Homepagina » Buitenland » Israëlische tv-presentator houdt vurig betoog tegen apartheid: “We mishandelen de Palestijnen al jaren”
Israëlische tv-presentator houdt vurig betoog tegen apartheid: "We mishandelen de Palestijnen al jaren"

Israëlische tv-presentator houdt vurig betoog tegen apartheid: “We mishandelen de Palestijnen al jaren”

De Israëlische tv-presentator Asaf Harel heeft tijdens de laatste aflevering van zijn talkshow in een monoloog een vurig betoog voor vrede en tegen apartheid in zijn land gehouden.

“Er is al jaren apartheid in ons land,” zegt hij in een filmpje dat meteen viraal ging. “We mishandelen de Palestijnen al jaren.”

Tapijt

“Soldaten schieten op steengooiers omdat ze een bedreiging vormen, maar als iemand in Israël met stenen gooit wordt diegene niet eens aangeklaagd,” klinkt het.

Harel gebruikte de laatste aflevering voor een aanklacht tegen de Israëlische samenleving en dingen die onder het tapijt worden geveegd.

Ontwaken

“Waarom de volgende oorlog niet voorkomen door nu te ontwaken voor het onrecht dat we zelf aandoen?” aldus Harel.

Hij vervloekt de Israëlische regering die zich in zijn ogen inhumaan gedraagt en bang is voor de waarheid, voor de realiteit.

[MO]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Israel gaat op een dag gigantisch op z’n bek! Excusez le mot. Ik weet het zeker. Ze zijn gewoon een hele natie aan het uitroeien. Ze zijn “er” zelf geweest!! (2e WO) Hoe ziek kun je dan zijn om een ander volk (om welke reden eigenlijk?) te willen uitmoorden. Palestina is nog maar een fractie van wat het is geweest.
  En de hele wereld kijkt toe…….

  21 likes
 2. Israël leg geen bommen en aanslagen.

  2 likes
  • Ben heel blij met de uitspraken van deze bekende Israeli, er zijn er meerdere geweest, er is moed voor nodig om je zo uit te spreken want je krijgt veel sh*t over je heen, Israel en zijn bevolking willen blijkbaar niet samen leven met de Palestijnen in het zelfde land, maar zij willen ook niet een 2e Staat naast zich tolereren wat wel de afspraak al was na het stichting van de Joodse Staat, waar is er dan een plek voor die Palestijnen, nu is er geen enkele toekomst door het feit dat zij leven onder de bezetting en 2e rangsburgers zijn en hun gebied illegaal steeds verder word ingelijfd door de Joodse Staat, hoe dit op te lossen terwijl de Arabische wereld en het Westen allemaal de andere kant opkijken, de Palestijnen moeten rustig in een hoekje blijven zitten wachten tot heel hun gebied is ingenomen en zich vooral niet verzetten. Ik blijf zeggen dat een oplossing voor de Palestijnen, kansen zou geven voor de Joodse Staat en voor de Palestijnen natuurlijk, veel minder terrorisme, er komt veel meer toerisme,handel en er heerst rust en vrede in dit gebied, alleen die weg geeft een oplossing en mooier kan ik niet maken!!!

   2 likes
  • kom eens onder die steen vandaan en doe eens deftig zoekwerk , je zal steil achterovervallen.

   0 likes
 3. Zo werkt (extreme) manipulatie nu eenmaal.
  Als je deze extremen simpel niet benoemd, of beter nog, er over liegt in je MSM, dan kun je je bevolking een aardig eind meekrijgen in deze waanzin.
  Als aan de andere kant, de bevolking ook nog eens goed bezig gehouden wordt met brood/spelen, of welke vorm van afleiding, tja, dan kan het al snel uitlopen op de drama die zich aan het voltrekken is daar.
  (Er vanuit gaande dat hetgeen ik er over lees/zie hier (buiten de MSM om) enigszinds gebasseerd is op de waarheid natuurlijk).

  3 likes
 4. Dergelijke oprechte opbiechters van de ongemakkelijke waarheid blijven zo nu en dan het nieuws halen in Israël. Dat dan nog wel.
  Maar er verandert nul, nada, geen jota.
  Denk aan een Vananu, Levi, Peled,
  “Israeli interests and Jewish interests are very different”
  http://www.truetorahjews.org/issues/crcmarch2015

  Voorop gesteld: over de Joden niks dan goeds. Daar gáát het juist om! De ‘Joodse lobby’ vertegent woordigt niet de Joden, maar wel de nazi-staat. De ongemakkelijk waarheid is uitvoerig gedocumenteerd.
  De Joods-Israeli Martin Levi van Creveld, hoogleraar militaire geschiedenis aan de Hebreeuwse Universiteit, verklaarde in 2002 tegenover het weekblad Elsevier over de uiteindelijke zionistische standpunt ten aanzien van de Palestijnse burgers ->
  …. “We hebben enkele honderden kernkoppen en raketten om ze overal op te gooien, misschien zelfs op Rome. Met vliegtuigen zijn de meeste Europese hoofdsteden zelfs een doelwit.”
  Elsevier: Dan wordt Israël dus een schurkenstaat?
  Ik zal generaal Moshe Dayan citeren:
  ‘Israël moet als een dolle hond zijn, te gevaarlijk om aan te raken.’ http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2014_04_01_archive.html

  We zien – met Trump, en heel dat alt-rechts, cq. de nep ‘Partijen voor de Vrijheid’, een strijd – weer op leven en dood – tussen echte Joden en Likudniks cq. crypto-Joden, Askenazi-Joden. Die het Judaïsme hebben gekaapt, en het Jodendom voor hun satanische heilstaat misbruiken.
  http://www.thehypertexts.com/Israeli%20Prime%20Ministers%20Terrorists%20Nakba.htm

  http://www.alternet.org/grayzone-project/israeli-propagandists-threaten-destruction-europe-punishment-boycotting-israel
  http://www.globalresearch.ca/israeli-soldiers-destroy-an-internationally-funded-drinking-water-pipeline/5576697

  Geen politicus die over dergelijke nazi-praktijken iets kan zeggen. Dat is politieke zelfmoord. Taboe. Bewijst wie er bij ons werkelijk aan de touwtjes trekken. Niet dan?

  N.B.: Likud (voorloper: Herut) was founded by a terrorist, Menachem Begin, who murdered Brits, Arabs and Jews with impunity. Likud was also the party of terrorists like Yitzhak Shamir and Ariel Sharon (before he left to form Kadima). The Likud’s charter rejects a Palestinian state,

  Ook relevant te weten – door onze nep-media doodgezwegen – Yaalon (Min. Def. trad in 2016 af – wegens anti-Joodse dominantie van de regering, ‘extremistische elementen’ domineren het regime Netanyahoe:
  http://www.richardsilverstein.com/2016/05/20/breaking-yaalon-quits-as-defense-minister-attacks-netanyahus-leadership/
  In July 2003, Lieberman said: “It would be better to drown [350 Palestinian] prisoners in the Dead Sea if possible, since that’s the lowest point in the world.”

  De Nederlandse regering, de Kamer (volks?vertegenwoordiging), media, ngo’s, etc.: schoothondjes van.

  3 likes
 5. Het is natuurlijk wel heel lastig om samen te leven met mensen die een ware doodcultus aanhangen. Voor wie de dood hen liever is als het leven, en die jou het liefste dood zien.
  https://www.youtube.com/watch?v=YWie0iM5DtU

  1 likes
 6. Valt onder agenda21/30/NWO. Verkregen door technologie/12 stammen Israël(levi maakt de wetten, reuben brothers databedrijf globalswitch/oma stamt af van Solomon/steen robijn(eerstgeborende)/elke stam heeft zijn eigen functie)/12 apostelen(via Josef). Analyseer deze stammen wat ze doen(kijk eens naar bezit)/hebben ieder zijn eigen steen/eigen sterrenbeeld. Agenda verloopt via zon, maan en sterrenhemel cycli’s. De ster staat voor pentagram/kabbalah etc.
  Verschillende stromingen worden gebruikt om de agenda verder uit te werken. oa. Instituten/scholen: 1 wereld gedachte etc.
  Gewone mensen(joden/moslims/christenen) in Israël worden net zoals hier uitgekleed/onderdrukt etc.
  Vele nieuwkomers geloven in de levant, die uitstrekt tot de rivieren eufraat en tigris.
  En dat kun je dan weer koppelen aan de zeven zegels/schalen/bazuinen.(bijbel). 6de schaal.
  Een compleet gestuurde Niburu.
  Zonder technologie(digitale centrale banken(geldsysteem)/high tech wapens(oorlog)/Haarp(klimaat) etc) had/kan men de NWO(systeem) niet zo uitwerken/bereiken. Dus van mij mag de stekker eruit. Is Niburu/planet x/dubbelster zon echt, dan is dat maar zo.(het lot, een natuurlijk lot/geen menselijk technologisch toedoen/opruim lot)

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...