UFO

Politiedienst in Arizona doet onderzoek naar UFO’s

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Politiebureau’s en media worden doorgaans overstelpt met telefoontjes na UFO-waarnemingen. Terwijl sommige instanties de meldingen als hinderlijk ervaren is er een politiedienst in de staat Arizona die openstaat voor onbekende vliegende objecten.

Tien jaar geleden besloten politieagenten van het Navajoreservaat getuigen serieus te nemen en met respect te behandelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het agentschap staat bekend als de Navajo Nation Rangers en wordt geleid door oud-politie-inspecteur John Dover. Zijn onderzoek heeft een schat aan informatie blootgelegd.

Zwart schip

Zo omschrijven een moeder en haar dochter in één van de documenten een vloot lichten die ze in januari dit jaar boven onbewoond gebied zagen. Terwijl ze toekeken begonnen de lichten te knipperen waarna een sonische knal was te horen. Een zwart schip met een koepel verscheen met als resultaat dat de plaats Chinle zonder stroom zat.

Hun tekeningen laten duidelijk blauwe, oranje en witte bollen tegen een donkere lucht zien. “We hoeven het niet te geloven, maar we onderzoeken het op grondige en professionele wijze. We doen verslag en laten de puzzelstukjes op hun plaats vallen,” legde Dover uit. “Het is de bereidheid om meldingen van paranormale verschijnselen te behandelen die agenten het vertrouwen van de getuigen geeft.”

Bron: Openminds.tv

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x