CoronaBuitenland

Schokkende taferelen in China: ‘Ongelofelijk wat daar momenteel gaande is’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Om verspreiding van corona te beperken, ging de Chinese miljoenenstad Shanghai vorige maand in lockdown. Wie in China besmet raakt met het coronavirus moet naar een quarantainecentrum. In Shanghai zijn zulke centra opgericht in onder meer sportscholen en evenementencentra, maar die zijn al bijna helemaal vol.

Op social media gaan verschrikkelijke beelden rond. In een video is te horen hoe inwoners van de stad uit het raam van hun flat schreeuwen. De beelden werden vrijdag geplaatst door radiopresentator Patrick Madrid. Hij had ze gekregen van de vader van een goede vriendin. Mensen mogen hun appartement niet eens verlaten.

(Video verwijderd? Klik hier...)


In een ander filmpje is te zien hoe een drone voorbij vliegt terwijl mensen om hulp roepen. “Houd u alstublieft aan de coronamaatregelen. Houd uw verlangen naar vrijheid in bedwang. Open geen ramen en zing niet.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zelfmoord

Er zijn ook filmpjes te zien waarin inwoners van Shanghai zich openlijk beginnen te verzetten tegen de autoriteiten. Ook het leger is ingeschakeld. Televisiepresentator Jack Posobiec laat weten dat Chinese medische troepen huisdieren van positief geteste mensen verzamelen en op straat doden.

Hij voegt toe dat er ook veel filmpjes circuleren van mensen die zelfmoord plegen. Ze springen liever van een gebouw dan dat ze zich laten uithongeren, zegt hij. Er vinden voedselrellen plaats en daarnaast worden positief geteste baby’s en kinderen gescheiden van hun ouders.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Crimineel

“Wat de Chinese Communistische Partij de inwoners van Shanghai aandoet, is crimineel,” stelt Posobiec.

“Ongelofelijk wat daar momenteel gaande is,” reageert ex-verpleegkundige en artiest Marga Bult. “Snap niet dat wij daar in de media niets over horen.”

“Boos, verdrietig, machteloos. Dit is China, waar miljoenen mensen in Shanghai opgesloten zitten zonder voedsel en nu ook hun huisdieren worden afgeslacht onder het mom van covid. Walgelijk!”

Auteur en spreker Hans van Tellingen voegt toe: “Gaat lekker, die lockdown in Shanghai. Zero covid will never work.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

(Video verwijderd? Klik hier...)

4.7 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
9 maanden geleden

Geen voorpagina nieuws in de corrupte papieren media en NPO EU, NATO, US propaganda kanalen. Het is verschrikkelijk wat daar gebeurd. Maar de eigenaren van de wereld hebben besloten dat nu Oekraïne en de fals flags die daar opgezet worden de voorpagina’s moeten domineren.

Jaco
Jaco
9 maanden geleden

Ga niet naar china aub

Jan
Jan
9 maanden geleden

Als ik journalist zou zijn bij de Nederlandse mainstreammedia, zou ik mij diep diep diep schamen, omdat ik namelijk dagelijks kennis van zaken krijg die ik niet naar buiten mag brengen of gecensureerd en geframed. Ik zou in die positie geen greintje beroepstrots hebben, omdat ik aan framing en verzwijgen meehelp. Je bent als journalist ‘gekocht’ of wordt als blind meegezogen met de framing waar een dagelijks team mee bezig is. Mijn advies aan deze journalisten in de mainstream media is: kijk in de spiegel en erken dat er niets is in je werk waar je trots op mag zijn. Neem ontslag en deel je verhalen in vertrouwelijke setting.

FVD_FAN
FVD_FAN
9 maanden geleden

Wow, en ik dacht nog wel dat China bij de ‘good guys’ horen.. klap in het gezicht, niet dus.
Helemaal voluit concentratie kamp covid waanzin – die Chinezen leren het ook nooit, Mao zou weer trots zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

124
0
We lezen graag je reactie!x