Buitenland

Israëlische tv-presentator houdt vurig betoog tegen apartheid: “We mishandelen de Palestijnen al jaren”

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Israëlische tv-presentator Asaf Harel heeft tijdens de laatste aflevering van zijn talkshow in een monoloog een vurig betoog voor vrede en tegen apartheid in zijn land gehouden.

“Er is al jaren apartheid in ons land,” zegt hij in een filmpje dat meteen viraal ging. “We mishandelen de Palestijnen al jaren.”

Tapijt

“Soldaten schieten op steengooiers omdat ze een bedreiging vormen, maar als iemand in Israël met stenen gooit wordt diegene niet eens aangeklaagd,” klinkt het.

Harel gebruikte de laatste aflevering voor een aanklacht tegen de Israëlische samenleving en dingen die onder het tapijt worden geveegd.

Ontwaken

“Waarom de volgende oorlog niet voorkomen door nu te ontwaken voor het onrecht dat we zelf aandoen?” aldus Harel.

Hij vervloekt de Israëlische regering die zich in zijn ogen inhumaan gedraagt en bang is voor de waarheid, voor de realiteit.

[MO]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
6 jaren geleden

Israel gaat op een dag gigantisch op z’n bek! Excusez le mot. Ik weet het zeker. Ze zijn gewoon een hele natie aan het uitroeien. Ze zijn “er” zelf geweest!! (2e WO) Hoe ziek kun je dan zijn om een ander volk (om welke reden eigenlijk?) te willen uitmoorden. Palestina is nog maar een fractie van wat het is geweest.
En de hele wereld kijkt toe…….

rvsracer
rvsracer
6 jaren geleden

Zo werkt (extreme) manipulatie nu eenmaal.
Als je deze extremen simpel niet benoemd, of beter nog, er over liegt in je MSM, dan kun je je bevolking een aardig eind meekrijgen in deze waanzin.
Als aan de andere kant, de bevolking ook nog eens goed bezig gehouden wordt met brood/spelen, of welke vorm van afleiding, tja, dan kan het al snel uitlopen op de drama die zich aan het voltrekken is daar.
(Er vanuit gaande dat hetgeen ik er over lees/zie hier (buiten de MSM om) enigszinds gebasseerd is op de waarheid natuurlijk).

Richard
Richard
6 jaren geleden

Het is natuurlijk wel heel lastig om samen te leven met mensen die een ware doodcultus aanhangen. Voor wie de dood hen liever is als het leven, en die jou het liefste dood zien.
https://www.youtube.com/watch?v=YWie0iM5DtU

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

Dergelijke oprechte opbiechters van de ongemakkelijke waarheid blijven zo nu en dan het nieuws halen in Israël. Dat dan nog wel.
Maar er verandert nul, nada, geen jota.
Denk aan een Vananu, Levi, Peled,
“Israeli interests and Jewish interests are very different”
http://www.truetorahjews.org/issues/crcmarch2015

Voorop gesteld: over de Joden niks dan goeds. Daar gáát het juist om! De ‘Joodse lobby’ vertegent woordigt niet de Joden, maar wel de nazi-staat. De ongemakkelijk waarheid is uitvoerig gedocumenteerd.
De Joods-Israeli Martin Levi van Creveld, hoogleraar militaire geschiedenis aan de Hebreeuwse Universiteit, verklaarde in 2002 tegenover het weekblad Elsevier over de uiteindelijke zionistische standpunt ten aanzien van de Palestijnse burgers ->
…. “We hebben enkele honderden kernkoppen en raketten om ze overal op te gooien, misschien zelfs op Rome. Met vliegtuigen zijn de meeste Europese hoofdsteden zelfs een doelwit.”
Elsevier: Dan wordt Israël dus een schurkenstaat?
Ik zal generaal Moshe Dayan citeren:
‘Israël moet als een dolle hond zijn, te gevaarlijk om aan te raken.’ http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2014_04_01_archive.html

We zien – met Trump, en heel dat alt-rechts, cq. de nep ‘Partijen voor de Vrijheid’, een strijd – weer op leven en dood – tussen echte Joden en Likudniks cq. crypto-Joden, Askenazi-Joden. Die het Judaïsme hebben gekaapt, en het Jodendom voor hun satanische heilstaat misbruiken.
http://www.thehypertexts.com/Israeli%20Prime%20Ministers%20Terrorists%20Nakba.htm

http://www.alternet.org/grayzone-project/israeli-propagandists-threaten-destruction-europe-punishment-boycotting-israel
http://www.globalresearch.ca/israeli-soldiers-destroy-an-internationally-funded-drinking-water-pipeline/5576697

Geen politicus die over dergelijke nazi-praktijken iets kan zeggen. Dat is politieke zelfmoord. Taboe. Bewijst wie er bij ons werkelijk aan de touwtjes trekken. Niet dan?

N.B.: Likud (voorloper: Herut) was founded by a terrorist, Menachem Begin, who murdered Brits, Arabs and Jews with impunity. Likud was also the party of terrorists like Yitzhak Shamir and Ariel Sharon (before he left to form Kadima). The Likud’s charter rejects a Palestinian state,

Ook relevant te weten – door onze nep-media doodgezwegen – Yaalon (Min. Def. trad in 2016 af – wegens anti-Joodse dominantie van de regering, ‘extremistische elementen’ domineren het regime Netanyahoe:
http://www.richardsilverstein.com/2016/05/20/breaking-yaalon-quits-as-defense-minister-attacks-netanyahus-leadership/
In July 2003, Lieberman said: “It would be better to drown [350 Palestinian] prisoners in the Dead Sea if possible, since that’s the lowest point in the world.”

De Nederlandse regering, de Kamer (volks?vertegenwoordiging), media, ngo’s, etc.: schoothondjes van.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x