Buitenland

‘Laten we duidelijk zijn: Joe Biden heeft de verkiezingen niet gewonnen’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vrijwel alle grote media hebben Joe Biden uitgeroepen tot winnaar van de verkiezingen, zelfs het doorgaans Trumpgezinde Fox News. Er is maar één groot nieuwsnetwerk dat heeft besloten om te wachten tot de uitslag officieel is: Newsmax TV.

Gisteren zei woordvoerster van de Republican National Committee Elizabeth Harrington op Newsmax dat er duidelijk bewijs is dat de Democraten hebben geprobeerd ‘de verkiezingswinst van Trump te stelen’.

“Wat er nu gebeurt, is een schande. Dit past niet bij de Verenigde Staten, waar we eerlijke en vrije verkiezingen hebben. Niet mediaorganisaties, maar kiezers bepalen wie de verkiezingen wint,” zei ze.

Harrington merkte op dat de media er altijd naast zitten. Zo schreven ze eerder dat Brett Cavanaugh nooit opperrechter zou worden. “Als de media alles bepalen, zou er sprake zijn van collusie en zou Trump niet eens president zijn. Ze hebben 4 jaar lang geprobeerd de verkiezingsuitslag van 2016 ongedaan te maken.”

We stappen naar de rechter en ik denk dat we gaan winnen

Harrington zei dat de Republikeinse Partij de uitslag op alle mogelijke manieren zal aanvechten via de rechter. Over het bewijs zei ze: “In Nevada brachten dode kiezers hun stem uit, er kwamen busjes aanrijden vol stembiljetten voor Biden en Harris, en wat er in Pennsylvania is gebeurd, is ongrondwettig. De gouverneur mag niet bepalen dat er na verkiezingsdag nog stembiljetten geaccepteerd worden. En we weten natuurlijk allemaal wat er is gebeurd in Philadelphia, waar onze poll watchers geen toegang kregen tot de stembureaus.”

“Laten we duidelijk zijn: Joe Biden heeft deze verkiezingen niet gewonnen. President Trump is de winnaar,” benadrukte Harrington. “We stappen naar de rechter en ik denk dat we gaan winnen.”

4.6 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rinus
Rinus
2 jaren geleden

Goed bezig

Hansz Pint
Hansz Pint
2 jaren geleden

4 jaar gepoogd om Trump weg te krijgen, niet gelukt… dus Moest het via frauduleuze elections gebeuren !
De grote vraag is Hoe…krijg je daarvan het harde bewijs op tafel ?!?

Piet
Piet
2 jaren geleden

Dit recht zetten zal DE shift zijn waar alle goedgezinde mensen io zitten te wachten…

rop
rop
2 jaren geleden

Het gekke grote Mensengedoe. bestaat alleen maar uit, intimidatie, manipulatie, macht, en nog veel meer van deze dwazen grote mensenwereld, iedereen deelt er aan mee, de persoon ,de groep, overheden de massa, allemaal loopt men krijsend en scheldend vloekend zaaiend en zijn intimidatie, manipulatie alle richtingen heen, de mensheid is compleet door gedraaid, en dat alles vinden we ook nog normaal, dat deze abnormaalheden geheel normaal is geworden. maar abnormaalheden dienen recht gezet te worden, en dat gaat dan met intimidatie ,manipulatie, Macht. de mensheid is en heeft zijn eigen kerkers gemaakt, met al zijn verwardheden en vervormend beelden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x