Paranormaal

Neil Armstrong verschijnt aan medium Robbert van den Broeke

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de nacht van 10 op 11 november voelde paranormaal medium Robbert van den Broeke rond 03.00 uur een liefdevolle aanwezigheid.

Hij zei dit tegen graancirkelonderzoekster Nancy Talbott, met wie hij op dat moment zat te Skypen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In eerste instantie liet hij het een beetje langs zich heen gaan en focuste hij zich er niet goed op. Een paar uur later voelde hij de aanwezigheid nog steeds en werd hij zich opeens bewust van Neil Armstrong, de eerste man (astronaut) die ooit op de maan is geweest en in 2012 is overleden. Robbert ervoer er veel liefde bij. Op de foto’s die hij begon te maken bouwde zich meteen het gezicht op van een man. Dit was onmiskenbaar het gezicht van Neil Armstrong.

Groot geheim

Robbert kreeg hierna sterk contact met Neil. Hij kreeg van hem door dat hij nu in het licht is van waarheid, zuiverheid en liefde. Neil wil laten weten dat hij een groot geheim met zich mee heeft gedragen tijdens zijn leven. Hij wil de mensheid hiervan op de hoogte brengen, maar hij wacht nog op het juiste moment om dit bekend te maken.

Hij gaf door dat de mensen van deze planeet recht hebben op de waarheid. Hij wil mensen alvast via Robbert op de hoogte brengen zodat zij al een beetje aan het idee van een geheim kunnen wennen. Neil kondigde via Robbert aan dat de boodschap als wereldschokkend kan worden ervaren.

Ontmoetingen

We zullen geduldig moeten wachten tot Neil de tijd rijp acht. We hebben het er tijdens de weekend-workshop met Coen Vermeeren uitgebreid over gehad: alle astronauten vertellen momenteel over hun ontmoetingen met UFO’s en buitenaardse wezens waarmee gecommuniceerd wordt.

Op de maan werden buitenaardse schepen, wezens en bouwwerken aangetroffen. De reden dat men bij terugkomst op aarde de foto’s van de maanlanding opnieuw heeft gemaakt op een set, is dat men onmogelijk kon laten zien wat de astronauten werkelijk op de maan hebben aangetroffen.

Bron: Circularsite.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H3CK!
H3CK!
10 jaren geleden

Daar gaan we weer. ‘We zullen geduldig moeten wachten’ Wat is er mis om de waarheid meteen te weten. Salusa, PietjeBell, Neil Armstrong, … Vroeger maakte ze de mensen wijste geloven in één Jezus. Jullie, ook Niburu laat dit toe, laten wel vele valse profeten te revue passeren! Neil heeft zijn heel leven gewacht, nu is ie dood, maakt contact en gaat hij opnieuw wachten. Voor wie houdt u ons?

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

oh, ist weer zo laat?

lalalalaria
lalalalaria
10 jaren geleden

De waarheid in dit artikel wordt grondig uiteengezet en uit de doeken gedaan. Het houd allemaal steek en we merken de resultaten in onze dagdagelijkse bezigheden. Dat Neil uitgerekend aan een paranormale robert van den broeke die bovendien nauw samenwerkt met echte graancirkelwetenschappers zijn verhaal doet spreekt boekdelen. Ik ga mij terugtrekken onder wolkjes van chemtrail en radioactief zeewater en bidden dat vannacht de bomen mij naar het licht zullen dragen opdat de vliegende schotels morgen vanuit de holle aarde telpatische eenhoornen camoufleren.

Rob
Rob
10 jaren geleden

Kan er niet over uit… wat een flauwekul. Punt uit.

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x