Buitenland

Bilderbergclub heeft zinnen gezet op Zuid-Amerika: President Obama volgt braaf de aanbevelingen

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Westen begint haar pijlen steeds meer op Zuid-Amerika te richten. Er worden militaire bases gebouwd, sancties tegen Zuid-Amerikaanse landen worden versterkt en er zijn allerlei strategische en economische projecten gepland. Waarom heeft het Westen haar zinnen gezet op Zuid-Amerika?

Schrijver en journalist Nil Nikandrov stelt dat miljardair David Rockefeller, één van de oprichters van de Bilderbergclub, de revolutionaire processen in Zuid-Amerika altijd op de voet heeft gevolgd. Dictator Fidel Castro kreeg daarbij speciale aandacht van Bilderberg. Onlangs vond de historische heropening van de Amerikaanse ambassade in Cuba plaats. Na 54 jaar is de Amerikaanse vlag weer gehesen in Havana.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er zijn echter nog veel problemen rond de betrekkingen tussen de twee landen. Slechts enkele sancties zijn opgeheven en ook is de omstreden gevangenis voor terreurverdachten op Guantánamo Bay nog altijd niet gesloten.

Daarnaast is er sprake van spanningen tussen de VS en andere Zuid-Amerikaanse landen als Venezuela, Bolivia, Ecuador en Nicaragua, die de genocide op Palestijnen door Israël, het gebruik van strijdkrachten tegen het Libische bewind en de Amerikaanse en Israëlische plannen rond een preventieve operatie tegen Iran openlijk veroordelen.

Meerjarenplannen

De Amerikaanse president Barack Obama volgt braaf de aanbevelingen van de Bilderbergclub. Nikandrov benadrukt dat het belangrijkste geopolitieke probleem van Bilderberg voor landen op het westelijk halfrond de opheffing van de nationale grenzen is.

Er wordt gewerkt aan de North American Union, die in eerste instantie de VS, Canada en Mexico moet verenigen. Toekomstige plannen omvatten een geleidelijke integratie van de landen in Midden-Amerika en Colombia, die volgens plannen van Bilderberg dienen als een Trojaans paard om toegang te krijgen tot de rest van Zuid-Amerika.

Bilderberg wordt tegengewerkt door Bolivia en haar president Evo Morales, die de belangen van de inheemse bevolking verdedigt. Gezien het uitgebreide netwerk van de Amerikaanse legerbases in de regio en de voortdurende militaire oefeningen, kan worden gezegd dat de Bilderbergclub steeds meer betrokken raakt in Zuid-Amerika.

Het aftellen is begonnen

Experts benadrukken dat alleen een select groepje leden van de Bilderbergclub de ware strategie van de organisatie kent. Die strategie wordt zelfs niet onthuld tijdens de jaarlijkse vergaderingen. Het lijkt erop dat Bilderberg de plannen in een hogere versnelling schakelt.

In Brazilië zijn tienduizenden mensen de straat opgegaan om te demonstreren tegen de regering van president Dilma Rousseff. In de afgelopen maanden werd herhaaldelijk gedemonstreerd tegen president Rafael Correa van Ecuador. En vorige week zei president Evo Morales van Bolivia plotseling dat hij de banden met de VS wil aanhalen. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[RT]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Vrijheid
Vrijheid
8 jaren geleden

Schandalig, de agenda 21 van de Bilderbergers wordt steeds transparanter en duidelijker. Wanneer komt de mensheid eens uit hun cognitieve dissonantie, wanneer trekt men de sluiers eens van het hoofd!! Nog even….dan zal de mensheid gevangen worden gezet door de elite, ze lachen zich rot om de schapen die nog steeds slapen en vertrouwen hebben in de propaganda machine zoals NOS en consorten, gehersenspoeld. De wereld stroomt over van allerlei ellende en de media laten maar een fractie zien wat er werkelijk gaande is in de wereld.
September zal de maand worden van het begin van de vernietiging van deze planeet en zijn bewoners, maar de mensheid wil het niet zien, totdat….het te laat is.
Menig new age denker en aanhanger, denken nog steeds oh zo positief, een misleiding, de new age beweging wordt misleid door het valse licht, is allemaal bedacht door de elite.
De roze wolk denkers gedragen zich net zoals de nog niet ontwaakte massa, ze denken dat alles goed zal komen, grijze wollen sokken denkers, nee, het komt zo niet goed. Ze zijn nog steeds positief over de goede uitkomst, maar vraag me af welk boek zij dan lezen, gechannelde berichten zoals op de site van wakkere mensen?? Oplichters zijn het, menig kritische informatie wordt van hun site geweerd, waarom, omdat hier informatie staat dat het niet goed gaat met onze planeet, dat mag niet, het is alleen maar halleluja berichten, dat je op die site al positief kunt zijn over wat de paus heeft te melden op 23 september a.s. in US, zo positief allemaal,wetende dat deze paus kinderen heeft misbruikt, een valse profeet is, hij de aankondiger is van de NWO, als je dan deze mensen, de bedenkers van de site, als je dan tegengas geeft dan krijg je een nare opmerking terug, nee zij werken samen met de donkere krachten, jammer dat mensen deze berichten nog lezen, zwevers en niet geaarde mensen!! Ook schaamteloos dat deze site nog steeds wordt toegestaan, dit echtpaar moet zich schamen met dergelijke verspreide leugens!
Lees maar eens op wanttoknow, het artikel: waarom ik mezelf geen lichtwerker meer noem, de ogen gingen mij echt open, ik snap het en ik wil me niet meer schakeren onder de noemer van lichtwerker. Lichtwerker is puur ego, mensen die dit van zichzelf denken en vinden, zijn bezig met vals licht, ook de channelaars verbinden zich met vals licht, ze hebben allerlei engelen, goden en meesters aan de lijn, laat je nooit verleiden door dit soort valse berichten. Dit is een tijd waar in valse profeten, ook in gewone mensen, zich openbaren, trap niet hun val, zij zijn mensen van het valse licht en werken samen voor de illimunaten/cabal/elite, wow, wel slim bedacht door de illimunaten, trap niet meer in hun val., blijf geaard en lees geen channelings meer, je word gehersenspoeld en je waant je in een wereld van vals licht, wat van de duisternis is, hersenspoeling en nog eens herspoeling.
Deze mensen zijn zo positief, maar als ik vraag noem eens 10 zaken op die nog positief zijn op deze planeet, komen ze tot een paar dingen…keep on dreaming lightworkers!!!

Dit calvinistische land heeft nooit geleerd om na te denken, stemmen nog altijd op dezelfde partijen die ons land compleet kapot maken, wanneer wordt dit volk eens wakker.
Moet het dan straks gaan escaleren, de asielzoekers ook aan jou voordeur kloppen, hier is wel ruimte in jullie huis, wij moeten onderdak en wij komen bij jou/jullie wonen!
In Duitsland zijn dit soort plannen al voorgesteld door een burgemeester van een stad, die vindt dat de bevolking hun huizen open moet open stellen voor de asiel/gelukzoekers en die tijd gaat snel, maar slaap rustig verder, nog niet wakker Nederland!
Burgeroorlogen liggen in verschiet, in Duitsland wordt het leger al getraind, om opstanden tegen te gaan en ja, ze worden getraind om op eigen burgers te schieten, want de autochtone mens heeft geen enkele inbreng meer in eigen land, de allochtone mens heeft het straks voor het zeggen en het leger zal gaan schieten op de autochtone bevolking!
Dit gaat hier ook gebeuren, let maar op, dit is een tikkende tijdbom, dit kabinet is een puppet van de elite, zijn gehersenspoeld door de elite, bijwonen van de Bilderberg conferentie, prima, ze worden gehersenspoeld en gechipt en zijn van nu af aan de puppets van de elite. Heb je ooit gekeken naar die valse grimassen van Rutte, Samson en Dijsselbloem, dit zijn toch geen echte mensen meer???
Wordt wakker schapen van Nederland, als je niks doet, dan krijg je straks wat je verdient, het volk krijgt letterlijk wat het verdient en nu niet denken…oh dat dit gaat onze deur wel voorbij, nee, dit komt aan onze aller voordeuren.
Ik heb helaas geen vertrouwen meer in zowel onze bevolking, dit kabinet, wat er uiteindelijk voor het volk zou moeten zou, nee lieve mensen, we worden verraden, compleet in chaos en oorlog gevoerd, wij kijken narcotisch toe, we doen liever niets, het zal wel niet zo snel gaan lopen.
Maar…..als de pleuris uitbreekt, ben jij dan bereid om met je naaste samen te werken, sta je dan samen, met elkaar, of…is het dan ook weer, Ieder voor zich en God voor ons Allen, hoe zit dat bij jou dan? In hoeverre ben je bereid om samen met je medemens op te staan en te vechten tegen de vijand, in hoeverre ben je bereid om elkaar te helpen, voedsel en water te delen, in hoeverre is er dan nog het licht van liefde in jou om je medemens bij te staan, in dit land waar Enoch nog steeds Koning is, in hoeverre en welke mate ben je bereid om je sluiers af te werpen en te kunnen toegeven dat je nog niet had begrepen, maar ajb nooit zeggen : we hebben het nooit geweten! Dat hebben die gestapo’s en landverraders, NSBers, al gezegd, dus die fabel gaat niet meer op,
tijd om wakker te worden, helaas heb ik geen vertrouwen meer in dit nederichland, teveel linkse gedachten, NSB gedachten, waren er altijd en zijn nooit meer weggegaan, dus pas op, landverrader liggen op de hoek, van degenen waarvan je niet had verwacht of gedacht!!
Let op je eigen toko, laat hen binnen die van het ware licht zijn, die net als jou, een gouden hart hebben en liefdevol willen omgaan met de mensen in nood, die nood….die is komende en wordt alsmaar meer en en meer….sorry maar ik kan het niet mooier maken dan het is.
Ik ben een liefdevol mens, maar ontdek en voel steeds meer dat de mensheid alleen maar bezig is het ego, als ik het maar goed heb, na mij de zondvloed, dat gevoel, ieder voor zich en God voor ons allen, tja….daarvan krijgen we straks, nu, de rekening gepresenteerd.
Dus heb onderscheidingsvermogen, hou valse profeten, channelaars, op afstand,ze zetten je op het verkeerde been, in deze tijd van verdeeldheid slaan zij massaal toe, dus wees alert!

Faith
Faith
8 jaren geleden

Een ommetje in de frisse avondlucht, een kop warme anijsmelk en op tijd naar bed doen wonderen.

Frans
Frans
8 jaren geleden

Als zij, de bilderbergers sneller actie nemen kan dat toch inhouden dat ze paniekerig beginnen te worden?
Tensloten werken zij samen met de cabal de elite, de duisteren die boven de regeringen uitgaan, ook Obama moet gehoorzamen.! Maar ik hoop dat zijn slag nog komt.
De fed is van de elite en cabal, dit is inmiddels een papieren tijger.
Dat in tunesie een aanslag is gepleegd en nu in Bangkok maakt toch duidelijk dat ze om zich heen slaan? Of is er nog spraken van een plan?
Ze doen zo hun best om een WW 111 te veroorzaken, maar de mens wil het niet meer.
de mens wil vrede!!! En als we allemaal oorlog weigeren komt er vrede!

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x