UFO

Politiedienst in Arizona doet onderzoek naar UFO’s

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Politiebureau’s en media worden doorgaans overstelpt met telefoontjes na UFO-waarnemingen. Terwijl sommige instanties de meldingen als hinderlijk ervaren is er een politiedienst in de staat Arizona die openstaat voor onbekende vliegende objecten.

Tien jaar geleden besloten politieagenten van het Navajoreservaat getuigen serieus te nemen en met respect te behandelen.

Het agentschap staat bekend als de Navajo Nation Rangers en wordt geleid door oud-politie-inspecteur John Dover. Zijn onderzoek heeft een schat aan informatie blootgelegd.

Zwart schip

Zo omschrijven een moeder en haar dochter in één van de documenten een vloot lichten die ze in januari dit jaar boven onbewoond gebied zagen. Terwijl ze toekeken begonnen de lichten te knipperen waarna een sonische knal was te horen. Een zwart schip met een koepel verscheen met als resultaat dat de plaats Chinle zonder stroom zat.

Hun tekeningen laten duidelijk blauwe, oranje en witte bollen tegen een donkere lucht zien. “We hoeven het niet te geloven, maar we onderzoeken het op grondige en professionele wijze. We doen verslag en laten de puzzelstukjes op hun plaats vallen,” legde Dover uit. “Het is de bereidheid om meldingen van paranormale verschijnselen te behandelen die agenten het vertrouwen van de getuigen geeft.”

Bron: Openminds.tv

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x