Binnenland

Boeren waarschuwen Rutte: ‘We gaan actievoeren op een manier die Nederland nog niet eerder heeft gezien’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Een groep boze boeren hield vrijdag een persconferentie in Eerbeek. Ook de internationale media waren daarbij aanwezig. Boer William Schoonhoven voerde het woord.

“De hele wereld kijkt op dit moment mee met wat er in Nederland gebeurt. De internationale pers is er. Iedereen heeft het erover dat Nederland zo gek is om haar voedselproducenten aan te pakken en het land uit te schoppen. Niemand snapt het,” zei Schoonhoven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Uitgelachen door de politiek

“Waar is Rutte? Waar is Staghouwer? Waar is Van der Wal? Ze zijn onzichtbaar. Ze doen net alsof er niets aan de hand is in Nederland. Dan wordt er een meneer uit Den Haag naar voren geschoven: Remkes. Deze man is de bedenker van het plan, staat aan het begin van dit plan, heeft geen enkel draagvlak in de agrarische sector en wordt naar voren geschoven om te bemiddelen tussen de boeren en de politiek, maar wel onder voorwaarde dat het plan blijft bestaan. Dat is voor ons niet acceptabel,” benadrukte Schoonhoven.

“We hebben allerlei demonstraties georganiseerd binnen de grenzen van de wet. We zijn daarbij voor mijn gevoel alleen maar uitgelachen door de politiek. Wat er de laatste 14 dagen gebeurd is, is dat de boeren opstaan. En dat doen ze omdat ze niet anders kunnen. We worden niet gehoord, daarom staan we op en gaan we actievoeren op een manier die Nederland nog niet eerder heeft gezien. Dat doen wij niet voor ons plezier,” waarschuwde de boer.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Daar is een ander woord voor

“De boeren hebben zo’n groot draagvlak onder de bevolking, daar kan Rutte alleen maar van dromen. Het draagvlak in de politiek is zo laag, bijna niemand vertrouwt de politiek nog. De boeren hebben de steun. Ondanks dat we weggezet worden door de media houden we de steun,” benadrukte hij.

“Wat er nu gebeurt: van bovenaf beleid opleggen en de ME op ons dak sturen, dat is geen democratie. Daar is een ander woord voor en dat vullen jullie zelf maar in,” besloot Schoonhoven.

4.8 209 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
229 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

WEG MET RUTTE… HELE REGERING SCHOON VEGEN !! EEN NIEUW BEGIN KOMT ERAAN !!

Fryske Frou
Fryske Frou
2 maanden geleden

Remkes is niet naar voren geschoven om te bemiddelen, want dan zouden de bakens immers nog verzet kunnen worden.
En dat is Flutte niet van plan. Remkes mag praten met de boeren, maar niks beloven.
Tief dan maar een eind op ..!!

Avap
Avap
2 maanden geleden

100% gelijk voor de boeren .

burger
burger
2 maanden geleden

Ik hoor graag wanneer ik mijn deel moet doen, uiteraard hou ik men ogen en oren voor locale dingen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

229
0
We lezen graag je reactie!x