CoronaBuitenland

Geert Vanden Bossche verwacht sterftegolf in landen met hoge prikgraad: ‘Tot 30-40 procent’

Help door dit met anderen op je social media te delen!

Vaccinoloog Geert Vanden Bossche voorspelt een golf aan ziekenhuisopnames en ernstige ziekte, enkel en alleen in landen met een hoge vaccinatiegraad, zei hij recentelijk in gesprek met techondernemer Steve Kirsch.

Er staat ons nog heel wat te wachten, vatte Kirsch zijn woorden samen. Dit is het eerste bedrijf en nu moeten we ons voorbereiden op het tweede bedrijf. Hij vroeg Vanden Bossche hoeveel doden hij verwacht. “Twee keer zoveel, drie keer zoveel?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gedecimeerd

Wat we gaan meemaken zal volstrekt ongekend zijn in termen van de omvang van de golf aan ziekte en helaas ook sterfte, antwoordde Vanden Bossche, voormalig vaccinwetenschapper van de Bill & Melinda Gates Foundation.

Hij zal niet verbaasd opkijken als de bevolking in landen met een hoge vaccinatiegraad wordt gedecimeerd, en verwacht bij sommige bevolkingsgroepen sterftepercentages tot 30-40 procent.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
23 dagen geleden

Helaas geloof ik Geert van den Bossche op zijn woord. Hij heeft het tot nu toe praktisch altijd bij het juiste eind gehad.

Aangezien Nederland één van de landen is, waar een groot deel van de bevolking meegedaan heeft met dit wereldwijde experiment, zullen hier dus ook nog veel meer mensen sterven dan normaal te verwachten zou zijn.

Ik houd mijn hart vast voor wat er de komende paar jaar nog allemaal op ons af zal komen.

Zoals jullie weten, wonen mijn man en ik al bijna 11 jaar in een appartementencomplex voor ouderen.

Ik moet eerlijk zeggen, dat tot nu toe de schade nog redelijk beperkt is gebleven. Er zijn een paar ouderen overleden, méér mensen ziek geworden, ook met ziekenhuisopnames, maar toch valt het alleszins mee.

En dan te bedenken, dat begin 2021 praktisch alle bewoners bijna juichend naar de prikstraat gingen en er ook weer juichend vandaan kwamen.

Bijna niemand van de bewoners had begrip voor mijn man en mij, dat WIJ niet mee wilden doen. Samen met mijn toenmalige buurvrouw, die lid was van de Jehovah’s Getuigen en nog twee andere buurvrouwen, waren wij de uitzonderingen op de toenmalige regel.

Nu is de situatie wel een beetje anders. Sommigen hebben zich wel maximaal laten prikken, maar er zijn er óók heel veel, die na 2 prikken zeiden: Ze bekijken het maar.

Gisteren had ik een gesprek met mijn zus, die vertelde, dat er meerdere mensen uit haar vriendenkring (allemaal uiteraard NIET gevaccineerd) ziek waren (en dan bedoel ik ernstig ziek). Daar maakt zij zich best wel zorgen over.

Omgekeerd: in onze vriendenkring (OOK allemaal NIET gevaccineerd) is er, buiten af en toe een griepje, NIEMAND ernstig ziek.

Ik heb er absoluut totaal geen verklaring voor. Zou het dan TOCH misschien iets te maken hebben met dat begrip “shedding”? Dat deze mensen te veel in contact zijn geweest met geprikte mensen?

Ik heb er geen antwoord op. Het kan ook zomaar toeval zijn.

Schoof Dicks
Schoof Dicks
23 dagen geleden

En dat zal leiden tot ongekende chaos. Wat ga je dan doen als coordinatortje veiligheid? Van de burgers die je hebt gedemoniseerd hoef je niet veel meer te verwachten.

Joop
Joop
23 dagen geleden

Oppakken die moordenaars genocide door nazi’s Rutte en co met de oranjes prikpooiers geld beluste artsen ggd enz.

Tepelkloofje
Tepelkloofje
23 dagen geleden

Helaas zal men de sterfte niet toewijzen aan de injecties, maar aan klimaatverandering.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x