Buitenland

Genoeg is genoeg: Europese regeringen hebben buik vol van George Soros

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoewel een aantal Europese overheden stappen heeft ondernomen tegen Amerikaanse ngo’s die ‘democratie en globalisering’ bevorderen (lees: regimeverandering nastreven), zal de VS waarschijnlijk niet stoppen met het ‘exporteren van democratie’.

Onder andere Hongarije, Polen en Tsjechië hebben zich kritisch uitgesproken over door Amerika gesteunde niet-gouvernementele organisaties (ngo’s).

De Hongaarse minister-president Viktor Orban en de Tsjechische president Milos Zeman hebben groepen die worden geassocieerd met de Amerikaanse miljardair George Soros beschuldigd van inmenging in hun interne aangelegenheden.

Meer subtiele manieren

Professor Anatoli Petrenko zei dat de VS de ngo’s, ondanks de reactie van Europese leiders, zal blijven inzetten.

“Het is een hele handige manier om ‘democratie te exporteren’,” zei Petrenko tegenover Radio Sputnik. “Misschien zal er een verandering plaatsvinden en zullen ze overschakelen op meer subtiele manieren.”

Hij reageerde sceptisch op claims dat deze organisaties niets te maken hebben met de Amerikaanse overheid.

Budget

“Deze organisaties hebben een bepaald budget,” legde hij uit. “Het is niet zo dat Soros wat geld heeft verdiend en dat vervolgens investeert in democratie op aarde.”

Eerder verklaarde president Trump dat de VS niet langer zal proberen haar politieke systeem op te dringen aan andere landen.

Signaal

Volgens Petrenko zagen de Europese leiders deze uitspraak als een soort signaal. Ze durven nu op te staan tegen de door Amerika gesteunde ngo’s.

“Het valt alleen te bezien of ze voet bij stuk houden en er daadwerkelijk iets aan gaan doen,” besloot hij.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
5 jaren geleden

LS…

Soros is de grootste smeerlap die op aarde rondloopt… Daar zijn Bush / Clinton / Obama / Trump / Kissinger / Mc Cain / Bilderbergs / Rutte etc. etc. maar puppets bij… Oh neee ! Het zijn de puppets van Oom Soros ! Benjamin Fulford kom er maar in en doe wat je beloofd hebt !

Richard
Richard
5 jaren geleden

Soros is zoiets als kanker. Zeer kwaadaardig en zaait zich snel uit door de hele samenleving.
Kanker moet je met alle mogelijke middelen voorkomen, zo niet genezen, maar vaak is het dan al te laat.

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Deze meneer Zwart is onderdeel van de agenda. Alles komt tot stand door drie eenheden. Goed en slecht=wordt samen 1 einddoel. Hij heeft zijn werk al gedaan(chaos gecreëerd) en kan dus nu weg. Na chaos komt weer een “oplossing”.
Alles werkt via het geldsysteem en hun dienaren. Vooraf gepland.
Geldsysteem verloopt via zon,maan sterrenhemelcycli”s. Zoals ook geloven/feesten.
Op 9 april(palm zondag) jaagt Jezus alle handelaren uit de tempel. Bij de Joden het shemitah gebeuren. Dit is een zeldzame gebeurtenis en verloopt via zeldzame aantal zon/maan verduisteringen achter elkaar. Die hebben we al gehad/zitten we nog in. Dit gebeuren betekent: alle schulden vereffenen en de graanschuren moeten worden volgestouwd.(geen handel=geen voedsel in winkels etc) Betekent dus ook chaos.
Volgens vele economie kenners(via geloof of systeem/pc berekeningen is het geldsysteem nu toch echt OP! Er valt niks meer te fixen/sjoemelen etc. Vandaar dat maart/april gezien wordt als het einde van het geldsysteem. VS/EU.
Rusland voert the grand final uit.(agenda21/30) Zie poster sint petrusburg WK 2018. Draak met kop als voetbal naar lucht wijzende/astronaut/teken van oneindigheid/het grijze paard met ruiter=honger/zie 4 ruiters etc. Het joris en de draak verhaal. Vuur en water gevecht. + en – . Positief en negatief etc bereikt zijn piek= explosie! Petrus(waar de stad naar vernoemd is heeft 2 sleutels/1 om de hemel te openen/1 om hem weer te sluiten. Voetbal toernooien(sport/muziek etc) zijn er om geld binnen te harken voor technologie/handel/macht overnames etc.
Voor ons lijkt het of er slechte en goede mensen/landen zijn, maar het systeem en zijn dienaren dienen en sturen ons. Alles is 1 pot nat.
Verdeling van macht over de wereld:
1. Bloedlijnen(koningen/adel etc)/hoogpriesters(geloven)/grootmeesters(vrijmetselarij/groeperingen/stichtingen etc) Deze mensen staan in verbinding met elkaar. Onze koning/huis is grootaandeelhouder van ons land. Staat in verbinding met de banken/centrale bank. Ook Rechtssysteem= wereldrechtbank Den Haag(NWO) bv.
2. De strijdmacht(oorlogvoerende)
3. Gewone mensen
2 en 3 staan onder 1.
Dit is een drie eenheid. Zo ook ons politiek stelsel.(trias).
Via hegeliaanse dialectiek bereikt men altijd hetzelfde einddoel. Mensen worden gebruikt als offers. Links of rechts om/ Via voor of achterdeur etc. Het maakt niet uit. Daarnaast heb je ook nog te maken met technologie als macht: data/satellieten etc. Die het weer en mens controleren/”gevangen” houden.
Vertel mij maar eens een oplossing, want volgens mij bestaat die er niet. Niet zonder chaos/bloed vergieten etc., want die piek op alle vlakken komt. Omdat de natuur/wetten nu eenmaal zo werkt/werken

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x