Buitenland

Wie heerst over de wereld en start oorlogen en pandemieën? Deze Europarlementariër heeft het antwoord

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Wie heerst over de wereld? Wie start oorlogen en pandemieën? Is het Biden? Is het Poetin? Geloven dat de farmaceutische industrie gezonde burgers wil, is hetzelfde als geloven dat de militaire industrie streeft naar wereldvrede, zei Europarlementariër Mislav Kolakusic in het Europees Parlement.

BlackRock, Vanguard en State Street – investeringsfondsen waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord – beheren meer dan 15 biljoen dollar aan vermogen. Deze vermogensbeheerders hebben belangen in alle grote farmaceuten, media, transportbedrijven, wapenfabrikanten en banken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onverzadigbare hebzucht

Het zijn de grootste aandeelhouders van onder meer Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson. Ze hebben een meerderheidsbelang in zes van de 10 grootste farmareuzen. Ze hebben een meerderheidsbelang in alle bedrijven die coronavaccins hebben vervaardigd.

Het feit dat we kampen met torenhoge inflatie, die gewone burgers nog het meest treft, is geen economisch fenomeen, maar het gevolg van de onverzadigbare hebzucht van de eigenaars van deze vermogensbeheerders die de prijzen bepalen, stelt Kolakusic.

Volstrekt helder

Ze hebben ook de militaire industrie in de zak. BlackRock, Vanguard en State Street bezitten de grootste wapenfabrikanten, waaronder Lockheed Martin, Boeing en Northrop Grumman.

Het is volstrekt helder wie over de wereld heerst en alle belangrijke besluiten neemt, of het nu gaat om oorlogen of pandemieën, zegt Kolakusic.

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Mislav Kolakusic uit Kroatië slaat hier de bekende spijker op zijn kop!

Natuurlijk zijn het niet Joe Biden of Vladimir Poetin die de wereld beheersen.

Het zijn inderdaad BlackRock, Vanguard en State Street die de touwtjes stevig in handen hebben. En dat is bepaald niet bedoeld om de mensheid op welke manier dan ook van dienst te zijn.

Dit verhaal doet mij denken aan een filmpje, dat ik, denk ik, een jaar of zo geleden heb gezien van Tim Gielen en DAT laat overduidelijk zien wat er precies speelt.

Het ging om een pyramide: in de top vind je dus de bovengenoemde instituten en daaronder alle verdere lagen.
Het gaat over ALLE bedrijven zo’n beetje ter wereld. De meeste bedrijven hebben uiteraard aandeelhouders en de grootste worden institutionele beleggers genoemd. Dat zijn dan de vertegenwoordigers van BlackRock, Vanguard en State Street.

Daarin werd uitgelegd dat ALLES door deze gasten wordt beheerd:
het voedsel dat je eet, het bed waarin je slaapt, alle drank, sigaretten, de benzine die je in je tank stopt, de hele farmaceutische industrie en zo kan ik nog wel een poosje doorgaan.

Dat betekent in feite, dat deze gasten JOUW hele leven beheersen. Tot voor kort was dat natuurlijk niet zo duidelijk, maar inmiddels zijn wij met z’n allen in een stroomversnelling terechtgekomen en lijkt er geen stoppen aan.

Eerst hebben ze gezorgd dat ze ALLES in handen kregen en NU gaan ze dat gebruiken om IEDEREEN op deze aarde onder een wereldomvattend communistisch systeem te brengen.

Maar…. WIJ zijn er ook nog en zullen ze het verrekte lastig gaan maken. Dat is wat mij betreft geen dreigement, maar een absolute BELOFTE.

Beautiful nature
Beautiful nature
1 jaar geleden

Dit is bekend. Maar wat nog belangrijker is; hoe en door wie gaan ze aangepakt worden? Ze hebben het recht niet om de mensheid te onderwerpen!

Ali
Ali
1 jaar geleden

is dat niet een beetje aan de lage kant? Vanguard is een prive investeringsbedrijf waarvan de aandeelhouders niet bekend zijn. Vanguard bezit ook de meeste aandelen in Black Rock. Het totale vermogen van de elite is absurd veel, er gaan geruchten over bedragen van 1.000 triljoen US$, das 1.000.000.000.000.000 US $ en wellicht nog meer.

Joan
Joan
1 jaar geleden

Ja, en wie hebben de daadwerkelijke leiding bij blackrock en vanguard, welke families/bloedlijnen führen deze misdadig grootste kapitaalbundeling ooit?
Juist!

Wat dat betreft is het echter veel meer benauwend hoezeer de invloed via deze machtsconcentraties is op onze cultuur.
Neem bijvoorbeeld karnaval.

Het was ooit het feest waarbij het licht van het donker werd onderscheiden.
Ja, anarchistisch ogende gebruiken hielden op speelse wijze sociale hiërarchieën tegen hrt licht. In rollenspellen wachtten heren op hun bedienden, dwazen vertelden de waarheid in het gezicht van de machtige, stadhuizen werden bestormd.

De oude orde viel. Althans voor een korte tijd.

Deze gebruiken leken in latere eeuwen zo vreemd dat de spirituele en seculiere autoriteiten ze alleen in een streng gecastreerde vorm konden toestaan.
Eerst castreerde de katholieke Kerk, het satanische vaticaan, dit vrijheidsfeest waarbij de machtigen werden ontlarft,
tegenwoordig hebben we nep-autoriteiten, van burgermeesters a la een bruls t/m een kamervoorzitter als een bergkamp, die elke vorm van misdadige machtsontlarving pogen te onderdrukken.

Al deze idioten worden aangestuurd via het wef met in de achtergrond ….juist blackrock en vanguard, de ware marionetten bespelers.

De mate waarin bij karnaval en kabaret in vtijheid wordt gespot met de machthebbers, zegt veel over hoe vrij een volk daadwerkelijk is.

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x