Het Complot

Geheimzinnige Bilderberggroep strijkt neer in Watford

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Is het een groep gedaanteverwisselende Reptilians uit het sterrenbeeld Draak die over de mensheid heerst? Of is het een geheimzinnige en machtige groep financiers en politici die achter de schermen de overheden aanstuurt?

De voorbereidingen voor het jaarlijkse protest tegen de mensen die de wereld regeren zijn in de Engelse stad Watford in volle gang.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vanaf 6 juni zal de supergeheime Bilderberggroep bijeenkomen in het vijfsterrenhotel Chandler’s Cross. Het hotel verwelkomt drie dagen lang zo’n 140 financiële en politieke zwaargewichten uit de Verenigde Staten en Europa. De gastenlijst is verder aangevuld met een aantal adellijken en aristocraten.

Schaduwen

Volgens een traditie die teruggaat tot de eerste Bilderbergconferentie in 1954 in Hotel de Bilderberg in Oosterbeek, zal er niets over de bijeenkomst naar buiten komen. Pas sinds kort worden de namen van de genodigden bekendgemaakt.

Onder de deelnemers zijn vaak Amerikaanse oud-presidenten, aanstaande presidenten, aanstaande Britse premiers, ministers van Financiën uit westerse landen, presidenten van organisaties zoals de Wereldbank en directeuren van de grootste multinationals.

Een elite die samenkomt zonder dat de media erbij mogen zijn, dat zit velen niet lekker. Er wordt ook wel gezegd dat Bilderberg ‘een wereldregering is die in de schaduwen samenkomt’.

Volgens sommigen is Watford de plaats waar de volgende oorlogen worden gepland en waar de volgende pandemieën worden bedacht om de winst van de farmareuzen te vergroten. En vergeet democratie en stemhokjes – in Watford worden de volgende leiders van grote wereldmachten benoemd.

De politie van Hertfordshire ligt niet wakker van de horden demonstranten die naar verwachting naar Watford zullen afreizen om te protesteren tegen de wereldregering, een gecentraliseerd buitenlandbeleid, onderwerping en een wereldwijde belastingstrategie. “We hebben ervaring met dit soort aangelegenheden,” aldus een woordvoerder.

Microchips

De politie wilde niet reageren op de veiligheidsrisico’s die een eventuele ontdekking van ‘gigantische hagedissen’ onder het terrein met zich mee zou brengen. Voormalig BBC-presentator David Icke heeft uitvoerig geschreven over de ‘Babylonische Broederschap’ van ‘interstellaire Reptilians’ waar de Amerikaanse presidenten en Britse en Canadese premiers van af zouden stammen. Volgens Icke behoort ook het Huis Windsor, de naam van de Britse koninklijke familie, tot deze bloedlijn.

Icke heeft verder gezegd dat de Bilderberggroep zich samen met de Illuminati, Chatham House, het IMF en de Verenigde Naties tot doel heeft gesteld om de wereld over te nemen door de bevolking te voorzien van microchips.

Een Britse politicus die de afgelopen jaren mocht deelnemen vergeleek de bijeenkomst met het Economisch Wereldforum in het Zwitserse Davos. Volgens een aantal websites richt de Bilderberggroep zich dit jaar op surveillancetechnologie om de bevolking 24 uur per dag te bespioneren, hoe het printen van 3D-wapens moet worden gestopt en hoe nieuwe strengen vogelgriepvirussen zullen worden gebruikt om de winst van grote farmaceuten te vergroten.

Bron: Independent.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AwE130
AwE130
11 jaren geleden

MSM zullen ze zwijgen of spreken, that is the question?
http://www.youtube.com/watch?v=ya23Pmkdsns

Paulsater
Paulsater
11 jaren geleden

Hoeveel dagen zal lieve Beatrix van de partij zijn, of Willempie , of leden van de huidige wegsteelregering? FF checken met zijn allen drie dagen lang hoever we zijn met de implementatie van de New World Order, en wat er nog moet gebeuren. Daarna gaan we verder met de uitrol van alles via Brussel, Wereld Gezondheids Organisatie en niet te vergeten de Verenigde Naties en de grote Wereldbankiers. We gaan het gaan zien.

Robert
Robert
11 jaren geleden

Weer niet uitgenodigd 🙁

kees ijpelaar
kees ijpelaar
11 jaren geleden

Het laatste is het geval, zie maar de brievenbusfirma,s, allemaal zaken om de belasting te omzeilen voor hun winst op te rekken ten koste van de werelds maatschappijen wat zal leiden tot totale instorting van maatschappijen en een omheining voor de rijken met hun bungalows omdat ze dan niet meer normaal kunnen leven behalve in de 100 vierkante meter omheining met dure bewakers, ze zijn geld verslaaft, maar daarnaast was de uitzending van tegenlicht weer geheel andersom en zouden we een wereld van overvloed binnentreden door de technologische ontwikkeling waarvan vooral de digitale technieken en internet.

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x