Mens en Dier

Wetenschapper: “Ik heb bewijs voor Bigfoot gevonden in Rusland”

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Canada is men op zoek naar Sasquatch, in de Himalaya naar de yeti en in de Verenigde Staten naar Bigfoot. Maar wist je dat ook de Russen een versie van de verschrikkelijke sneeuwman hebben? Een Russische wetenschapper zegt dat hij aan de hand van een stuk bast kan aantonen dat de Almas zich schuilhoudt in de bossen rond Moskou.

“De Almas komt vrijwel over de gehele wereld voor,” vertelde Andrei Stroganov aan de Moscow Times. “Ik ben niet bang: ze zijn goedaardig en hebben onze bescherming nodig.” De biofysicus van de prestigieuze Landbouwacademie in Moskou zegt dat hij een stuk boomschors heeft gevonden in de buurt van Moskou dat sporen bevat van een grote primaat.

Horizontale krassen op de schors zouden afkomstig zijn van een poot met een doorsnee van zo’n 23 centimeter. Volgens Stroganov is het uitgesloten dat de sporen zijn achtergelaten door een beer.

Hij claimt de Almas ook gezien te hebben tijdens een recent bezoek aan Tsjeljabinsk in de Oeral, maar wilde niet ingaan op details. De onderzoeker gaat fragmenten van de schors onderzoeken in een laboratorium in Alabama, waar eventueel DNA-materiaal wordt geanalyseerd en een morfologisch onderzoek wordt gedaan.

Eerder dit jaar werd nieuw DNA-onderzoek gepubliceerd over het bestaan van Bigfoot. De haren die onderzoekers op 57 plaatsen over heel de wereld hadden gevonden kwamen echter overeen met die van koeien, paarden, honden, wasberen en beren.

Het onderzoek werd gestart vanwege het ongeloof van aanhangers van de Bigfoot-theorie dat serieuze wetenschappers zijn bestaan alleen maar zouden ontkennen zonder hier onderzoek naar te hebben gedaan. Een uitdaging die Oxford-onderzoeker Bryan Sykes maar al te graag aannam.

Twee haarmonsters uit Azië vertoonden wel overeenkomsten met een uitgestorven poolbeer uit de steentijd. Dat kan er op wijzen dat in dat gebied een nog onbekende beersoort rondzwerft.

In 1958 riep de Sovjetregering een speciale Almas-commissie in het leven om naar het wezen te speuren. Gedacht wordt dat de Almas zich ophoudt in de oblast Kemerovo in Siberië, de Kaukasus en de Oeral.

[Moscow Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
7 jaren geleden

Ik had gehoopt op video materiaal ipv een lapje tekst.
Beetje jammer.

pietje
pietje
7 jaren geleden

Ja ben ervan overtuigd dat ; het ; bestaat en laten we in vredesnaam het niet gaan opjagen laat het met rust ik persoonlijk denk dat het onze voorouders waren voordat we genetisch werden gemanipuleerd ! Laten we Ze met rust laten zoals we de gehele natuur en alle dieren met rust moeten laten ! Geen dierentuinen geen circussen laat alles op deze aarde met rust ! Ieder heeft zn plaatsje ook de Yeti of hoe je hem wil noemen ! Hij/Zij hoort bij ons leven ! Wij mensen zijn te slecht voor woorden ! Vindt het heel erg dat ik mezelf mens moet noemen en schaam me heel diep !!!

Nobel
Nobel
7 jaren geleden

Bij welke maat ben je een BigFoot? Ik ken iemand die heeft maat 62, dit is al redelijk BigFoot.

Bertrolli
Bertrolli
7 jaren geleden

“De Almas komt vrijwel over de gehele wereld voor,” vertelde Andrei Stroganov aan de Moscow Times. “Ik ben niet bang: ze zijn goedaardig en hebben onze bescherming nodig.”

De zinskeuze is soms grappig, “ze hebben onze bescherming nodig”? Waarschijnlijk hebben ze eerder “bescherming tegen ons nodig”.
Misschien hebben we als mensheid wel bescherming tegen ons zelf nodig? 🙂

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x