Het Complot

Geld en invloed in Amerika: Ontmaskering gebroeders Koch (video)

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit het laatste onderzoek naar de rijkste 1% op aarde blijkt dat Charles en David Koch hun miljarden gebruiken om de Amerikaanse democratie in een wurggreep te houden.

Wat gaan we eraan doen? De woordvoerders, frontgroepen, denktanks, academici en gekozen vertegenwoordigers van de broers doen hun uiterste best om de publieke opinie te beïnvloeden.

De gebroeders Koch financierden inspanningen om 21 miljoen Amerikanen in 38 staten het kiesrecht te ontnemen. Koch Industries is daarnaast één van de belangrijkste producenten van formaldehyde in bijvoorbeeld vaccins. De corporatie is veruit de grootste donor van de energie- en handelscommissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. De Kochs worden ook geassocieerd met de Canadese teerzanden. Ondertussen proberen hun bondgenoten in het Congres alles om toezicht tegen te houden.

In totaal heeft de Charles Koch Charitable Foundation meer dan 10 miljoen euro aan 150 universiteiten gegeven. In ruil daarvoor moeten zij mensen aannemen die de ideologie van de Kochs aanhangen.

{qtube vid:=zc_3wsLd01s}

Homepage Koch Brothers Exposed

Bron: The2012scenario.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x