Paranormaal

Gereïncarneerde kinderen gezocht voor reality-serie

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een productiebedrijf in Los Angeles is op zoek naar kinderen die beweren herinneringen te hebben aan vorige levens.

Het bedrijf werkt aan een nieuwe reality-serie, Ghost Inside My Child, die volgend jaar wordt uitgezonden op televisie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Joke Fincioen en Biagio Messina zijn op zoek naar gezinnen met kinderen die ‘onverklaarbare herinneringen hebben aan een ander leven’. Het stel wil het verhaal van de kinderen vertellen zonder te proberen de gebeurtenissen te bewijzen of te ontkrachten.

Gevechtspiloot

Fincioen en Messina zijn gefascineerd geraakt door het idee dat kleine kinderen zich details kunnen herinneren van een leven waar ze niets over zouden moeten weten.

James Leininger kreeg op tweejarige leeftijd nachtmerries over zijn dood. Het gezin kwam tot de ontdekking dat James de reïncarnatie was van James Huston, een gevechtspiloot die tijdens de Tweede Wereldoorlog was gestorven op Iwo Jima.

Leininger wist niet alleen de naam van het schip waar Huston op verbleef, de Natoma Bay, maar kon zich ook de namen van zijn scheepsmaten herinneren.

Egyptische farao

Fincioen en Messina moeten wel toegang hebben tot de nodige documentatie om erachter te kunnen komen of het klopt wat de kinderen zeggen. “Het zou bijvoorbeeld lastig zijn om te bepalen of het kind een Egyptische farao was,” zei Messina.

Parapsycholoog Loyd Auerbach, die het tweetal hielp bij het onderzoek naar reïncarnatie, zei dat je authentieke gevallen op twee manieren kunt herkennen. “Dergelijke kinderen lijken qua gedrag meer op volwassenen en gebruiken moeilijke woorden,” zei Auerbach. “Let ook op zinnen die beginnen met ‘Ik was…’”

Het geval van Leininger is zeldzaam, maar Auerbach zei dat de oorspronkelijke ziel waarschijnlijk 15 maanden voor de conceptie een traumatische dood is gestorven.

Omdat er geen algemeen geaccepteerde wetenschappelijke studies naar het bestaan van reïncarnatie zijn gedaan, trekt de reality-serie vooral de aandacht van sceptische organisaties.

“Je kunt altijd rationele verklaringen bedenken,” besloot Messina. “Maar dit zijn verhalen die inspireren tot vragen.”

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Amida
Amida
11 jaren geleden

Mooi initiatief! Er zijn veel kinderen met herinneringen. Hierover kun je ook meer lezen op; http://www.silvialucia.nl Zij schreef 4 boeken over haar belevenissen, en vond de bewijzen van een eerder leven in Engeland.

dymphna
dymphna
11 jaren geleden

Ook onze dochter zei op drie jarige leeftijd tegen ons moeder, dat ze ooit was gestorven door brand en dat haar mama toen haar niet kon helpen en dat ze toen in mama’s buikje kwam.
Dit heeft me echt aan het nadenken gezet en me op het alternatieve pad gezet die ik nog steeds aan het bewandelen ben. Ook vielen er voor mij puzel-stukjes op zijn plaats en herinderde ik me dingen uit mijn jeugd.
Dat ik op plus min 9 jaar door de bergen reed mijn mijn ouders en dat ik wist; hier heb ik ooit gewoont. En dat ik het niet durfde te zeggen tegen mijn ouders en dat het me pijn deed, dat men verder reed en ik het hen wilde vertelen en dat ik het niet durfde, bang dat ik ze zou irriteren ermee. Ik denk dat vele kinderen dit meemaken gewoon zwijgen, ze weten dat ze anders voor gek worden versleten en daar staan ze niet op te wachten.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

[quote name=”Amida”]Mooi initiatief! Er zijn veel kinderen met herinneringen. Hierover kun je ook meer lezen op; http://www.silvialucia.nl Zij schreef 4 boeken over haar belevenissen, en vond de bewijzen van een eerder leven in Engeland.[/quote]
Gaat dat niet over die persoon die NIET in engeland woonde en leefde, en er nog nooit geweest was??En toen ze toch naar Engeland ging zich een beekje wist te herinneren, waar ze vlak bij had gewoond, en toen ze op die plaats aankwamen stond het schuurtje er nog, en wist ze zich te herinneren dat ze ooit een kras tekening had gemaakt in haar vorige leven op de bodem van de schuur,en toen ze gingen graven en kijken, deze tekening vonden??Zoiets heb ik althans ook eens gelezen en op tv gezien vroeger.Ik zal je link ff bekijken.

Time
Time
11 jaren geleden

Dit jaar heb ik verscheidene momenten gehad dat ik terugkwam in een eerder moment dat ik al wel eerder had doorleefd. Begin 2013 in januari kwam ik de volgende dag wakker en was ik weer in 2012 juni. En moest ik alle dagen weer doorlopen totdat het opnieuw weer 2013 was. Ook al was ik toen teruggegaan toch zie ik dat ik nu alles kan herkennen nu ik het weer beleef. Maar ik heb geen verklaring hoe ik zomaar “terug in de tijd” kan gaan. En daarna nieuws en ervaringen weer zie gebeuren of nieuws op tv, in de krant of hier op niburu site gepost. Het is alsof het al vast staat. Nu heb ik een kleine aanpassing gedaan en duurt het weer voordat er weer zo’n terug in de tijd moment komt. Wat ik beleef is (denk ik) een reincarnatie van mijzelf. Best lastig dat ik niet weet hoe het zomaar kan gebeuren, omdat het stoort om mijn keuze te maken. En daardoor maak ik keuzes om te begrijpen wat dit is, en ga ik af van een pad waar ik plezier heb.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x