgen en wat de main stream media ons als informatie geeft een grote leugen blijkt te zijn .
  33 Satan doet zijn uiterste best om ons naar de andere wereld te sturen als mensheid dus die zou ik maar niet geloven als ik jullie was..

  2 likes
 10. Heel mooi dat het belangrijkste weggelaten word; wat aangehaald word is een memorandum van een persoon die al die dingen beweerd en hij heeft deze informatie uit “SUPERNATURAL MEANS” bovennatuurlijke bronnen dus. aluhoedje afgezet wellicht.
  Er zijn wel getuigen die vage beweringen doen tegenover mensen van de FBI maar dat is dus niet wat de FBI zegt dat de werkelijke toedracht is. Wel een hoop documenten dat aantoont dat de FBI dit fenomeen serieus moet onderzoeken, maar vooral omdat het tot massahysterie kan leiden.
  Er staan enkele interessante documenten waarin de US airforce een methode aangeeft waarmee men via een vliegtuig veel hoger in de lucht schotels aan een draad kan hangen die veel lager vliegen en door het vieren van kabels kan lijken alsof ze veel sneller kunnen accelereren dan vliegtuigen kunnen doen, alsook dat vele van die ‘buitenaardse manoeuvres’ hieraan kunnen toegeschreven worden.
  De rest van het document staat vol met HOAXES en hoe ze zijn uitgevoerd, dus dank voor deze documenten die net meer aantonen dat ufo ‘s van aardse origine zijn.

  2 likes
 11. Ze willen zich hier vestigen.
  Geeft wel te denken over hoe het er daar aan toe is.
  Misschien hebben ze ook een sadistische god.

  1 likes
 12. De ” REDDERTJES” slapen bij nachte, ze lagen bij nacht in het veld, ze hielden voor trouw de wachte , ze hadden hun Schaapjes geteld, daar hoorde zij D’ENGELEN zingen……………

  0 likes
 13. Hoe lees je in godsnaam dat PDF-je?

  0 likes
 14. als de wereldleiders weten dat er buitenaards leven is, waarom investeren ze dan nog geld in telescopen? Ra ra ra.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.