CoronaBuitenland

Gelekt dossier: Duitse overheid zweerde samen om Reiner Füllmich het zwijgen op te leggen

Help door dit met kennissen op je socials te delen!

Uit een vermeend gelekt dossier blijkt dat de Duitse inlichtingendiensten hebben samengespannen om advocaat Reiner Füllmich het zwijgen op te leggen en beslag te leggen op de tegoeden van zijn Corona Commissie.

Het dossier, dat is gelekt aan advocaat Christof Miseré, laat zien dat Füllmich al geruime tijd in de gaten werd gehouden en dat zijn arrestatie ver van tevoren is gepland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Miseré onthulde dat Marcel Templin, voormalig lid van de Corona Commissie, samenwerkt met mensen van het Bundeskriminalamt (BKA) – de Duitse federale recherchedienst – of de Duitse buitenlandse veiligheidsdienst BND. Dat zou betekenen dat de commissie is geïnfiltreerd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Overhand

Het huis dat Füllmich in Duitsland had, werd verkocht en het geld kwam op de rekening van Templin te staan. Hier was een bedrag van ruim 1,1 miljoen euro mee gemoeid. Tijdens de rechtszaak tegen Füllmich werd duidelijk dat Templin toegang heeft tot dit geld.

Jaren geleden werd een vader beschuldigd van het verkrachten van zijn 4-jarige kind. Ziekenhuisgegevens en audio-opnames bevestigen dit. De vader werd niet schuldig bevonden en de Duitse inlichtingendiensten stopten de zaak in de doofpot. Templin was degene die probeerde te voorkomen dat het jongetje zich openlijk zou uitspreken over deze zaak, weet Greg Reese.

Ondertussen heeft Füllmich de overhand in de rechtbank.

Hoopvolle update

Oud-psycholoog Steve Van Herreweghe laat weten dat de advocaat een hoopvolle update geeft vanuit de gevangenis, waar hij al maanden onterecht zit.

Het toneelspel der psychopaten staat volgens hem op instorten. Hij verwijst onder andere naar het groeiende bewijs voor de plandemie, zelfs in de mainstream. Füllmich citeert ook voormalig VN-directeur Calin Georgescu, die de VN tot op het bot fileert.

De intenties van de psychopaten aan de macht worden steeds duidelijker. De wereldwijde ontkenning en censuur van het gen-experiment, de depopulatie-agenda, de injectieschade en navenante oversterfte komen steeds onverbiddelijker aan het licht, aldus Van Herreweghe.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 175 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
1 maand geleden

Gebruiken zoals vroeger tijdens de Inquisitie worden gewoon door dat schorum in stand gehouden

Annette
Annette
1 maand geleden

En ZO komt de aap dan tóch uit de mouw!

Het zal een keertje tijd worden. Dit hele “circus” heeft natuurlijk al veel te lang geduurd.

Ik heb de afgelopen jaren met veel belangstelling advocaat Reiner Füllmich gevolgd en, heel eerlijk, ik heb geen moment geloofd in de beschuldigingen van deze, in mijn ogen, integere man.

Zoals er de afgelopen JAREN al met zoveel integere mensen gebeurd is, is ook HIJ slachtoffer geworden van een smerige lastercampagne.

Vooral het stukje over die Marcel Templin raakt mij diep. Hij is er dus verantwoordelijk voor, dat die smerige rat van een vader, die zijn eigen zoontje verkrachtte, vrijuit ging.
Wat een ongelooflijke schande. Maar zo zijn er natuurlijk duizenden en duizenden voorbeelden van mensen, die terecht veroordeeld hadden moeten worden en waarbij dat niet gebeurde EN natuurlijk omgekeerd: mensen die, soms, al jaren vastzitten door VALSE beschuldigingen.

Zo ook met Reiner Füllmich.

Maar ik ben in ieder geval blij te lezen, dat het tij voor Reiner begint te keren. Het zal tijd worden.

Zou dan, in dit geval, het RECHT uiteindelijk voor hem gaan zegevieren?

Ik gun het hem van harte, want hij heeft de afgelopen jaren KEIHARD voor ons gevochten om de WAARHEID wat betreft het hele coronabedrog boven water te krijgen.

ZIJN eventuele overwinning zal ook de onze worden.

Femke
Femke
1 maand geleden

Niet voor dit of dat, maar ze brullen al 4 jaar dat de elite hun dagen geteld zijn. Ondertussen gaat alles netjes verder en hebben er wel meer het gevoel dat ze ons een wortel voorhouden. Er gebeurt net niks..

Verzet is niet zomaar
Verzet is niet zomaar
1 maand geleden

Nazi’s blijven Nazi’s ‼️

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x