Straling

Steeds meer landen verbieden iPads en mobieltjes op school. Veroorzaakt wifi kanker bij onze kinderen?

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel kinderen zijn vandaag de dag zo geobsedeerd door internet dat ze weigeren op vakantie te gaan tenzij het hotel of het huisje beschikt over wifi.

Vroeger was de aandacht van kinderen in de klas gericht op het bord. Tegenwoordig zitten ze de hele dag naar hun tablet of telefoon te staren.

In steeds meer landen is het dan ook verboden om je mobieltje bij je te hebben in de klas.

Net zo gevaarlijk

Maar er is nog iets: een topexpert heeft gezegd dat wifi in de klas net zo gevaarlijk kan zijn als tabak en asbest.

“Wifi zou niet toegestaan mogen worden op school,” zei professor Anthony Miller van de Universiteit van Toronto, die eerder een hoge positie bij de Wereldgezondheidsorganisatie bekleedde.

Er zijn intussen al vele topwetenschappers geweest die hebben gezegd dat deze onzichtbare elektromagnetische straling in de toekomst een kankerepidemie kan veroorzaken en dat kinderen het meeste risico lopen.

Proefkonijn

In sommige landen zijn wifi en mobieltjes op school al verboden of wordt het gebruik ervan beperkt.

In Nederland wordt echter vrijwel niets gedaan. Ondertussen worden kinderen iedere dag gebruikt als proefkonijn. Nooit eerder zijn mensen aan zoiets blootgesteld.

Uit Zweeds onderzoek blijkt dat mensen die 10 jaar of langer worden blootgesteld aan mobieltjes twee keer meer kans hebben op hersentumoren.

Stap verder

In 2011 concludeerde het Internationale Agentschap voor Kankeronderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie dat elektrosmog een mogelijke ziekteverwekker is bij mensen.

Miller vindt dat het agentschap nog een stap verder moet gaan en elektromagnetische straling moet classificeren als kankerverwekkend.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
andré
andré
4 jaren geleden

Als op zijn mist de frequentie van al dat mobiel “verkeer” in ieder geval lager als die 2.3 Ghz wordt gezet scheelt dat opwarming in ons hoofd /lichaam …..het is de frequentie om water te laten koken zoals de magnetron dat doet .

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

LS…

Als je voor je gezondheid door de duinen fietst rond Wassenaar kan het zomaar gebeuren dat je vanuit het niets frontaal botst op de een of andere zool die de bocht mist omdat de zombie op zijn Ipod staart en totaal van deze wereld is…

HPS
HPS
4 jaren geleden

Nieuwe medicijnen moeten eerst getest worden op veiligheid of risico’s. Vreemd dat dit niet gebeurd met nieuwe technologieën.

HPS
HPS
4 jaren geleden

Gebeurt.

Btw, een emmer raakt uiteindelijk vol door druppel na druppel. Zo zal ook het lichaam vol raken na elke seconde lage Watt (milli Watts) te moeten absorberen. Dus ook lage Wattage is schadelijk als je constant (zoals nu gebeurt) eraan wordt blootgesteld, jaar-in jaar-uit.

Op dit moment tel ik 26 modems/wifi’s/routers op mijn laptop, die gratis draadloze gif aan het verspreiden zijn. De mijne doet er ook aan mee.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x