Homepagina » Buitenland » Gegijzeld, vastgebonden en bedreigd: Meisje (17) dat gedwongen werd tot chemotherapie vertelt haar verhaal
Gegijzeld, vastgebonden en bedreigd: Meisje (17) dat gedwongen werd tot chemotherapie vertelt haar verhaal

Gegijzeld, vastgebonden en bedreigd: Meisje (17) dat gedwongen werd tot chemotherapie vertelt haar verhaal

De 17-jarige Cassandra Callender werd door de overheid gegijzeld en gedwongen om chemotherapie te ondergaan. Ze vertelt nu voor het eerst sinds ze is ontslagen uit het ziekenhuis haar verhaal.

Toen Cassandra probeerde een second opinion te krijgen nadat ze was gediagnosticeerd met hodgkinlymfoom, verplichtte de staat Connecticut haar tegen haar wil chemotherapie te volgen.

In een exclusief interview met The Truth About Cancer onthult Cassandra hoe haar huis werd omsingeld door maar liefst 12 politiewagens, hoe ze uit haar huis werd gehaald, werd vastgebonden, verdoofd en gedwongen chemotherapie kreeg toegediend. Als ze voor de keuze had gestaan, zou ze een alternatieve behandeling hebben gekozen.

Onherstelbare schade

Ze deed onderzoek naar chemotherapie en kwam tot de ontdekking dat het giftig is en mogelijk onherstelbare schade kan toebrengen aan de voortplantingsorganen, blaas, het hart, de longen, het zenuwstelsel en de nieren. Samen met haar moeder besloot ze een andere route te kiezen, één die veiliger en minder giftig was.

Toen haar moeder boodschappen aan het doen was, verschenen er 12 politieauto’s bij haar woning om haar te gijzelen. Artsen vertelden haar en haar moeder dat chemotherapie ‘de enige oplossing was’ en dat ze zonder de behandeling 100 procent kans had om te sterven.

Waarschijnlijk hebben de artsen dan nog niet gehoord van Billy Best, die in 1995 werd gediagnosticeerd met hodgkinlymfoom en zichzelf genas met Essiac thee. Twintig jaar later is hij nog springlevend en kankervrij. Hij bracht zelfs een boek uit: The Billy Best Story: Beating Cancer with Alternative Medicine.

Bont en blauw

Cassandra had geen zin in de verschrikkelijke bijwerkingen van chemotherapie en liep in november 2014 weg van huis. Toen de autoriteiten dreigden haar moeder in de gevangenis te gooien kwam ze weer thuis. In december 2014, op een dag dat er verder niemand thuis was, werd haar huis omsingeld door politieagenten. Ze beukten op de deuren en ramen terwijl de 17-jarige zich verstopte in een kast en huilde.

In het ziekenhuis werd Cassandra door liefst 12 verplegers vastgebonden aan haar polsen en enkels. Een zuster prikte een naald in haar nek om haar te verdoven. “Op dat moment voelde ik me geen mens meer,” zegt Cassandra. “Mijn enkels en polsen waren bont en blauw toen ik wakker werd.”

Medische tirannie

In de vijf maanden daarna kreeg ze dodelijk vergif in haar lichaam geïnjecteerd. Ze kreeg te horen dat ze geen eten zou krijgen als ze de behandeling weigerde. Ze mocht haar kamer niet uit en bij de deur stond een bewaker. Ze mocht geen telefoontjes plegen. Ze mocht niet naar buiten. “Zelfs gevangenen mogen nog een uur per dag naar buiten,” zegt Cassandra.

Onwetendheid en arrogantie gaan hand in hand. Agenten die in dienst zijn van Big Pharma. Oncologen die giftige behandelingen voorschrijven die ze zelf nooit zouden nemen. De VS is niet alleen een politiestaat en een fascistische oligarchie, maar een medische tirannie, zoals blijkt uit het verhaal over dit meisje dat alleen maar een second opinion wilde.

We zien al ‘verplichte vaccinaties’ in Californië. Amerika heeft het meest agressieve vaccinatieprogramma ter wereld en tevens de hoogste babysterfte. Founding father Benjamin Rush waarschuwde meer dan 200 jaar geleden al dat medische vrijheid aan de grondwet moest worden toegevoegd. Zo ver kwam het niet. Vind je het ook erg wat dit meisje is aangedaan? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook. Cassandra heeft ook een GoFundMe-pagina.

[The Truth About Cancer]


Vind je deze informatie belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Zou ook graag de andere zijde van het verhaal willen horen/lezen…

  5 likes
 2. doen we ook nog aan bronvermelding???

  6 likes
 3. Dat blijft zo totdat men alle opstaat en dat kan pas gebeuren als we alle wakker worden en hoe krijg je dta voor elkaar om iederene te bereiken.
  Schrijf op briefgeld bv; google naar jade helm irma schiffers

  9 likes
 4. zeer ongeloofwaardig.
  gewoon reclame voor essiac thee, die als het ware “terloops” vermeld wordt.

  5 likes
  • Het enige dat hier ongeloofwaardig is, is jouw reactie. Als je even op google zoekt dan kun je zien en lezen dat dit verhaal klopt.

   Als je dat gedaan hebt dan hoor ik graag de correctie op jouw woorden terug.

   3 likes
 5. PS

  google naar; jade helm 15

  4 likes
 6. Big Pharma op zn best.

  4 likes
 7. Ze is nu genezen van haar kanker…

  3 likes
 8. Tja,ik denk dat t allemaal erger is dan we denken,,,,en ik ben nog wel zo idealistisch dat ik toekomst zie voor complementaire geneeskunde,niet meer in mijn aardse bestaan geloof ik….ik kom wel weer teug als alles wat humaner georganiseerd is en dat zal even duren…..

  2 likes
 9. ik heb ook non hodgkin en hodgkinlymfoom gehad + mijn witte bloedlichaampjes waren ver te zoeken . zagen ze met een punctie heb 8 ghemoos gehad in 4 maanden en dat alweer 2 jaar geleden in oktober ;maar ook ik neem nu wel tot mij ander stoffen om de giftigheid uit mijn lichaam te verdrijven . en voel me daarbij toch aardig goed .

  2 likes
 10. Of dit specifiek verhaal nou helemaal klopt of niet.
  We zijn hier met 7 miljard mensen.. het gaat om vele miljarden dollars en uiteindelijk zelfs ook nog om een middel dat werkt…
  Het is vervelend maar we zijn in het grote plaatjes nummers en experimenten moeten worden gedaan om iets voor elkaar te krijgen. Daarom bestaat het vreselijk concept proefdier nieg steeds en is het een publiek geheim dat (google hier maar eens naar) je als patient met bv kanker zo maar, zonder het te weten, bij de controle groep kan zitten. Wat betekend dat je geen enkele werkzame stof binnen krijgt om het verschil te meten met mensen die wel het medicijn krijgen. Je zal er maar bij zitten!

  Het is even schandalig als dat het nodig is om tot een werkzaam middels te komen. Gelukkig is voor een percentage van de patienten het placebo effect al genoeg om het lichaam zichzelf te laten genezen.. maar daar kunnen we natuurlijk niet zoveel mee.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

gebeuren

Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen

Er gebeuren allerlei bizarre dingen op aarde. ...