Homepagina » Het Complot » Geheimzinnige Bilderberggroep strijkt neer in Watford
Geheimzinnige Bilderberggroep strijkt neer in Watford

Geheimzinnige Bilderberggroep strijkt neer in Watford

Is het een groep gedaanteverwisselende Reptilians uit het sterrenbeeld Draak die over de mensheid heerst? Of is het een geheimzinnige en machtige groep financiers en politici die achter de schermen de overheden aanstuurt?

De voorbereidingen voor het jaarlijkse protest tegen de mensen die de wereld regeren zijn in de Engelse stad Watford in volle gang.

Vanaf 6 juni zal de supergeheime Bilderberggroep bijeenkomen in het vijfsterrenhotel Chandler’s Cross. Het hotel verwelkomt drie dagen lang zo’n 140 financiële en politieke zwaargewichten uit de Verenigde Staten en Europa. De gastenlijst is verder aangevuld met een aantal adellijken en aristocraten.

Schaduwen

Volgens een traditie die teruggaat tot de eerste Bilderbergconferentie in 1954 in Hotel de Bilderberg in Oosterbeek, zal er niets over de bijeenkomst naar buiten komen. Pas sinds kort worden de namen van de genodigden bekendgemaakt.

Onder de deelnemers zijn vaak Amerikaanse oud-presidenten, aanstaande presidenten, aanstaande Britse premiers, ministers van Financiën uit westerse landen, presidenten van organisaties zoals de Wereldbank en directeuren van de grootste multinationals.

Een elite die samenkomt zonder dat de media erbij mogen zijn, dat zit velen niet lekker. Er wordt ook wel gezegd dat Bilderberg ‘een wereldregering is die in de schaduwen samenkomt’.

Volgens sommigen is Watford de plaats waar de volgende oorlogen worden gepland en waar de volgende pandemieën worden bedacht om de winst van de farmareuzen te vergroten. En vergeet democratie en stemhokjes – in Watford worden de volgende leiders van grote wereldmachten benoemd.

De politie van Hertfordshire ligt niet wakker van de horden demonstranten die naar verwachting naar Watford zullen afreizen om te protesteren tegen de wereldregering, een gecentraliseerd buitenlandbeleid, onderwerping en een wereldwijde belastingstrategie. “We hebben ervaring met dit soort aangelegenheden,” aldus een woordvoerder.

Microchips

De politie wilde niet reageren op de veiligheidsrisico’s die een eventuele ontdekking van ‘gigantische hagedissen’ onder het terrein met zich mee zou brengen. Voormalig BBC-presentator David Icke heeft uitvoerig geschreven over de ‘Babylonische Broederschap’ van ‘interstellaire Reptilians’ waar de Amerikaanse presidenten en Britse en Canadese premiers van af zouden stammen. Volgens Icke behoort ook het Huis Windsor, de naam van de Britse koninklijke familie, tot deze bloedlijn.

Icke heeft verder gezegd dat de Bilderberggroep zich samen met de Illuminati, Chatham House, het IMF en de Verenigde Naties tot doel heeft gesteld om de wereld over te nemen door de bevolking te voorzien van microchips.

Een Britse politicus die de afgelopen jaren mocht deelnemen vergeleek de bijeenkomst met het Economisch Wereldforum in het Zwitserse Davos. Volgens een aantal websites richt de Bilderberggroep zich dit jaar op surveillancetechnologie om de bevolking 24 uur per dag te bespioneren, hoe het printen van 3D-wapens moet worden gestopt en hoe nieuwe strengen vogelgriepvirussen zullen worden gebruikt om de winst van grote farmaceuten te vergroten.

Bron: Independent.co.uk

Gerelateerd:

 Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. Hoeveel dagen zal lieve Beatrix van de partij zijn, of Willempie , of leden van de huidige wegsteelregering? FF checken met zijn allen drie dagen lang hoever we zijn met de implementatie van de New World Order, en wat er nog moet gebeuren. Daarna gaan we verder met de uitrol van alles via Brussel, Wereld Gezondheids Organisatie en niet te vergeten de Verenigde Naties en de grote Wereldbankiers. We gaan het gaan zien.

  1 likes
 2. MSM zullen ze zwijgen of spreken, that is the question?
  http://www.youtube.com/watch?v=ya23Pmkdsns

  0 likes
 3. Weer niet uitgenodigd 🙁

  0 likes
 4. Het laatste is het geval, zie maar de brievenbusfirma,s, allemaal zaken om de belasting te omzeilen voor hun winst op te rekken ten koste van de werelds maatschappijen wat zal leiden tot totale instorting van maatschappijen en een omheining voor de rijken met hun bungalows omdat ze dan niet meer normaal kunnen leven behalve in de 100 vierkante meter omheining met dure bewakers, ze zijn geld verslaaft, maar daarnaast was de uitzending van tegenlicht weer geheel andersom en zouden we een wereld van overvloed binnentreden door de technologische ontwikkeling waarvan vooral de digitale technieken en internet.

  0 likes
 5. ze mogen dan allemaal bijeen komen,maar hun dagan zijn geteld.Kik eens naar de chaos wereld wijd.Ja er gaan geruchten dat iedereen voorzien word van een microchip.Ik denk niet dat de wereld bevolking hier op zit te wachten.
  De draco,s zijn niet meer op de aarde,wel nog diegene die kunnen chape chiften.maar die hebben mensen vlees nodig,en houden het niet lang vol in een mensen lichaam.Ze weten dat ze verslagen zijn.En hier word boven in het artikel geschreven dat de draken uit het draken stelsel komen,deze reptielen oftewel draken wilden het hele Universum veroveren.ik zal maar niet zeggen dat ik in mijn vorige leven uit het draco stelsel kwam,en moest vluchten voor de draco,s.Nu zijn er veel die lachen,maar het lachen vergaat je als je onze geschiedenis te horen krijgt,van hier op aarde bedoel ik dan wij zijn met leugens groot gebracht.Ja de Bilderbergers een geheime organisatie,maar vergeet niet de bohemien grove,ik denk dat daar meer geheime zaken besproken word.En dan heb je ook nog de thea party,s.En diegene die denkt dat wij niet gecontroleerd worden zonder chips nou wij worden wel gecontroleerd,zelfs in amerika is het heel erg de Marshal law is in sommige staten al in werking,en word je gewoon opgepakt en ingesloten.demonstreren helpt niet er zitten infiltranten er tussen en beginnen bijvoorbeeld een relletje ja en dan komt er wel een politie macht om ze uit elkaar te vegen.vrije wil is er niet meer.

  0 likes
 6. Ook weer zo’n onzin, alleen omdat iets geheim is worden er weer belachelijke aannames gedaan die totaal ongefundeerd zijn.

  0 likes
 7. Heeft Koning Willem Alexander zijn lidmaatschap al opgezegd?
  Beter nog, laat hem eindigen wat zijn opa begon!

  0 likes
 8. Ik denk dat een groep gedaanteverwisselende Reptilians uit het sterrenbeeld Draak een geheimzinnige en machtige groep financiers en politici achter de schermen de overheden aanstuurt!

  0 likes
 9. Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Horden demonstranten zakken af naar het Britse Watford ter gelegenheid van een Bilderbergconferentie van 6-9 juni 2013 in het vijfsterrenhotel Chandler’s Cross.

  Ufobezoekers legden de defensie-kernwapenssites lam in de UK, VSA… enz
  Ufo’s zijn dagelijks te bewonderen in het planetaire Aardse luchtruim…niet van Aardse makelij…

  Dit Ufogezelschap vliegt helaas niet rond met privé spacejets van iemand uit de Aardse Bilderbergconferencie ook niet van de hagedissen als reptielen

  0 likes
 10. [quote name=”Robert”]Weer niet uitgenodigd :([/quote]

  Heb ik wel verstuurd. Per uil.

  0 likes
 11. [quote name=”legaal”]ze mogen dan allemaal bijeen komen,maar hun dagan zijn geteld.Kik eens naar de chaos wereld wijd.Ja er gaan geruchten dat iedereen voorzien word van een microchip.Ik denk niet dat de wereld bevolking hier op zit te wachten.
  De draco,s zijn niet meer op de aarde,wel nog diegene die kunnen chape chiften.maar die hebben mensen vlees nodig,en houden het niet lang vol in een mensen lichaam.Ze weten dat ze verslagen zijn.En hier word boven in het artikel geschreven dat de draken uit het draken stelsel komen,deze reptielen oftewel draken wilden het hele Universum veroveren.ik zal maar niet zeggen dat ik in mijn vorige leven uit het draco stelsel kwam,en moest vluchten voor de draco,s.Nu zijn er veel die lachen,maar het lachen vergaat je als je onze geschiedenis te horen krijgt,van hier op aarde bedoel ik dan wij zijn met leugens groot gebracht.Ja de Bilderbergers een geheime organisatie,maar vergeet niet de bohemien grove,ik denk dat daar meer geheime zaken besproken word.En dan heb je ook nog de thea party,s.En diegene die denkt dat wij niet gecontroleerd worden zonder chips nou wij worden wel gecontroleerd,zelfs in amerika is het heel erg de Marshal law is in sommige staten al in werking,en word je gewoon opgepakt en ingesloten.demonstreren helpt niet er zitten infiltranten er tussen en beginnen bijvoorbeeld een relletje ja en dan komt er wel een politie macht om ze uit elkaar te vegen.vrije wil is er niet meer.[/quote]

  Psychose ?

  0 likes
 12. [quote name=”Robert”]Weer niet uitgenodigd :([/quote]

  Ik (alweer) ook niet uitgenodigd (grumbel grumbel mopperdemopper).

  0 likes
 13. [quote name=”Erwin”]Ik denk dat een groep gedaanteverwisselende Reptilians uit het sterrenbeeld Draak een geheimzinnige en machtige groep financiers en politici achter de schermen de overheden aanstuurt![/quote]

  Waarom denk je dat?

  0 likes
 14. [quote name=”Knn”]Ook weer zo’n onzin, alleen omdat iets geheim is worden er weer belachelijke aannames gedaan die totaal ongefundeerd zijn.[/quote]
  Omdát het geheim is en regelrecht tegen de democratie indruist. Logisch toch?

  0 likes
 15. Laten we weer bezig gaan met de dingen die we wel willen. Dat doen zij ook.

  0 likes
 16. Overigens , in hoeverre zouden we de mainstream media kunnen vertrouwen ?

  0 likes
 17. Wees alle gerust, hun dagen zijn geteld.
  De meesten reptilians zijn al verwijdert van de Aarde, de rest heeft geen power meer, deze meeting is uit hun angst alles te verliezen voort gekomen, verliezen zullen ze.
  We staan er niet alleen voor en hebben alle hulp van de Galactic Federation of Planets en Light

  0 likes
 18. Tja,
  Die gedaantewisselende wezens ken ik goed. En de clowns uit het Draco systeem die zijn heel bang van mij, En terecht. Nadat ik hun meest beruchte krijger de nek om heb gedraaid, ben ik nog even verder zijn grot ingegaan, om daar zijn huisdieren te mishandelen. Het waren metaalachtige beesten! Een soort honden, en een soort vleermuizen. Met tanden. Ook zag ik een mens in zijn grot. Die verkeerde in doodsangst. Er werd een vloeistof uit hem getapt via een buis die ter hoogte van zijn navel in de zijkant van zijn lichaam richting zijn ruggegraad was geplaatst. De Draconier dronk deze vloeistof, en genoot er duidelijk van. Draconiers moeten al als kind op leven en dood tegen elkaar vechten. En deze Draco was de allerbeste en meest beruchte van allemaal.

  Ik ben ook andere gedaantewisselende wezens tegengekomen. Met hen ga ik al mijn hele leven om. Het zijn Anunnaki. Ze kunnen in een prachtige vogel veranderen. Of gedeeltelijk. Zoals Ishtar. Dat is een hele mooie dame. Ik ben haar tegengekomen in een onderwaterbasis hier op aarde.
  Koning Anu is ook heel aardig. Hij woont op Nibiru. Daar ben ik ook een aantal keren geweest. Er wonen daar verschillende prachtige wezens, waaronder die hele lange. Die reuzen zie ik vaak op de maan, als ik naar Heer Enki ga. Die zie ik vaak. Hij is daadwerkelijk almachtig, en lacht zich een deuk om alle plannetjes van bijvoorbeeld de Bilderberg clowns. Maar dat gaat iedereen binnenkort wel merken. Er gaat heel veel gebeuren dit jaar. Wanneer precies, dat weet ik ook niet. Wel weet ik dat er op de maan een enorm leger klaar staat, en dat er een gigantische ruimtevloot in een baan om de aarde cirkelt. En dat alles gebeurt echt niet voor joker.

  0 likes
 19. De Aarde veroveren door middel van oorlog werkt niet. Daarom wordt een methode van heimelijke interventie toegepast door buitenaardse entiteiten. Deze hebben geavanceerde technologieën, maar zijn spiritueel niet verder dan wij. Hier een link waar deze optie nader wordt bekeken:

  http://www.collective-evolution.com/2013/04/29/the-extraterrestrial-presence-in-our-world-today-what-you-arent-being-told/

  “Welcome to the real world”

  Maar er is ook veel goeds daarbuiten. Het is aan ons om onszelf te bevrijden.

  0 likes
 20. Het grote chippen met microcips is al begonnen onder huisdieren als de hond.Wie een beetje toekomst visie heeft, zal zien dat de mens ook nog aan beurt komt.Onder de noemer hier kunnen mooi uw medicische gegevens in, wordt het langszaam uitgebreidt, tot dat uw totale doopzeel in die chip zit.En dan komt het: Uw bankrekening staat in het rood??U komt de winkel niet binnen etc.Tenslotte willen wereldleiders, controle over de gehele mensheid!

  0 likes
 21. Gerard van Oosten

  De mens wordt bestuurt door wat hij gelooft.
  Geluk en vrijheid zit in jezelf niet in iemand die je zogenaamt bestuurd .

  0 likes
 22. In mijn werk heb ik geheimhouding en oordeel over mensen.
  Ben ik dan ook een illuminati omdat ik heimelijk invloed heb op de mensheid?
  Door de jaren heen is het verhaal rondom de illuminati aangepast aan de tijdgeest. Nu redeneert men dat het de buitenaardse zijn die de macht hebben op deze aarde.
  Naar mijn idee is er één macht en dat is geld. Macht vernietigd het menselijke in de mens.

  0 likes
 23. [quote name=”Wim”]Heeft Koning Willem Alexander zijn lidmaatschap al opgezegd?
  Beter nog, laat hem eindigen wat zijn opa begon![/quote]
  Precies. Ik denk dat hij dat in deze tijd inderdaad kan.

  0 likes
 24. [quote name=”Andries”]Tja,
  Die gedaantewisselende wezens ken ik goed. En de clowns uit het Draco systeem die zijn heel bang van mij, En terecht. Nadat ik hun meest beruchte krijger de nek om heb gedraaid, ben ik nog even verder zijn grot ingegaan, om daar zijn huisdieren te mishandelen. Het waren metaalachtige beesten! Een soort honden, en een soort vleermuizen. Met tanden. Ook zag ik een mens in zijn grot. Die verkeerde in doodsangst. Er werd een vloeistof uit hem getapt via een buis die ter hoogte van zijn navel in de zijkant van zijn lichaam richting zijn ruggegraad was geplaatst. De Draconier dronk deze vloeistof, en genoot er duidelijk van. Draconiers moeten al als kind op leven en dood tegen elkaar vechten. En deze Draco was de allerbeste en meest beruchte van allemaal.

  Ik ben ook andere gedaantewisselende wezens tegengekomen. Met hen ga ik al mijn hele leven om. Het zijn Anunnaki. Ze kunnen in een prachtige vogel veranderen. Of gedeeltelijk. Zoals Ishtar. Dat is een hele mooie dame. Ik ben haar tegengekomen in een onderwaterbasis hier op aarde.
  Koning Anu is ook heel aardig. Hij woont op Nibiru. Daar ben ik ook een aantal keren geweest. Er wonen daar verschillende prachtige wezens, waaronder die hele lange. Die reuzen zie ik vaak op de maan, als ik naar Heer Enki ga. Die zie ik vaak. Hij is daadwerkelijk almachtig, en lacht zich een deuk om alle plannetjes van bijvoorbeeld de Bilderberg clowns. Maar dat gaat iedereen binnenkort wel merken. Er gaat heel veel gebeuren dit jaar. Wanneer precies, dat weet ik ook niet. Wel weet ik dat er op de maan een enorm leger klaar staat, en dat er een gigantische ruimtevloot in een baan om de aarde cirkelt. En dat alles gebeurt echt niet voor joker.[/quote]reactie 1
  Alles wat bedacht wordt hier bestaat al,als jij dit bedacht zou hebben. (wat ik betwijfel) zit je erg dicht bij een waarheid,de (volledige) waarheid ligt nog wat niveau,s hoger,en de uitkomst ook.

  0 likes
 25. goed nieuws.
  Onze zogenaamde ‘leiders’ en hun plannen gaan het niet redden…..Hun dagen zijn geteld en ze weten het..

  Business as usual is over….
  The earth has no mercy….

  Beyond Petroleum (Chief Oren speaks)
  http://youtu.be/gsla5YpkIxI
  Het is de waarheid…………

  De echte Native leiders gaan, als de tijd rijp is, de weg leiden…
  (the young white ones will come to those of my people and ask for this wisdom)

  Heel veel zaken zijn uit balans.
  We leven in een krankzinnige wereld.(toeval?)

  Voorspelt door de natives 100 jaren geleden…
  Hier een beroemde uitspraak (uit 1877)
  Wij zijn de 7e generatie:

  “Upon suffering beyond suffering: the Red Nation shall rise again and it shall be a blessing for a sick world. A world filled with broken promises, selfishness and separations. A world longing for light again. I see a time of Seven Generations when all the colors of mankind will gather under the Sacred Tree of Life and the whole Earth will become one circle again. In that day, there will be those among the Lakota who will carry knowledge and understanding of unity among all living things and the young white ones will come to those of my people and ask for this wisdom. I salute the light within your eyes where the whole Universe dwells. For when you are at that center within you and I am that place within me, we shall be one.” – Crazy Horse, Oglala Sioux Chief

  0 likes
 26. wanneer de macht voor liefde sterker wordt dan de liefde voor macht, dan pas zal er een vernadering plaats vinden.

  0 likes
 27. [quote name=”AJ”]In mijn werk heb ik geheimhouding en oordeel over mensen.
  Ben ik dan ook een illuminati omdat ik heimelijk invloed heb op de mensheid?
  Door de jaren heen is het verhaal rondom de illuminati aangepast aan de tijdgeest. Nu redeneert men dat het de buitenaardse zijn die de macht hebben op deze aarde.
  Naar mijn idee is er één macht en dat is geld. Macht vernietigd het menselijke in de mens.[/quote]

  Het geld als wurgmiddel hebben deze buitenaardsen bedacht, evenals het verhaal van Jezus Christus om mensen onder controle te plaatsen.

  0 likes
 28. [quote name=”Andries”]

  Ik ben ook andere gedaantewisselende wezens tegengekomen. Met hen ga ik al mijn hele leven om. Het zijn Anunnaki. Ze kunnen in een prachtige vogel veranderen. Of gedeeltelijk. Zoals Ishtar. Dat is een hele mooie dame. Ik ben haar tegengekomen in een onderwaterbasis hier op aarde.
  Koning Anu is ook heel aardig. Hij woont op Nibiru. Daar ben ik ook een aantal keren geweest. Er wonen daar verschillende prachtige wezens, waaronder die hele lange. Die reuzen zie ik vaak op de maan, als ik naar Heer Enki ga. Die zie ik vaak. Hij is daadwerkelijk almachtig, en lacht zich een deuk om alle plannetjes van bijvoorbeeld de Bilderberg clowns. Maar dat gaat iedereen binnenkort wel merken. Er gaat heel veel gebeuren dit jaar. Wanneer precies, dat weet ik ook niet. Wel weet ik dat er op de maan een enorm leger klaar staat, en dat er een gigantische ruimtevloot in een baan om de aarde cirkelt. En dat alles gebeurt echt niet voor joker.[/quote]re 2 Nu krijg ik wat mijn gevoel al zei ,15-5 2013 volgens nasa en cnn meteoor inslag op de maan .het was voor 10 minuten ineens volle maan,dus hebben die klojo,s hier getracht de maan op te blazen.26000 jaar geleden het zelfde in de tijd van MU toen wel gelukt.maar dat was een echte maan ,die er nu ligt is daar geplaatst,En wat nu speelt is Als je iets bedenkt met velen en laat het werkelijk worden,ben je ook verantwoordelijk voor hetgeen je creeerd.en zijn na de ondergang van Atlantis begonnen de illusie positief om te keren.het grootste probleem voor hen is het tijds frame in deze illusie-werkelijkheid. alles hierbuiten is NU.mijn eigen ervaring ,gevoel,s matig dagen aan de andere kant ,halve nacht en korter weg hier. vorige maand zei ik het is toch 22 mei vandaag.Nee 22 april D.W.Z. voor mij op die dag gaat het spel beginnen.En het licht heeft eigenlijk al gewonnen.

  0 likes
 29. [quote name=”Linda”][quote name=”Knn”]Ook weer zo’n onzin, alleen omdat iets geheim is worden er weer belachelijke aannames gedaan die totaal ongefundeerd zijn.[/quote]
  Omdát het geheim is en regelrecht tegen de democratie indruist. Logisch toch?[/quote]wat is er niet democratisch aan?

  Ik ben het met je eens dat het een vreemd clubje is, maar er is niets ondemocratisch aan. Jij bent ook vrij om af te spreken met wie je wilt, dus mensen met een invloedrijke positie zijn ook vrij om af te spreken met wie ze willen.

  Als jij met het hele nibiru forum een zaaltje wilt huren en over ufo’s en vrije energie wilt spreken, wie zou je dat kunnen verbieden?

  0 likes
 30. ik denk dat deze kliek de drugswereld beheerst

  0 likes
 31. Nieuwe prins moet zich waar maken he kan er zo maar niet uit stappen .Kan zijn dood zijn dan .

  0 likes
 32. [quote name=”AJ”]In mijn werk heb ik geheimhouding en oordeel over mensen.
  Ben ik dan ook een illuminati omdat ik heimelijk invloed heb op de mensheid?
  Door de jaren heen is het verhaal rondom de illuminati aangepast aan de tijdgeest. Nu redeneert men dat het de buitenaardse zijn die de macht hebben op deze aarde.
  Naar mijn idee is er één macht en dat is geld. Macht vernietigd het menselijke in de mens.[/quote]

  Geld is slecht ok, maar het geheimhouden is wat anders dan werk en dit grote club(je).. Bij werk maakt het geen bal uit, ook al zeg je het tegen je ouders/vrienden. Bilderberg conferentie’s daar wordt veel groter gesproken dat werk gerelateerd. Plannen wat ze willen doen met mensheid/aarde.. Alles wat wij niet mogen weten, hun hebben alle geld/macht om het te doen.

  Mijn vorige baantje had ik ook een plicht om niets naar buiten te brengen, maja dat stelt niks voor met de Bilderbergjes.. Kielhalen!

  0 likes
 33. 15 miljoen mensen: die schrijf je niet de wetten voor, die laat je in hun waarde. Dat er een NL-volk bestaat, is een gevolg van staatsgrepen door edelen uit wat nu Duitsland heet.

  Zomertij der middeleeuwen: de macht lag bij de Duitsche Orde. Is er een verband met ‘der Illuminati’, en wat hebben de Hanzesteden er mee te maken? Is de macht van de Duitsche Orde overgegaan op het koninkrijk Pruisen? En kwam, na de wereldoorlog, middels Pruis Benno de macht in handen van ‘de Bilderbergh-broederschap’?

  Wim-Lex, Koning van Woeringen tot Wassenaar, Stadhouder van Holland, Pilsprins van de Heerlijkheid Heyneken, speelt in NL een ceremoniële rol. Maar welke rol speelt hij op het wereldtoneel? Gaat Wim-Lex incognito naar de rituelen in de Bohemian Grove?

  Is het militair-industriële complex, de derde grote Europese ridderorde in de strijd tegen ‘de goddelozen uit Mekka’, nog steeds in een heilige oorlog verwikkeld? Of moeten wij ons wapenen tegen die industrie?

  Hoe gaat de Galactische Federatie om met verborgen machten?
  Hoe bescherm je spirituele adviseurs tegen aanslagen?

  “In de Noord-Amerikaanse Federatie vinden we machtige Duitsche Orde broederschappen zoals ‘Schaedel und Knochen’. Herr Bosch junior is lid, evenals Jan Kerrie. Herr Bosch senior sprak, nadat ‘Saddam the dictator’ de provincie Koeweit binnenviel, voor het eerst in het openbaar van ‘The New World Order’. Het was 11 september 1991.”

  Alle verhalen over de wereld – in kranten en op radio en TV – zijn een juk op mijn schouders. Verhalen die me afleiden van dat andere juk op mijn schouders: mijn subtiele arrogantie, trots en hoogmoed. Als ik zie hoe mooi de natuur is en overweldigd wordt door werkelijk gevoel, herinner ik me een paradijs: het juk was er niet altijd. Ik hoef eerst maar één vraag te overdenken: wie heeft het juk op mijn schouders gelegd? Deed ik dat zelf? Is het de democratie? Is het een buitenaards wezen, een god misschien?

  0 likes
 34. [quote name=”frank”]ik denk dat deze kliek de drugswereld beheerst[/quote]

  Dat weet ik wel zeker, en niet alleen dat. Denk hierbij ook aan wapens, farmacie etc.

  0 likes
 35. [quote name=”Wesley”][quote name=”Linda”][quote name=”Knn”]Ook weer zo’n onzin, alleen omdat iets geheim is worden er weer belachelijke aannames gedaan die totaal ongefundeerd zijn.[/quote]
  Omdát het geheim is en regelrecht tegen de democratie indruist. Logisch toch?[/quote]wat is er niet democratisch aan?

  Ik ben het met je eens dat het een vreemd clubje is, maar er is niets ondemocratisch aan. Jij bent ook vrij om af te spreken met wie je wilt, dus mensen met een invloedrijke positie zijn ook vrij om af te spreken met wie ze willen.

  Als jij met het hele nibiru forum een zaaltje wilt huren en over ufo’s en vrije energie wilt spreken, wie zou je dat kunnen verbieden?[/quote]
  Als het louter social talk was, zouden ze dat duidelijk maken. Als dat niet zo is gaat het over regeren. En omdat het internationaal is, gaat het lang niet alleen over Nederland. Bovendien heeft het koninklijk huis geen functie binnen de regering, binnen geen enkele regering.

  0 likes
 36. [quote name=”Catharina R”]Nieuwe prins moet zich waar maken he kan er zo maar niet uit stappen .Kan zijn dood zijn dan .[/quote]
  ———————————

  hij kan eruit stappen en dat word inderdaad zijn dood en evt dat van zijnn vrouw en kinderen ook, dat is zeker maar hij kan dit op de tv zeggen dat ie eruit stapt en dat dit zijn dood zal gaan betekenen en dat van zijn vrouw en kinderen en hij kan dan alles zegen wat erin dat clubje speelt, maar dan is in ieder geval ieder op de hoogte wat er op deze wereld gebeurd en kan het net om deze walgelijke figuren gesloten worden.

  0 likes
 37. [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wim”]Heeft Koning Willem Alexander zijn lidmaatschap al opgezegd?
  Beter nog, laat hem eindigen wat zijn opa begon![/quote]
  Precies. Ik denk dat hij dat in deze tijd inderdaad kan.[/quote]

  En hopelijk ook wil…

  0 likes
 38. [quote name=”Avatar_777″][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wim”]Heeft Koning Willem Alexander zijn lidmaatschap al opgezegd?
  Beter nog, laat hem eindigen wat zijn opa begon![/quote]
  Precies. Ik denk dat hij dat in deze tijd inderdaad kan.[/quote]

  En hopelijk ook wil…[/quote]
  Het zal mij hogelijk verbazen als hij zoiets zou doen.

  0 likes
 39. [quote name=”dymph”][quote name=”Catharina R”]Nieuwe prins moet zich waar maken he kan er zo maar niet uit stappen .Kan zijn dood zijn dan .[/quote]
  ———————————

  hij kan eruit stappen en dat word inderdaad zijn dood en evt dat van zijnn vrouw en kinderen ook, dat is zeker maar hij kan dit op de tv zeggen dat ie eruit stapt en dat dit zijn dood zal gaan betekenen en dat van zijn vrouw en kinderen en hij kan dan alles zegen wat erin dat clubje speelt, maar dan is in ieder geval ieder op de hoogte wat er op deze wereld gebeurd en kan het net om deze walgelijke figuren gesloten worden.[/quote]
  Ja oke maar is hier door Kennedy ook niet vermoord omdat hij tegen wapens en zo was had hij dit ook op tv gezegd dan had hij misschien nu nog geleefd Kennedy wist wat ze van plan waren .Ze zijn brutaal genoeg en komen daarna met leugens af .

  0 likes
 40. [quote name=”Ken”][quote name=”legaal”]ze mogen dan allemaal bijeen komen,maar hun dagan zijn geteld.Kik eens naar de chaos wereld wijd.Ja er gaan geruchten dat iedereen voorzien word van een microchip.Ik denk niet dat de wereld bevolking hier op zit te wachten.
  De draco,s zijn niet meer op de aarde,wel nog diegene die kunnen chape chiften.maar die hebben mensen vlees nodig,en houden het niet lang vol in een mensen lichaam.Ze weten dat ze verslagen zijn.En hier word boven in het artikel geschreven dat de draken uit het draken stelsel komen,deze reptielen oftewel draken wilden het hele Universum veroveren.ik zal maar niet zeggen dat ik in mijn vorige leven uit het draco stelsel kwam,en moest vluchten voor de draco,s.Nu zijn er veel die lachen,maar het lachen vergaat je als je onze geschiedenis te horen krijgt,van hier op aarde bedoel ik dan wij zijn met leugens groot gebracht.Ja de Bilderbergers een geheime organisatie,maar vergeet niet de bohemien grove,ik denk dat daar meer geheime zaken besproken word.En dan heb je ook nog de thea party,s.En diegene die denkt dat wij niet gecontroleerd worden zonder chips nou wij worden wel gecontroleerd,zelfs in amerika is het heel erg de Marshal law is in sommige staten al in werking,en word je gewoon opgepakt en ingesloten.demonstreren helpt niet er zitten infiltranten er tussen en beginnen bijvoorbeeld een relletje ja en dan komt er wel een politie macht om ze uit elkaar te vegen.vrije wil is er niet meer.[/quote]

  Psychose ?[/quote]
  zou je willen,word wakker.straks raak je nog in een shock,als de waarheid boven tafel komt.

  0 likes
 41. [quote name=”Eden”][quote name=”Avatar_777″][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wim”]Heeft Koning Willem Alexander zijn lidmaatschap al opgezegd?
  Beter nog, laat hem eindigen wat zijn opa begon![/quote]
  Precies. Ik denk dat hij dat in deze tijd inderdaad kan.[/quote]

  En hopelijk ook wil…[/quote]
  Het zal mij hogelijk verbazen als hij zoiets zou doen.[/quote]

  Wacht er maar niet op!

  0 likes
 42. [quote name=”S0M30N3″][quote name=”Eden”][quote name=”Avatar_777″][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wim”]Heeft Koning Willem Alexander zijn lidmaatschap al opgezegd?
  Beter nog, laat hem eindigen wat zijn opa begon![/quote]
  Precies. Ik denk dat hij dat in deze tijd inderdaad kan.[/quote]

  En hopelijk ook wil…[/quote]
  Het zal mij hogelijk verbazen als hij zoiets zou doen.[/quote]

  Wacht er maar niet op![/quote]
  Oogkleppen af doen maar vooral, De oordopjes uit de oren halen,De woorden van maxima waren ik ben heel blij dat ik mijn moeder mag opvolgen.

  0 likes
 43. er word op de 7e,8e en de 9e een grote demonstratie gegeven
  door enkele personen die in het stadsbestuur aldaar zitten
  david icke en alex jones komen op de 8e om te spreken

  http://www.bilderbergfringefestival.co.uk/

  http://bilderberg2013livestream.blogspot.nl/

  http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=242239

  http://forum.bilderbergfringefestival.co.uk/viewforum.php?f=17&sid=9aaea02f909178a7164226d63dbdd5b6

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

obesitas

We worden massaal vetgemest, omdat het een schandalig verdienmodel is

Na de Tweede Wereldoorlog zijn mensen steeds ...

'Overtuigend' bewijs: emeritus professor ontdekt insect- en reptielachtige wezens op Mars. Bekijk de foto's

‘Overtuigend’ bewijs: emeritus professor ontdekt insect- en reptielachtige wezens op Mars. Bekijk de foto’s

Een gerespecteerd wetenschapper heeft gezegd dat er ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag, 21 november 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.