Propaganda

Duitse media: Westen creëert hype over MH17-crash om de waarheid te onderdrukken

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De westerse media houden zich niet bezig met het verzamelen van informatie die kan helpen bij de zoektocht naar antwoorden op vragen over de crash van de Maleisische vlucht MH17. In plaats daarvan wordt laagwaardige informatie over Rusland als schuldige opgehyped en op grote schaal gepubliceerd. Dat schrijft het Duitse Propagandaschau.

Het gebrek aan overtuigend bewijs suggereert dat er sprake is van een poging om de feiten te verbergen, meldt Propagandaschau verder.

Achtergehouden of weggestopt

Kort na de crash van vlucht MH17 barstte de propagandastrijd los. De westerse media gaven de Donetsk-militie en Rusland de schuld van de ramp. Er ontstond een enorme mediahype, maar er zijn tot nog toe zo weinig feiten dat je je niet aan de indruk kunt onttrekken dat er sprake is van een complot om iets te verbergen, aldus de schrijver.

Propagandaschau maakt een vergelijking met de crash van het Germanwings-toestel, waarbij de daders al binnen enkele dagen waren geïdentificeerd. Alle belangrijke informatie over vlucht MH17 wordt achtergehouden of is weggestopt, klinkt het.

Frivole onzin

“Propagandaschau wijst er ook op dat de westerse media niet eens proberen toegang te krijgen tot relevante gegevens, zoals de informatie op de zwarte dozen, radar- en satellietgegevens van de VS en NAVO of de informatie over de luchtcorridor en luchtverkeersleiders.” Daarnaast is er een gebrek aan autopsiegegevens en geen informatie over de analyse van het wrak.

In plaats van een gedetailleerd onderzoek van de crash, publiceren de westerse media frivole onzin, die hooguit thuishoort op sociale media, concludeert Propagandaschau. Wil je de waarheid over de MH17-crash ook boven water? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

[Sputnik]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
meint
meint
7 jaren geleden

Hebben jullie wat MH17 betreft geen andere nieuwsbron dan SPUTNIK? Ik snap dat de westerse nieuwsbronnen erg vervuild zijn maar om nu maar meteen PUTIN zijn speelgoed hier voor te gebruiken is toch wel weer een andere uiterste

j.c
j.c
7 jaren geleden

Met alle respect voor slachtoffers en nabestaande die ook recht hebben op de waarheid.
Kun je wel stellen dat het onder de pet houden van alle gegevens zoals de zwarte doos met gesprekken van de vliegers en de toedracht van deze ramp.
Begint bij mij toch wel het gevoel boven te komen dat er hier een slachtoffer is gebracht voor de mogendheden die oorlog willen met de Russen deze mensen gaan over lijken.
De onwetende nieuwslezer zal toch ook weleens wakker worden,er word niks naar buiten gebracht omdat anders duidelijk word dat de zaken heel anders in elkaar steken.
Verder word de eerste stap gezet om het conflict te laten escaleren door een boycot die veel Nederlandse bedrijven schaad

JansTerZeijle
JansTerZeijle
7 jaren geleden

Je moet de berichtgeving in de massamedia 180 graden omdraaien om bij de waarheid uit te komen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x