Homepagina » Wereld » Overal ter wereld worden deze mysterieuze geluiden gehoord. Waar komen ze vandaan?
Overal ter wereld worden deze mysterieuze geluiden gehoord. Waar komen ze vandaan?

Overal ter wereld worden deze mysterieuze geluiden gehoord. Waar komen ze vandaan?

Inwoners van steden over de hele wereld – van Taos tot Windsor en van Blackburn tot Auckland – horen vreemde brommende geluiden die ze niet thuis kunnen brengen.

De bromtoon wordt vaak vergeleken met het geluid van stationair draaiende motoren. Mensen die ze horen kunnen er helemaal gek van worden.

Wetenschappers hebben de mogelijke bronnen van de geluiden onderzocht, waaronder industriegebieden, elektriciteitsmasten, parende vissen en zelfs massahysterie.

Raadsel

In 1991 werd de bromtoon gehoord door inwoners van Taos in New Mexico. De overheid kon de bron niet achterhalen en uiteindelijk leek het geluid vanzelf weer te verdwijnen.

In 2012 werd het mysterieuze geluid ook gehoord door tienduizenden Canadezen. Wetenschappers slaagden er niet in het raadsel op te lossen.

Overal

Ondertussen dook het geluid overal ter wereld op: Schotland, Nieuw-Zeeland, Engeland en verschillende Amerikaanse staten.

Er werd zelfs geclaimd dat de geluiden werden voortgebracht door UFO’s. Anderen beweren dat HAARP verantwoordelijk is voor de bromtoon.

Bekijk de video hieronder:

[Gizmodo]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ikzelfzelf
ikzelfzelf
3 jaren geleden

Die geluiden worden veroorzaakt door thermo-akoestiek.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Thermo-akoestiek

flora
flora
3 jaren geleden

Ik woon rustig ,maar in mei , in die warme dagen , toen heb ik ‘s nachts een hele tijd in m’n venster raam gezeten luisterend naar geluiden die ik niet kende …. net alsof Francorchamps bij mij in de buurt lag , en er een cross organiseerde …. en dat geloei periodiek aanhield , soms wat uitdrukkelijker ,dan op grotere afstand . Er waren momenten dat een HST in de verte (?) voorbij donderde….en soms was het even stil .
Ik herinner mij dat ik dit al een 2-3 tal keren had gehoord , eventjes … niet opgestaan , en weer geslapen , maar door de warmte , en het niet kunnen slapen heb ik het deze keer zéker 15’ min zitten naar luisteren

Retep
Retep
3 jaren geleden

Ik heb de hum ook gehoord tussen oktober vorig jaar en januari. Vier maanden gekmakend gebrom. De hele regio stond er ‘s nachts in, dat wil zeggen in de stad, in en naast gebouwen. Die stonden volledig te resoneren op iets onduidelijks. Maar ik leek de enige te zijn die het waarnam. Alleen in de natuur was er niks te horen. Klachten ingediend etc. en zelf geprobeerd vanalles te achterhalen. Rondgefietst in het midden van de nacht, maar NIETS gevonden. Uiteindelijk hield het helemaal uit zichzelf weer op. Ik heb in die maanden veel moeten denken aan tunnel boormachines. En de politiek, ondernam die iets? NOPE, zoals gewoonlijk niet thuis voor zulke dingen. Weet je ook weer waar we staan als burger. Ik heb echter één ding gevonden toen, namelijk het Amerikaanse GWEN tower systeem (komt het weer) wat af en toe gebruikt wordt en die een resonantie direct langs de bodem van de aarde stuurt. Het bereik van dat spul is ongeveer 4000 km. Maarja, je kunt dat onmogelijk aantonen.

x

Check Also

fbi

FBI doet geheimzinnig over mogelijke UFO-waarneming: ‘Langwerpig, cilindervormig object’

De FBI zei op de hoogte te ...

gevechtspiloot

Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x